ben yaptırdım canım. 1,2 çıktı sonucum.
peki esracim sence kız cocuga mi uygun erkek cocuga mi. bir de ben bunu almata su sebeple tereddütlüyüm. odam kum beji renginde. mobilyalar beyaz biliyosun. bir de oda takımını bej olarak alırsam çok bayık olcak gibi geliyo. ama bir yandan da bebeklere bayık renkler lazım zaten. bu bejli ayıcıklı takımı mı alsam, yoksa daha mavili lacivertli bir takım mı alsam bilemiyorum. bir de izmirde kemeraltı diye biryer var, bebek mağazaları var kocaman oralara bakıcam sonra karar vericem.
kadın resmen gözümün önünde canlandı
ne nalet kadınmış yauuuu..
çok şükür allahıma..
kocan varya yatsın kalksın sana dua etsin.. ne anlayışlı karım var, annemin bütün patavatsızlıklarına, terbiyesizliklerine katlanıyo diye..
Günaydın canımNasılsın
benim de 0,99 çıkmış, oran olarak da 1/33800 yazıyo, sınır deger de 1/721 imiş.
Ben bakarken gözümde Duru'nun odasını canlandırdım
Yani bu tarz şeylerde çok cinsiyet farkı gözetilmiyor.
Bu nedenle çok hoşuma gitti,kızlar için de erkekler için de ideal bence.
Ayrıca uyku seti ya da nevresim takımı zaten değişecek olan şeyler sürekli.
Sen perdesini ve halısını,abajurunu renklendirerek uyumu sağlayabilirsin.
Kaldı ki böyle soft renklerden oluşan bebek odaları çok daha dinlendirici olur diye düşünüyorum.
gülaycım edecek bakalım daha kaç sene geçmesi lazım bilmem.ama anası dışında allah kocamdan razı olsun daha bir kere ses yükseltmedi bana hastalanırım gözü gibi bakar bütün nazımı çeker herşeyime yardım eder.bir de anasına ezdirmese ni kadaann mikemmel olacak:))
ben sonucu almadım bile doktor arayıp değerlendirmişti tel.de, zaten ultrasonda belli olan bişeymiş. spina bifida dedikleri hastalık bu işte... Çokta önemli gerçekten...
amaaannn ces cim valla allaha şükür bana pek sataşamadı bu sefer fırsatı olmadı ama neticede onlarla dopdolu koskoca 2 gün geçirmek canıma yetti.bu sefer burda konuştuğumuz gibi kendimi pek yormamaya çalıştım ama gene de mevlit günü koca gün ayaktaydım.işte her zamanki sahte ağlamalarına ve mevlit biter bitmez oturp gelenlerin dedikodularını yapmalarına uyuz oldum.bir de gece üstüne üstlük anneannesi biz yatarken eşimle bizim odamıza girip bize bakmış gece.eşime diyor sen niye fanilayla yatıyorsun üşümüyo musun özel denen bişey kalmadı isteyen istediği gibi yatak odamıza grip çıkıyor.bir de gece kaynanam wc ye girmiş ne ışığı açmış ne de kapıyı kitlemiş.ben de ne biliyim giridm wc ye.bizimki gayet rahat sırıtıyor ben de pardon görmedim ışığı dedim.ışığı açmadım ki diyor ben o kadar düşünceliyimdir siz rahatsız olmayın diye açmadım dedi!!! Ben de bari kapıyı kitleseydin dedim senden mi çekincem diyor!!! Ben yeri gelcekmiş onun bir tarafını silcekmişim:)))
iyiyim canım çok teşekkür edrimumarım sizler de çok iyisinizdir
ya ben işte alırsam tam takım alıcam. abajuru, fon perdesi ıvırı zıvırı hatta banyo küveti lazımlığı bile aynı serinin ürünleri olucak. o yuzden bayabilir gibi geldi bana. bilmiyorum bakıcam daha bakalım çok kararsızım. Duruya da pek güzel olur ama canım yaaa, Allah uzun ömürler versin onlara.
Merhaba;
Aranızda AFP testi yaptıran var mı?
bu testi burdan öğrendim geçen günde konuşulmuştu. bu hafta kontrolüm var zaten doktora yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. kaçıncı haftada yapılıyo bu test
bizimde bu cumartesi belli oldu cisiyetimiz... Bizede erkek geliyor... Sanırım bu yıl çok erkek var herkesden erkek duyuyorum :) başak burcu erkeğide nasıl olur hiç bilmiyorum..
kız çok güldüm senin eşinin ailesine allah sana yardım etsinCanım
bu arada odamızı ve uyku setimizi seçtik ay sonunda izmire gittiğimizde alcaz hello babyden
Meltem Modler | Bebek Odalar - Kral
Train Uyku Seti | Funnababy
uyku setiyle takım olsun diye cibinlik ve abajurda almayı düşünüyorum
ya bende cumartesi gittim doktora daha erken yanılma olabiliyo dedi sonra baktı baktı erkeğe benziyor dedi ama emin değiğlm dedi.kafam karıstı ya sende kesinmi dedi canım?böyle olupta kızı olan varmı????
Cumartesi kocaeli mobeskoya gittik bu takıma dibim düştü galiba bende fikrimi değiştirip bunu alıcam 2800 dediler bize meltem mobilyanın ve mdfsi çok kaliteli yanları çocuk büyüyünce yataağın komodin oluyor kızlarıma bunu almak istiyorum kral ama ben prenses odası yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?