2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alacaksın eşinlede allah kavuştursun
canım inşallah herşey çok güzel olacak günler su gibi akıp geçsin bir an önce hayırlı haberleri al inşallah
ayy gözünüz aydın canımmm çok duygulandım valla, hayırlı olsun oğluşunuzz

inciim kızın olura hala talibim meloş istemiyor galiba.inşallah en kısa zamanda ende öğrenirsin çok farklı bir duyguymuş

ben hatırladım canım çooook sevindim, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve kucagina alacaksin bebegini. Saglikla buyur insallah.

çok sevindim canım hatırlıyorum ben seni çok üzülmüştük hep birlikte şimdide seviniyoz yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

caaaaaaaanımmmmmmm
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
Umarım hepimiz kucaklarız yavrularımızı..

çok güzel bir haber yaa. Hayırlı olsun. Evet aynı haftadaydı bebeklerimiz. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin canım.hepimizin inş.

allah kucağına almayı nasip etsin canım, sağlıkla gelsin bebeğin.

hepinize çoook teşekkürler arkadaşlar

kızlar şimdkontrolden geliyorum bebişim çok iyiydi uyuyordu zorla uyandırdık ama çok fazla haraket etmedi 4 lü test için kan verdim veee cinsiyeti öğrendik bir erkekte benden

Gözün aydın...sağlıkla gelsin oğluşun kucağına:)))

Ayyy çok güzel bi haber...bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsun....çok sevindim...Allah kucağına almayı nasip eder hepimizin inşallah:)))

Canım inşallah çok güzel çıkacak sonuçların...kendini strese sokma...Bu arada senin ikili test mi riskli çıkmıştı...

ben yemege cıkıp geliyorum arkadaslarrrr. görüşürüz öğleden sonra. Sevkana bakarak olun e mi?

seninle zevklerimiz çok benziyo canım, ben de graconun bu model ve rengini begendim, ama bu renk nedense izmirde yok, bende asagidaki kraftı aldım, beşik gibi sallanabiliyor.
Kraftbaby.com -

bende kraftlar daha bi toparlak ya yanlardan ona sinir oluyorum, yoksa seninkide en iyi kraftlardan hakikaten renk olarak falan zevkime uygun...
olmadı graconun laciverte yakın bi rengini görümüştüm füme gibi onuda seçebilirim...

cnm hayırlı olsun gözünaydın

aolun kızlar allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

ELMA KURDU

cUMARTESİ DÜZGÜN BEY DEYDİM SÖYLEYECEKTİM SENİ

Düzgün bey bana artık sayın Meslekdaşım diyor o kadar çok şey söylüyorum ki adamı konuşturmuyorum. İkili test için MESLEKDAŞIMIN yorumladığı gibi hiç bir sorun yok dedi.

bide pipiyi gözümüze soktu ben dedim ne yapıyor taklamı atıyor bebiş diye ADAMA LAF YOK takılıyor dedi çok eğlendik bu ay doktor amcamızla

inşallah canımm anlaştık

ay canım doktora gitmek istedi.... daha doğrusu bebişimi görmek istiyorummmm...üffff yemek yiyim bariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…