ciddimisin yaa ama ben doktoruma sırf bu yüzden sordum değişme olurmu kesinmi dedim %100 dedi emin olmasam söylemem ben dedi neyse farketmez kız erkek sağlıklı olsunda zaten ilk bebeğim olcak kızda olsa erkekte olsa başım üstüne
merhaba kızlar hepinize iyi haftalar çalışanlara kolay gelsin az önce tv de izledim yenidoğan bebeğe makyaj yapmışlar ya izlediniz mi tüylerim diken diken oldu yazık yaaa
Tabikii oyle,saglikli sihhatli olsunlarda...Ama benim basima geldi.Benim mudurumunde basina geldi.Bana mesela doktorum cok buyuk olasilik dedi;cok guvendigim radyolog 16 haftada ki degikiliklerden bahsetti net gormesine ragmen %90 kiz dedi.Aslinda hic hic onemli degil ama merak iste,
bravo o doktora koskoca pipiyi görmemiş mi aylar boyunca,çok fena yaaaa. tabi cinsiyet onemli degil ama butun hazirliklari yaptiktan sonra degistigini ogrenmek cok kotu.bizim ingiliz gelinede kız dediler 7-8 ay boyunca. son kontrollerde erkek çıktı :)
Dopplerli ultrason aleti varsa hastanede de yapılıyo doppler. benim doktorumun ultrasonu 4d ve dopplerli mesela. benim detaylımı da doktor yapıcak.
Tabikii oyle,saglikli sihhatli olsunlarda...Ama benim basima geldi.Benim mudurumunde basina geldi.Bana mesela doktorum cok buyuk olasilik dedi;cok guvendigim radyolog 16 haftada ki degikiliklerden bahsetti net gormesine ragmen %90 kiz dedi.Aslinda hic hic onemli degil ama merak iste,
valla ben aynı şey değil diye biliyorum. 4 boyutlu ultrason hani şu turuncu gibi sonuç veren ultrason. ama ayrıntılı ultrason denen olayda, normal ultrason aletiyle, eli kolu ayagi, kalp odacıiklari beyin odaciklari bakılıyo, parmaklar sayiliyo, dopplerle kan akışı izleiyo falan filan bir sürü şey.
çok şanslısın cess, her zamanki gibi, bende taa mecidiyeköye gidicem galiba, şimdi yapı kredi temsilcimi aradım, bana sanomedi önerdi, araştıracağım. ama yoğun olduklarından randevuda gecikmemem lazımmış.
Şu 4 boyutlu ve ayrıntılı olayını ben de karıştıyorum.
Biz de doktorumuzla 4 boyutlu diye konuşuyoruz.
Hatta yarın bunun için randevum var,radyoloji bölümünde bakılacak.
fiyatı da 80 tl.
Şimdi bu ayrıntılı ultrason olmuyor mu:26:
Canim 4 boyutlu olan renkli olan ve zaten bunda da ayrintili ultrason bakiliyor.Ayrintili ultrason RADYOLOJI uzamnlarinin baktigi,yani ultrasonda uzman kisilerin baktigi,kalp odacikalri,alt ust basinc,burun ,tum ic organlar onlarin baktigi test diyelim.Doktorunda 4 boyutluda sana resim ceker verir ancak bazi klasik olcumlerin disinda radyolog kadar kontrol edemez.
bizim ingiliz gelinede kız dediler 7-8 ay boyunca. son kontrollerde erkek çıktı :)
neden ucuz??? hangi hastanedeydin canım sen?
ben geldiiimmmmmmmmmm
nasılsınız
Merhabalar kızlar ben 3 gundur gıremıorum yıne sayfalar dolusu okumam gerekn kalmıs
ılk defa resım cekılebıldım reısm eklemek ıstıyorum gobısımızı gorun dıye ne yapmam gerekıyor
Canım ben Antalya'da özel bir hastaneye gidiyorum.
Burda fiyatlar İstanbul'dakilere göre sanırım daha uygun:44:
2'li ve 3'lü taramalar da mesela 40 tl'ydi burda..
hoşgeldin saadet biz oğlumla iyiyiz şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?