canım bunu hastaneler çekiyor mu, tanı merkezleri çekiyor biliyorum, arkadaşlarımız doktorları hep tanı merkezlerine yönlendirildi.
ya ben telefonda ayrıntılı ultrason dedim, bana 4 boyutludan bahsediyor olmalısınız dedi jfk ve onun fiyatını söledi ben de diğerlerine 4 boyutlu olarak sordum ama bi arayıp sorayım tekrar
erkekmi istiyordun canım
Günaydın hanımlar.bebeklerinin cinsiyetini yeni öğrenenleri kutluyorum.hayırlı olsun. erkek ismi olrak sizece eymen haktan nasıll???seçenek olarak 2 isim var
cnm hayırlı olsun kızın ben aynı soruyu doktoruma sordum %100 kız dedi :)) sanırım kız olunca değişme olmaz çünkü pipi olsa görünür muhakkak sonradan pipi çıkmaz yanii
vallah canim benim gecen hamileligimde 20.haftaya kadar kiz dediler sonra radyolog erkek dedi.Yani kiz coocuklarinin erkege donme olasigiligi cok cok yuksek.cnm hayırlı olsun kızın ben aynı soruyu doktoruma sordum %100 kız dedi :)) sanırım kız olunca değişme olmaz çünkü pipi olsa görünür muhakkak sonradan pipi çıkmaz yanii
hayır kızzo yüzden değişmesini istemiyorum
vallah canim benim gecen hamileligimde 20.haftaya kadar kiz dediler sonra radyolog erkek dedi.Yani kiz coocuklarinin erkege donme olasigiligi cok cok yuksek.
vallah canim benim gecen hamileligimde 20.haftaya kadar kiz dediler sonra radyolog erkek dedi.Yani kiz coocuklarinin erkege donme olasigiligi cok cok yuksek.
sağol canım ya seninde hayırlı olsun
Şu 4 boyutlu ve ayrıntılı olayını ben de karıştıyorum.
Biz de doktorumuzla 4 boyutlu diye konuşuyoruz.
Hatta yarın bunun için randevum var,radyoloji bölümünde bakılacak.
fiyatı da 80 tl.
Şimdi bu ayrıntılı ultrason olmuyor mu:26:
valla ben aynı şey değil diye biliyorum. 4 boyutlu ultrason hani şu turuncu gibi sonuç veren ultrason. ama ayrıntılı ultrason denen olayda, normal ultrason aletiyle, eli kolu ayagi, kalp odacıiklari beyin odaciklari bakılıyo, parmaklar sayiliyo, dopplerle kan akışı izleiyo falan filan bir sürü şey.
KIZLAR sevkan geldi mi
Doktorum bana cok guvebndigi bir merkesde ki uzman radyolugu onerdi.Hasanpasada SANOMED
350 TL ydi.Birde ucretini bilmedigim ancak pahali oldugunu dusundugum bagdat caddesinde goruntuleme merkezi var.Istersen bilgilerini gonderirim.
ya ben telefonda ayrıntılı ultrason dedim, bana 4 boyutludan bahsediyor olmalısınız dedi jfk ve onun fiyatını söledi ben de diğerlerine 4 boyutlu olarak sordum ama bi arayıp sorayım tekrar
valla ben aynı şey değil diye biliyorum. 4 boyutlu ultrason hani şu turuncu gibi sonuç veren ultrason. ama ayrıntılı ultrason denen olayda, normal ultrason aletiyle, eli kolu ayagi, kalp odacıiklari beyin odaciklari bakılıyo, parmaklar sayiliyo, dopplerle kan akışı izleiyo falan filan bir sürü şey.
lütfen zahmet olacak ama çok sevinirim,
bu dopler hastanelerde yapılmıyor, görüntüleme merkezleri çekiyor sadece.
geç cevap yazıyorum kusura bakmayın, iş çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?