Insallah canim sagol.Hayir ikili testim negatif cikti.Ancak yas faktoru ve ilk gebeligimde ki kayip doktorumu tatmin etmedi.3 lu test ardindan ultrason vs derken uclu testen de sinirda gectim.Risk 1/270 di benim 1/274 cikti.Kafalari karistirdi.Her ne kadar raporda dusuk risk de denilse de emin olmak istedim.Soru isaretleriyle degilde ne olacagini bilerek ilermek en guzeli dusundum.Gözün aydın...sağlıkla gelsin oğluşun kucağına:)))
Canım inşallah çok güzel çıkacak sonuçların...kendini strese sokma...Bu arada senin ikili test mi riskli çıkmıştı...
Insallah canim sagol.Hayir ikili testim negatif cikti.Ancak yas faktoru ve ilk gebeligimde ki kayip doktorumu tatmin etmedi.3 lu test ardindan ultrason vs derken uclu testen de sinirda gectim.Risk 1/270 di benim 1/274 cikti.Kafalari karistirdi.Her ne kadar raporda dusuk risk de denilse de emin olmak istedim.Soru isaretleriyle degilde ne olacagini bilerek ilermek en guzeli dusundum.
Lutfen kimse yukarida verdigim test sonuclariyla kendisini kiyaslamasin,benimde cok dustugum bir hata bu.Her kadin,yasi,kilosu,dogum gecmisi ve kan degerleriyle birbirinden farkli.Kimseyi tedirgin etmek istemem.
kızlar merhaba,
bende eylül annesi olarak başladığım serüvenimi, şubat başında bebeğimi kaybetmekle sonlandırmıştım belki hatırlayanınız vardır.
ve şükürler olsun ki şuan tekrar hamileyimşimdi kıametse kasım sonu yada aralık başı annesi olacağım
bebeğimi kaybettiğim zaman, sizlerle üzüntümü paylaşmıştım ve sağolunki destek olmuştunuz hepiniz bana... şimdide sevincimi paylaşmak istedim.. haftasonu bebeğimizin kalp atışlarını duydukinş Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, sizlerede şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alın inş :116:
merhaba baynlar ALLAH kısmet ederse bende eylül annesi olacam bugün tam 16 haftalık olduk geçen hafta doktor kıza benziyor dedi benim bir oğlum var buda akız olursa oo çok güzel olur sizce sonradan değişirmi doktor kesin demedi ama bacak arası sanki boş dedi 2 hafta sonra net söylerim dedi ama ben kendimi kız annesi moduna soktumbakalım ne çıkacak hayırlısıyla
hiç korkma canım, ilk sonuçları aldın mı tamamdır...hayırlısı olsun inşallahhh
afiyet olsun kızlar,
özellikle istanbul annelerinden bir ricam var, renkli dopler ultrasonografi (ayrıntılı ultrason) için randevu alan var mı? ücreti nedir ve özel değilse neresidir.:26:
afiyet olsun kızlar,
özellikle istanbul annelerinden bir ricam var, renkli dopler ultrasonografi (ayrıntılı ultrason) için randevu alan var mı? ücreti nedir ve özel değilse neresidir.:26:
canım ben özelde doktorumun istediği yerde yaptırıcam 350 tl biraz pahalı
hiç korkma canım, ilk sonuçları aldın mı tamamdır...hayırlısı olsun inşallahhh
neresi orası biliyormusun, bana doktorum mecidiyeköyde bir yer söyledi henüzaçan olmadı telefonları ama seninkide avrupa yakası mı?
ben daha önce de yazmıştım yine yazayım, 3 hastaneye sordum
jfk: 260
nisa :120
saygı: 100
canım bunu hastaneler çekiyor mu, tanı merkezleri çekiyor biliyorum, arkadaşlarımız doktorları hep tanı merkezlerine yönlendirildi.
kızlar ya banada doktor cumartesi kız dedi ama artık değişmez dedi yani değişebilirmi ki
kızlar ya banada doktor cumartesi kız dedi ama artık değişmez dedi yani değişebilirmi ki
canım bende esenlerde özel hastaneye gidiyorum ayda bir özel doktor getirtiyorlarmış hastaneye renkli ultrason için ama fiyat alamadım daha alınca sanada söylerim
merhaba baynlar ALLAH kısmet ederse bende eylül annesi olacam bugün tam 16 haftalık olduk geçen hafta doktor kıza benziyor dedi benim bir oğlum var buda akız olursa oo çok güzel olur sizce sonradan değişirmi doktor kesin demedi ama bacak arası sanki boş dedi 2 hafta sonra net söylerim dedi ama ben kendimi kız annesi moduna soktumbakalım ne çıkacak hayırlısıyla
afiyet olsun kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?