ya bende cumartesi gittim doktora daha erken yanılma olabiliyo dedi sonra baktı baktı erkeğe benziyor dedi ama emin değiğlm dedi.kafam karıstı ya sende kesinmi dedi canım?böyle olupta kızı olan varmı????
kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden
kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden
ohh ne güzel canım, erkekler gittikçe çoğalıyor valla...
özge gözünaydın canım:)
oh oh hayırlı ugurlu olsun oglun Özgecim. saglikli olmasina da coook sevindim, saglikla da dogsun insallah.
Cumartesi kocaeli mobeskoya gittik bu takıma dibim düştü galiba bende fikrimi değiştirip bunu alıcam 2800 dediler bize meltem mobilyanın ve mdfsi çok kaliteli yanları çocuk büyüyünce yataağın komodin oluyor kızlarıma bunu almak istiyorum kral ama ben prenses odası yapmak istiyorum
hayırlı olsun canım erkekin daha yenimi öğreniyosun sen
valla ben o muhteşem pipiyi utandım diyemedim dr.a fotosunu verde kocişimde görsün diye
Günaydın hanımlar.bebeklerinin cinsiyetini yeni öğrenenleri kutluyorum.hayırlı olsun. erkek ismi olrak sizece eymen haktan nasıll???seçenek olarak 2 isim var
kızlar merhaba,
bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyimşimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duydukinş Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:
bizede doktor önce kıza benjiyo demişti bnde prenses odası yapçaktım hatta funnababynin Daisy modelini almayı düşünüyodum ama benim sıpam prens olmak istiyomuş
kızlar merhaba,
bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyimşimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duydukinş Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:
bizede doktor önce kıza benjiyo demişti bnde prenses odası yapçaktım hatta funnababynin Daisy modelini almayı düşünüyodum ama benim sıpam prens olmak istiyomuş
kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?