2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Selam,
Amniyosentezi de Allaha cok sukur atlattim hatta atlattik ben,esim ve bebisimiz.Dualariniz icin tesekkurler.Ilk sonuclari carsamba gunu ,raporuda 3 hafta sonra alacagim.Beni cok zor bir 3 gun ve sonrasinda 3 hafta bekliyor kizlar.
Hersey Allah 'dan.
Sizlere bebislerinize saglikli ve mutlu bir hafta dilerim.
p/s:akliniza geldikce dualarinizda bana da yer verin.
Sevgiler

kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden

ayy gözünüz aydın canımmm çok duygulandım valla, hayırlı olsun oğluşunuzz

çok güzel bir haber yaa. hayırlı olsun. evet aynı haftadaydı bebeklerimiz. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin canım.hepimizin inş.

çok geçmiş olsun insallah sonucların da temiz çıkar. fırsat buldukça gel sohbet edelim kafan dagılır daha cabuk gecer zaman.

bende kız moduna girmiştim kız demesi zordur kız dediyse erkek çıkmaz demişlerdi ama gösteriverdi pipiyi yağmur diye seviyoduk hep rüzgar olcak allahın izniyle adı arada yağmurum diyoruz sonra gülüşüyoruz kızcak bize oğlumuz diye

asıl erkek dediyse kız çıkmaz diye biliyorum. cunku pipiyi goremeyince yapıştırıyolar hemen kıza benziyo diye.

herkese merhabalar
kızlar sevkandan haber var mı geçmişe bakamadım işlerim yoğun çıkacam yine

nette çok kalamıyorum.ben çıkııyorum hanımlar herkese güzel mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum.hamileleiğin tadını çıkaralım doğduktan sonra bu rahatlığı arıcazzz

yumurtlayan baza olarak da kullanabilirsin, yani içine yatak koyarsın cocugunun arkadasi kalmaya geldiginde orda yatar, ya da esya da koyabilirsin yukluk gibi.
süpermiş, çok kullanışlı.

allah kucağına almayı nasip etsin canım, sağlıkla gelsin bebeğin.

Günaydın hanımlar.bebeklerinin cinsiyetini yeni öğrenenleri kutluyorum.hayırlı olsun. erkek ismi olrak sizece eymen haktan nasıll???seçenek olarak 2 isim var

cnm eymen çok güzel bir isim bence ama bana kısmet olmadı koymak. kızım olacak allah izin ederse ecrin istiyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…