2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın...sağlıkla gelsin oğluşun kucağına:)))

Canım inşallah çok güzel çıkacak sonuçların...kendini strese sokma...Bu arada senin ikili test mi riskli çıkmıştı...
Insallah canim sagol.Hayir ikili testim negatif cikti.Ancak yas faktoru ve ilk gebeligimde ki kayip doktorumu tatmin etmedi.3 lu test ardindan ultrason vs derken uclu testen de sinirda gectim.Risk 1/270 di benim 1/274 cikti.Kafalari karistirdi.Her ne kadar raporda dusuk risk de denilse de emin olmak istedim.Soru isaretleriyle degilde ne olacagini bilerek ilermek en guzeli dusundum.
Lutfen kimse yukarida verdigim test sonuclariyla kendisini kiyaslamasin,benimde cok dustugum bir hata bu.Her kadin,yasi,kilosu,dogum gecmisi ve kan degerleriyle birbirinden farkli.Kimseyi tedirgin etmek istemem.

hiç korkma canım, ilk sonuçları aldın mı tamamdır...hayırlısı olsun inşallahhh

Kızlar ben yavaştan kaçayım.
Kurs olduğu için yemekleri erkenden yapıyorum.
Öğleden sonra görüşürüz:80:

Son düzenleme:

ay canım benim hatırladım seni, çok mutlu oldum güzel haberine, Allahım iyilikler güzellikler nasip etsin sana, herşey gönlünce olsun bu kez. bizi haberdar et gelişmelerden tamam mı?

merhaba baynlar ALLAH kısmet ederse bende eylül annesi olacam bugün tam 16 haftalık olduk geçen hafta doktor kıza benziyor dedi benim bir oğlum var buda akız olursa oo çok güzel olur sizce sonradan değişirmi doktor kesin demedi ama bacak arası sanki boş dedi 2 hafta sonra net söylerim dedi ama ben kendimi kız annesi moduna soktum bakalım ne çıkacak hayırlısıyla

hoşgeldinnnn..
doktorum banada kız dedi herseferinde hala kız :)
yanlız 18. 19. haftalarda kız denen bebekler erkek çıkabiliyormuş internette okudum, 22 nisanda randevum var değişirmi bilmiyorum

afiyet olsun kızlar,
özellikle istanbul annelerinden bir ricam var, renkli dopler ultrasonografi (ayrıntılı ultrason) için randevu alan var mı? ücreti nedir ve özel değilse neresidir.:26:

benim içim rahat değil çünkü zaten ilk gitiğimizde sırtını döndü bize çok az döndü doktor kız belirtiisi var dedi ben hazırlık yapacam biizmkilerde kız olursa örgü yaparız dedi kızları çok seviyorlar bende oğlumun bir sürü çeyizi var hepsi erkek kıyafeti güzel kızıma neler neler yapacam hayırlısıyla::92::92::92::92::92::92:

hiç korkma canım, ilk sonuçları aldın mı tamamdır...hayırlısı olsun inşallahhh

afiyet olsun kızlar,
özellikle istanbul annelerinden bir ricam var, renkli dopler ultrasonografi (ayrıntılı ultrason) için randevu alan var mı? ücreti nedir ve özel değilse neresidir.:26:

canım ben özelde doktorumun istediği yerde yaptırıcam 350 tl biraz pahalı

afiyet olsun kızlar,

ben daha önce de yazmıştım yine yazayım, 3 hastaneye sordum
jfk: 260
nisa :120
saygı: 100

canım ben özelde doktorumun istediği yerde yaptırıcam 350 tl biraz pahalı

neresi orası biliyormusun, bana doktorum mecidiyeköyde bir yer söyledi henüzaçan olmadı telefonları ama seninkide avrupa yakası mı?

ben daha önce de yazmıştım yine yazayım, 3 hastaneye sordum
jfk: 260
nisa :120
saygı: 100

canım bunu hastaneler çekiyor mu, tanı merkezleri çekiyor biliyorum, arkadaşlarımız doktorları hep tanı merkezlerine yönlendirildi.

canım bunu hastaneler çekiyor mu, tanı merkezleri çekiyor biliyorum, arkadaşlarımız doktorları hep tanı merkezlerine yönlendirildi.

canım bende esenlerde özel hastaneye gidiyorum ayda bir özel doktor getirtiyorlarmış hastaneye renkli ultrason için ama fiyat alamadım daha alınca sanada söylerim

kızlar ya banada doktor cumartesi kız dedi ama artık değişmez dedi yani değişebilirmi ki

cnm hayırlı olsun kızın ben aynı soruyu doktoruma sordum %100 kız dedi :)) sanırım kız olunca değişme olmaz çünkü pipi olsa görünür muhakkak sonradan pipi çıkmaz yanii

hayırlı olsun cnm bence kız demişse değişmez sen kız annesi modundan çıkma

afiyet olsun kızlar,

Doktorum bana cok guvebndigi bir merkesde ki uzman radyolugu onerdi.Hasanpasada SANOMED
350 TL ydi.Birde ucretini bilmedigim ancak pahali oldugunu dusundugum bagdat caddesinde goruntuleme merkezi var.Istersen bilgilerini gonderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…