2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tabikii oyle,saglikli sihhatli olsunlarda...Ama benim basima geldi.Benim mudurumunde basina geldi.Bana mesela doktorum cok buyuk olasilik dedi;cok guvendigim radyolog 16 haftada ki degikiliklerden bahsetti net gormesine ragmen %90 kiz dedi.Aslinda hic hic onemli degil ama merak iste,

merhaba kızlar hepinize iyi haftalar çalışanlara kolay gelsin az önce tv de izledim yenidoğan bebeğe makyaj yapmışlar ya izlediniz mi tüylerim diken diken oldu yazık yaaa

ah canım deme bana deme...
sırf bu yüzden özel hastaneler güvanim sarsıldı,

bizim ingiliz gelinede kız dediler 7-8 ay boyunca. son kontrollerde erkek çıktı :)

bizim ingiliz gelinede kız dediler 7-8 ay boyunca. son kontrollerde erkek çıktı :)
bravo o doktora koskoca pipiyi görmemiş mi aylar boyunca,çok fena yaaaa. tabi cinsiyet onemli degil ama butun hazirliklari yaptiktan sonra degistigini ogrenmek cok kotu.

Dopplerli ultrason aleti varsa hastanede de yapılıyo doppler. benim doktorumun ultrasonu 4d ve dopplerli mesela. benim detaylımı da doktor yapıcak.

çok şanslısın cess, her zamanki gibi, bende taa mecidiyeköye gidicem galiba, şimdi yapı kredi temsilcimi aradım, bana sanomedi önerdi, araştıracağım. ama yoğun olduklarından randevuda gecikmemem lazımmış.

cnm sağlıklı olsunlarda nabalım allahın takdiri. senin 2. erkek mi geliyor şimdi?

Canim 4 boyutlu olan renkli olan ve zaten bunda da ayrintili ultrason bakiliyor.Ayrintili ultrason RADYOLOJI uzamnlarinin baktigi,yani ultrasonda uzman kisilerin baktigi,kalp odacikalri,alt ust basinc,burun ,tum ic organlar onlarin baktigi test diyelim.Doktorunda 4 boyutluda sana resim ceker verir ancak bazi klasik olcumlerin disinda radyolog kadar kontrol edemez.

galiba bu sansim olmus oldu evet, neyse 1 kere yapılcak bişi zaten, başka yere gonderseydi gitciktik oraya da sonuc olarak. hersey bebüklerimiz icin.

offff ya benim doktor mhp den adana millet vekili aday adayı. saat 2 de açıklanacakmış adaylar. aday olmuşsa yandım valla işin yoksa yeni doktor bul. eğer aday olmazsa arayıp randevu alıcam ctesine. başka bi arkadaşın doktoruda milletvekili adayıydı

neden ucuz??? hangi hastanedeydin canım sen?

Yok canim 4 boyutluyla ayrıntılı ultrasonun farkını biliyorum zaten biraz önceki mesajda da acikladim zaten. bak mesela Alp Nuhoğlunun bir viideosu var kendi yapmis ayrintili ultrasonu, izmirdeki cogu doktor kendi bakiyor ayrintili ultrasona. Yakup Erata, Ömer Südekan falan hep kendi muayenehanesinde bakarlar ayrıntılıya, bir yere gondermezler.
4 boyutluya gelince ona her kontrolümde giriyorum zaten muayenehanede. ama hala yüzünü goremedim bebegimin. doktorumda kemikleri tam oturmamistir zaten o yuzden net goremezsin gosterse de dedi. bekliyoruz bakalım. benim 24üncü haftada yapacak ayrıntılı ultrasonumu.

Merhabalar kızlar ben 3 gundur gıremıorum yıne sayfalar dolusu okumam gerekn kalmıs
ılk defa resım cekılebıldım reısm eklemek ıstıyorum gobısımızı gorun dıye ne yapmam gerekıyor

özgecim tebrik ederim oğluşun oluyormuş çok sevindim Maşallah kılzar geçmişi okuyorum bir yandan sevkanın neyi var

Son düzenleme:
Canım ben Antalya'da özel bir hastaneye gidiyorum.
Burda fiyatlar İstanbul'dakilere göre sanırım daha uygun:44:
2'li ve 3'lü taramalar da mesela 40 tl'ydi burda..

bende pendik şifa hastanesine gidiyorum 3lü test sgk lı fiyatı: 45tl idi sanırım semte göre fiyatlar biraz daha fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…