bu cesin oğlunun takımına benziyor. ama uyku seti süper, bende mi gelsem izmire.:26:
Afm dediğiniz 4 lü test değil mi kızlar
Alfa feto protein diye bir test. bebegin omurunda açıklık var mı, nöral tüp defekti diye bir rahatsızlığı varmı onu ölçüyor. yaptırman gerekiyorsa korkulcak bişi degil, kan veriyosun o kadar.
Papatyamcım odalarımız nerdeyse aynı olucak, mobilya aynı, ben de aşağıdaki uyku setini almazsam, funnababynin trainini alıcam senn gibi sanırım. bak ben de aşağıdakini beğendim.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51WCw6U2AOL._SX315_.jpg için Google Görsel Sonuçları
içinden gelirse tabi ki silersin bir tarafını da sana böyle davranırken, oun yaşlılığında hiçinbişiyin içinden gelecegini düşünmüyorum ben neyse, hadi Allahtan sataşmamış sana pek, çok büyük geçmiş olsun, önümüzdeki sene bebeim küçük gelemem dersin olur biter. yani bence olur biter de, ona gore nolur bilemem....
ben yaptırdım canım, sen de mi yaptırdın yoksa yaptırcak mısın?
Fiyat olarak çok fazla ama modeli gerçekten kullanışlı ve çok hoş..
Ces bayıldım ben buna
[/B]
Yok canım aynısı mobilya olarak :) herkese hitap ediyo benim takım :)
bu testi burdan öğrendim geçen günde konuşulmuştu. bu hafta kontrolüm var zaten doktora yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. kaçıncı haftada yapılıyo bu test
kızlarr yaa ben hala bu siteyi çözeim şu bebişlerinize aldığınız cicilerin resimlerini nerde yayınlıyorsunuz ben hala çok bir şey alamadım beğenemiyorum oğluma bişiler
4lü testin 4'ünden biri canım afp. 2lide oran iyi çıktıysa 3lü ve 4lüyü yaptırmadan sadece afp bakılıyor.
ben yaptırdım canım, sen de mi yaptırdın yoksa yaptırcak mısın?
gerçekten şık. altındaki çekmecemi, yumurtlayan baza mı?
Merhaba;
Aranızda AFP testi yaptıran var mı?
amaaannn ces cim valla allaha şükür bana pek sataşamadı bu sefer fırsatı olmadı ama neticede onlarla dopdolu koskoca 2 gün geçirmek canıma yetti.bu sefer burda konuştuğumuz gibi kendimi pek yormamaya çalıştım ama gene de mevlit günü koca gün ayaktaydım.işte her zamanki sahte ağlamalarına ve mevlit biter bitmez oturp gelenlerin dedikodularını yapmalarına uyuz oldum.bir de gece üstüne üstlük anneannesi biz yatarken eşimle bizim odamıza girip bize bakmış gece.eşime diyor sen niye fanilayla yatıyorsun üşümüyo musun özel denen bişey kalmadı isteyen istediği gibi yatak odamıza grip çıkıyor.bir de gece kaynanam wc ye girmiş ne ışığı açmış ne de kapıyı kitlemiş.ben de ne biliyim giridm wc ye.bizimki gayet rahat sırıtıyor ben de pardon görmedim ışığı dedim.ışığı açmadım ki diyor ben o kadar düşünceliyimdir siz rahatsız olmayın diye açmadım dedi!!! ben de bari kapıyı kitleseydin dedim senden mi çekincem diyor!!! ben yeri gelcekmiş onun bir tarafını silcekmişim:)))
bende yaptırdım ama sonucu almadım henüz. Senin çıktımı? ve bu testle tam olarak neye bakılıyo? biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?