2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bunu hastaneler çekiyor mu, tanı merkezleri çekiyor biliyorum, arkadaşlarımız doktorları hep tanı merkezlerine yönlendirildi.

ya ben telefonda ayrıntılı ultrason dedim, bana 4 boyutludan bahsediyor olmalısınız dedi jfk ve onun fiyatını söledi ben de diğerlerine 4 boyutlu olarak sordum ama bi arayıp sorayım tekrar

ya ben telefonda ayrıntılı ultrason dedim, bana 4 boyutludan bahsediyor olmalısınız dedi jfk ve onun fiyatını söledi ben de diğerlerine 4 boyutlu olarak sordum ama bi arayıp sorayım tekrar

ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason farklı zaten canım yaa, hep karıştırıyoruz.

Şu 4 boyutlu ve ayrıntılı olayını ben de karıştıyorum.
Biz de doktorumuzla 4 boyutlu diye konuşuyoruz.
Hatta yarın bunun için randevum var,radyoloji bölümünde bakılacak.
fiyatı da 80 tl.
Şimdi bu ayrıntılı ultrason olmuyor mu:26:

cnm hayırlı olsun kızın ben aynı soruyu doktoruma sordum %100 kız dedi :)) sanırım kız olunca değişme olmaz çünkü pipi olsa görünür muhakkak sonradan pipi çıkmaz yanii
vallah canim benim gecen hamileligimde 20.haftaya kadar kiz dediler sonra radyolog erkek dedi.Yani kiz coocuklarinin erkege donme olasigiligi cok cok yuksek.

vallah canim benim gecen hamileligimde 20.haftaya kadar kiz dediler sonra radyolog erkek dedi.Yani kiz coocuklarinin erkege donme olasigiligi cok cok yuksek.

ciddimisin yaa ama ben doktoruma sırf bu yüzden sordum değişme olurmu kesinmi dedim %100 dedi emin olmasam söylemem ben dedi neyse farketmez kız erkek sağlıklı olsunda zaten ilk bebeğim olcak kızda olsa erkekte olsa başım üstüne

valla ben aynı şey değil diye biliyorum. 4 boyutlu ultrason hani şu turuncu gibi sonuç veren ultrason. ama ayrıntılı ultrason denen olayda, normal ultrason aletiyle, eli kolu ayagi, kalp odacıiklari beyin odaciklari bakılıyo, parmaklar sayiliyo, dopplerle kan akışı izleiyo falan filan bir sürü şey.

Ayrıntılı ultrason ile bebekte hangi sorunlara bakılır? - UZMANTV

http://www.uzmantv.com/hamilelikte-yapilan-4-boyutlu-ultrason-nedir

Son düzenleme:
merhaba kızlar hepinize iyi haftalar çalışanlara kolay gelsin az önce tv de izledim yenidoğan bebeğe makyaj yapmışlar ya izlediniz mi tüylerim diken diken oldu yazık yaaa

Doktorum bana cok guvebndigi bir merkesde ki uzman radyolugu onerdi.Hasanpasada SANOMED
350 TL ydi.Birde ucretini bilmedigim ancak pahali oldugunu dusundugum bagdat caddesinde goruntuleme merkezi var.Istersen bilgilerini gonderirim.

lütfen zahmet olacak ama çok sevinirim,

bu dopler hastanelerde yapılmıyor, görüntüleme merkezleri çekiyor sadece.

geç cevap yazıyorum kusura bakmayın, iş çoookkk

Evet ikisinin arasındaki farkı biliyorum ama telaffuzda isimler aynı gibi oluyor.
Zaten sadece 4 boyutlu ultrason için doktorum beni radyoloji bölümüne yönlendirmezdi.
Neyse yarın olsun öğrenirim artık.
14.00'da randevum var yarın

ben gittim 4 boyutluya sırf merakımdan 20 lira verdim muayne oldum. 4 boyutluda yarık dudak kepçe kulak eksik parmak vb fiziksel bozukluk varmı ona bakılıyor en çok. 5 aydan sonra doktorlar yolluyolarmış. bide amniyo sıvısının az olmasının az su içmekle alakası yokmuş. insan vücudunun 4/3 zaten su.

lütfen zahmet olacak ama çok sevinirim,

bu dopler hastanelerde yapılmıyor, görüntüleme merkezleri çekiyor sadece.

geç cevap yazıyorum kusura bakmayın, iş çoookkk

Dopplerli ultrason aleti varsa hastanede de yapılıyo doppler. benim doktorumun ultrasonu 4d ve dopplerli mesela. benim detaylımı da doktor yapıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…