kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden
kızlar merhaba,
bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyimşimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duydukinş Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:
Herkese Selam,
Amniyosentezi de Allaha cok sukur atlattim hatta atlattik ben,esim ve bebisimiz.Dualariniz icin tesekkurler.Ilk sonuclari carsamba gunu ,raporuda 3 hafta sonra alacagim.Beni cok zor bir 3 gun ve sonrasinda 3 hafta bekliyor kizlar.
Hersey Allah 'dan.
Sizlere bebislerinize saglikli ve mutlu bir hafta dilerim.
p/s:akliniza geldikce dualarinizda bana da yer verin.
Sevgiler
benmkine de kıza benziyor ama kesin değil dedi yanılırmı sence ben alıştırdım kendimi... ama kız demek zordur diye biliyorum ama neyse zaten krem alıcam aksesuarla düzenlerim değişiklik olursa sağlıklı olsunlarda
bende kız moduna girmiştim kız demesi zordur kız dediyse erkek çıkmaz demişlerdi ama gösteriverdi pipiyi yağmur diye seviyoduk hep rüzgar olcak allahın izniyle adı arada yağmurum diyoruz sonra gülüşüyoruz kızcak bize oğlumuz diye
herkese merhabalar
kızlar sevkandan haber var mı geçmişe bakamadım işlerim yoğun çıkacam yine
herkese merhabalar
kızlar sevkandan haber var mı geçmişe bakamadım işlerim yoğun çıkacam yine
nette çok kalamıyorum.ben çıkııyorum hanımlar herkese güzel mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum.hamileleiğin tadını çıkaralım doğduktan sonra bu rahatlığı arıcazzz
süpermiş, çok kullanışlı.yumurtlayan baza olarak da kullanabilirsin, yani içine yatak koyarsın cocugunun arkadasi kalmaya geldiginde orda yatar, ya da esya da koyabilirsin yukluk gibi.
kızlar merhaba,
bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
Ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyimşimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
Bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. Haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duydukInş rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... Sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:
Günaydın hanımlar.bebeklerinin cinsiyetini yeni öğrenenleri kutluyorum.hayırlı olsun. erkek ismi olrak sizece eymen haktan nasıll???seçenek olarak 2 isim var
yok canım hala bekliyoruz merakla.
bizimde bu cumartesi belli oldu cisiyetimiz... Bizede erkek geliyor... Sanırım bu yıl çok erkek var herkesden erkek duyuyorum :) başak burcu erkeğide nasıl olur hiç bilmiyorum..
Yok henuz bende onu bekliyorum ama girmedi henuz. Bi sorun yoktur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?