2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bunu da atlattık allaha şükür.valla ben de öyle yapmayı planlıyorum ama bu bahanelere geleceğini hiç sanmıyorum dua ediyim de 40ı çıkmadan buraya gelin bebek mevlidini burda yapcaz demesin.sevkanla liberty e noldu yaa

Fiyat olarak çok fazla ama modeli gerçekten kullanışlı ve çok hoş..

Ces bayıldım ben buna
[/B]

peki esracim sence kız cocuga mi uygun erkek cocuga mi. bir de ben bunu almata su sebeple tereddütlüyüm. odam kum beji renginde. mobilyalar beyaz biliyosun. bir de oda takımını bej olarak alırsam çok bayık olcak gibi geliyo. ama bir yandan da bebeklere bayık renkler lazım zaten. bu bejli ayıcıklı takımı mı alsam, yoksa daha mavili lacivertli bir takım mı alsam bilemiyorum. bir de izmirde kemeraltı diye biryer var, bebek mağazaları var kocaman oralara bakıcam sonra karar vericem.

bu testi burdan öğrendim geçen günde konuşulmuştu. bu hafta kontrolüm var zaten doktora yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. kaçıncı haftada yapılıyo bu test

yanılmıyosam 16-20 haftalar arası olmalıydı.

4lü testin 4'ünden biri canım afp. 2lide oran iyi çıktıysa 3lü ve 4lüyü yaptırmadan sadece afp bakılıyor.

doktor bana ikili oranın çok iyi birde dörtlü yapalım sadece dedi canım, ama bizde kan uyuşmazlığı var bu testten sonra sonuca göre kan uyuşmazlığı testi yapacakmış bide ayrıntılı ultrason başkada bişey yapmayacam dedi (+ şeker yüklemesi)

gerçekten şık. altındaki çekmecemi, yumurtlayan baza mı?

yumurtlayan baza olarak da kullanabilirsin, yani içine yatak koyarsın cocugunun arkadasi kalmaya geldiginde orda yatar, ya da esya da koyabilirsin yukluk gibi.

selamün aleyküm güzel anne adayları bayadır gırmıyorum arada bakmıyo deyılım takıp etmek zor gecmışı oku oku bıtmıyo bişe sorucam sabahları içiniz sıkılıyomu bende oluyo hep yatıyım dıyorum oğlumda böyle deyıldım bulantılarım azaldı ama tamamen gıtmedı inş daha ıyı olurum haftaya cuma tam 5 aylık olucağız inş yolu yarıladık arkadaşlarçok şükür

kadın resmen gözümün önünde canlandı
ne nalet kadınmış yauuuu..
çok şükür allahıma..
kocan varya yatsın kalksın sana dua etsin.. ne anlayışlı karım var, annemin bütün patavatsızlıklarına, terbiyesizliklerine katlanıyo diye..

bende yaptırdım ama sonucu almadım henüz. Senin çıktımı? ve bu testle tam olarak neye bakılıyo? biliyor musun?

omurgada açıklık var mı buna bağlı olarak nöral tüp defekti rahatsızlığı var mı ona bakılyıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…