2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bakarken gözümde Duru'nun odasını canlandırdım
Yani bu tarz şeylerde çok cinsiyet farkı gözetilmiyor.
Bu nedenle çok hoşuma gitti,kızlar için de erkekler için de ideal bence.
Ayrıca uyku seti ya da nevresim takımı zaten değişecek olan şeyler sürekli.
Sen perdesini ve halısını,abajurunu renklendirerek uyumu sağlayabilirsin.
Kaldı ki böyle soft renklerden oluşan bebek odaları çok daha dinlendirici olur diye düşünüyorum.

gülaycım edecek bakalım daha kaç sene geçmesi lazım bilmem.ama anası dışında allah kocamdan razı olsun daha bir kere ses yükseltmedi bana hastalanırım gözü gibi bakar bütün nazımı çeker herşeyime yardım eder.bir de anasına ezdirmese ni kadaann mikemmel olacak:))

benim de 0,99 çıkmış, oran olarak da 1/33800 yazıyo, sınır deger de 1/721 imiş.

ben sonucu almadım bile doktor arayıp değerlendirmişti tel.de, zaten ultrasonda belli olan bişeymiş. spina bifida dedikleri hastalık bu işte... Çokta önemli gerçekten...

oh ohh maşallah odalar seçilmeye başlanmış.kızlar ben şimdiye dek çilek odasına baktım sadece safari grubunu beğendim.onu alcaz herhalde mayısta biz.aslında istesem kociş götürür bursaya veya izmire ama ben de çok gezip kafa karıştırmıyım diyorum hem çilek in odası fiyatca çok uygun geldi bize. en azından balıkesirden alırsam bir sorun anında muhatabımı rahat bulurum.

ya ben işte alırsam tam takım alıcam. abajuru, fon perdesi ıvırı zıvırı hatta banyo küveti lazımlığı bile aynı serinin ürünleri olucak. o yuzden bayabilir gibi geldi bana. bilmiyorum bakıcam daha bakalım çok kararsızım. Duruya da pek güzel olur ama canım yaaa, Allah uzun ömürler versin onlara.

eşin iyiyse her konuda bi kusuruda o olsun. herkesin eşi böyle değil. çok şükür halimize...
benim eşimde şeker gibidir. biraz bencilliği vardır ama bizde neler var kimbilir..

ben sonucu almadım bile doktor arayıp değerlendirmişti tel.de, zaten ultrasonda belli olan bişeymiş. spina bifida dedikleri hastalık bu işte... Çokta önemli gerçekten...

evet bana da ultrasonda iyi gözüküyo zaten de yine de yaptıralım demişti. atlattık çok şükür.

bizimde bu cumartesi belli oldu cisiyetimiz... Bizede erkek geliyor... Sanırım bu yıl çok erkek var herkesden erkek duyuyorum :) başak burcu erkeğide nasıl olur hiç bilmiyorum..

kız çok güldüm senin eşinin ailesine allah sana yardım etsin Canım

iyiyim canım çok teşekkür edrim umarım sizler de çok iyisinizdir

İyiyiz canım biz de

Hımm anladım.
O zaman tabii ki tercihine kalmış canım.
Sen gene de araştır güzelce,aklına en çok yatanı alırsın.
Ama ne alsan çok güzel olacaktır eminim içinde bebiş olunca

Merhaba;

Aranızda AFP testi yaptıran var mı?

Ben yaptirdim epey oluyo 1,3 cikti sonucun.

bu testi burdan öğrendim geçen günde konuşulmuştu. bu hafta kontrolüm var zaten doktora yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. kaçıncı haftada yapılıyo bu test

Benimkini 16. Hafta cagirip yaptirmisti 16+3tuk. Ama senin bir hafta sonra olacak sanirim hala aralik icinde olursun buyuk ihtimal

bizimde bu cumartesi belli oldu cisiyetimiz... Bizede erkek geliyor... Sanırım bu yıl çok erkek var herkesden erkek duyuyorum :) başak burcu erkeğide nasıl olur hiç bilmiyorum..

ya bende cumartesi gittim doktora daha erken yanılma olabiliyo dedi sonra baktı baktı erkeğe benziyor dedi ama emin değiğlm dedi.kafam karıstı ya sende kesinmi dedi canım?böyle olupta kızı olan varmı????

kızlar mrb,, maşallah topic baya kalabalıklaşmış.

bizde allah nasip ederse bu cuma kontrole gideceğiz. dikişlere bakacak açılma varmı diye. herhalde cinsiyetinide söyler sanırım.

Cumartesi kocaeli mobeskoya gittik bu takıma dibim düştü galiba bende fikrimi değiştirip bunu alıcam 2800 dediler bize meltem mobilyanın ve mdfsi çok kaliteli yanları çocuk büyüyünce yataağın komodin oluyor kızlarıma bunu almak istiyorum kral ama ben prenses odası yapmak istiyorum

ya bende cumartesi gittim doktora daha erken yanılma olabiliyo dedi sonra baktı baktı erkeğe benziyor dedi ama emin değiğlm dedi.kafam karıstı ya sende kesinmi dedi canım?böyle olupta kızı olan varmı????

canım bana 12.haftadan itibaren erkek büyük ihtimal dedi.16.haftada cinsiyet öğrenmeye bir gittik kıza benziyor demeye başladı hala da kıza benziyor dedi net birşey göremedi.bence sen hemen erkeğe alıştırma sonra bizim gibi şaşıp kalırsın:)

çok güzelmiş takım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…