2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden

ya bende cumartesi gittim doktora daha erken yanılma olabiliyo dedi sonra baktı baktı erkeğe benziyor dedi ama emin değiğlm dedi.kafam karıstı ya sende kesinmi dedi canım?böyle olupta kızı olan varmı????

bizimde 12. haftada kıza benziyor demişti. ama 16. haftada gittiğimizde erkek dedi sanırım pek yanılma payı yok gibi.. Baya pipi gözüküyor :)

kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden

oh oh hayırlı ugurlu olsun oglun Özgecim. saglikli olmasina da coook sevindim, saglikla da dogsun insallah.

bizede doktor önce kıza benjiyo demişti bnde prenses odası yapçaktım hatta funnababynin Daisy modelini almayı düşünüyodum ama benim sıpam prens olmak istiyomuş

Günaydın hanımlar.bebeklerinin cinsiyetini yeni öğrenenleri kutluyorum.hayırlı olsun. erkek ismi olrak sizece eymen haktan nasıll???seçenek olarak 2 isim var

kızlar merhaba,

bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyim şimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duyduk inş Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:

Günaydın hanımlar.bebeklerinin cinsiyetini yeni öğrenenleri kutluyorum.hayırlı olsun. erkek ismi olrak sizece eymen haktan nasıll???seçenek olarak 2 isim var

Eymen müthiş bi isim bence.

ben hatırladım canım çooook sevindim, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve kucagina alacaksin bebegini. saglikla buyur insallah.

bizede doktor önce kıza benjiyo demişti bnde prenses odası yapçaktım hatta funnababynin Daisy modelini almayı düşünüyodum ama benim sıpam prens olmak istiyomuş

benmkine de kıza benziyor ama kesin değil dedi yanılırmı sence ben alıştırdım kendimi... ama kız demek zordur diye biliyorum ama neyse zaten krem alıcam aksesuarla düzenlerim değişiklik olursa sağlıklı olsunlarda

çok sevindim canım hatırlıyorum ben seni çok üzülmüştük hep birlikte şimdide seviniyoz yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun canım öğrenince rahatlıyo insan süreklü alışveriş yapası geliyo bn cinsiyeti öğrenmeye giderken biraz çikolata yemiştim daha hareketli olurmuş ve bol bol su içmiştim net görünsün diye

kaçıncı haftada kız dedi canım?sonra nezman erkek?benimde ilk çocuğum olcak nasipse ama doktorlar benziyo falan demese keşke benimde 2gün önce erkeğe benziyo emin değilim dedi keşke hiç söylemeseydi böylede emin olamıyosunkiiii

caaaaaaaanımmmmmmm
allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
umarım hepimiz kucaklarız yavrularımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…