Sevkan gelmedi, Damla da gelmedi di mi? İkisi de doktora gidecekti....
canım inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alacaksın eşinlede allah kavuştursunkıslaaarrr ben geldim uzun bi aradan sonraa nasılsınız bakalım geçmişi nası okuyacam ben şimdi 1 hafta oldu girmeyeli.6 nisan günü amniyosentez oldum 1 hafta istirahatliydim çarşamba işe başlayacam inş. sonuçlar temizçıkar bu arada oğluşum okadar büyüdüki sürekli hissediyorum artık hareketlerini karnım kocaman oldu bunlar güzel haberler kötü haber babamız bugun iskenderuna doğru yola çıktı yine ayrılık yine ayrılık neyse ama az kaldı 3 ay daha dayanmam gerek kocişime kavuşmam için siz neler yaptınız bebeişler iyidir inş.ben biraz geçmişe göz atayım ne var ne yok bakayım bakabildiğim kadar
canım inşallah herşey çok güzel olacak günler su gibi akıp geçsin bir an önce hayırlı haberleri al inşallahHerkese Selam,
Amniyosentezi de Allaha cok sukur atlattim hatta atlattik ben,esim ve bebisimiz.Dualariniz icin tesekkurler.Ilk sonuclari carsamba gunu ,raporuda 3 hafta sonra alacagim.Beni cok zor bir 3 gun ve sonrasinda 3 hafta bekliyor kizlar.
Hersey Allah 'dan.
Sizlere bebislerinize saglikli ve mutlu bir hafta dilerim.
p/s:akliniza geldikce dualarinizda bana da yer verin.
Sevgiler
ayy gözünüz aydın canımmmçok duygulandım valla, hayırlı olsun oğluşunuzz
cessss...,
sen park yatağını almıştın değil mi?
modelini bana yollayabilir misin?
ben bi tane beğendim ama
GRACO CONTOUR ELECTRA Park Yatak - Jupiter - Ürün Kategorileri
bilen biri olarak bi özelliklerine bakayım dedim seninkinin
cnm hayırlı olsun oğluşun
Merhaba kızlar hepinize iyi haftalar...
ben hatırladım canım çooook sevindim, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve kucagina alacaksin bebegini. Saglikla buyur insallah.
çok sevindim canım hatırlıyorum ben seni çok üzülmüştük hep birlikte şimdide seviniyoz yaşasınnnnnnnnnnnnnnn
caaaaaaaanımmmmmmm
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
Umarım hepimiz kucaklarız yavrularımızı..
çok güzel bir haber yaa. Hayırlı olsun. Evet aynı haftadaydı bebeklerimiz. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin canım.hepimizin inş.
allah kucağına almayı nasip etsin canım, sağlıkla gelsin bebeğin.
kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden
hoşgeldin tatlım, geç kaldın...
kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden
kızlar merhaba,
bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyimşimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duydukinş Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:
Herkese Selam,
Amniyosentezi de Allaha cok sukur atlattim hatta atlattik ben,esim ve bebisimiz.Dualariniz icin tesekkurler.Ilk sonuclari carsamba gunu ,raporuda 3 hafta sonra alacagim.Beni cok zor bir 3 gun ve sonrasinda 3 hafta bekliyor kizlar.
Hersey Allah 'dan.
Sizlere bebislerinize saglikli ve mutlu bir hafta dilerim.
p/s:akliniza geldikce dualarinizda bana da yer verin.
Sevgiler
Merhaba kızlar hepinize iyi haftalar...
seninle zevklerimiz çok benziyo canım, ben de graconun bu model ve rengini begendim, ama bu renk nedense izmirde yok, bende asagidaki kraftı aldım, beşik gibi sallanabiliyor.
Kraftbaby.com -
bizimde bu cumartesi belli oldu cisiyetimiz... Bizede erkek geliyor... Sanırım bu yıl çok erkek var herkesden erkek duyuyorum :) başak burcu erkeğide nasıl olur hiç bilmiyorum..
cnm hayırlı olsun gözünaydın
aolun kızlar allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasınGözün aydın...sağlıkla gelsin oğluşun kucağına:)))
Ayyy çok güzel bi haber...bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsun....çok sevindim...Allah kucağına almayı nasip eder hepimizin inşallah:)))
Canım inşallah çok güzel çıkacak sonuçların...kendini strese sokma...Bu arada senin ikili test mi riskli çıkmıştı...
hayırı olsun canım senin oğluşunda
Yes haftadaşız
canım inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alacaksın eşinlede allah kavuştursun
canım inşallah herşey çok güzel olacak günler su gibi akıp geçsin bir an önce hayırlı haberleri al inşallah
inciim kızın olura hala talibim meloş istemiyor galiba.inşallah en kısa zamanda ende öğrenirsin çok farklı bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?