2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

halsizlik, baş dönmesi ve mide bulantısı dışında iyiyiz biz. Sevkan geldi mi bugün?

Yok gelmedi hala bekliyoruz kendisini, merak içerisindeyiz.

hoşgeldin canım,
biz oğluşumla iyiyiz sen nasılsın?

kızlar bu arada sanomed tanı merkezi ile 133 tl fiyata ve 30 nisana gün aldım... oleyyyy

EEEE gayet iyiymiş diğer verilen fiyatlarla karşılaştırılınca, ayrıca günü de iyi olmuş. kaçıncı haftana denk gelcek?

Yok gelmedi hala bekliyoruz kendisini, merak içerisindeyiz.

EEEE gayet iyiymiş diğer verilen fiyatlarla karşılaştırılınca, ayrıca günü de iyi olmuş. kaçıncı haftana denk gelcek?

21 bitiş 22 den gün alış tarihim cescim, nasıl açıkladım ama...

ama herşeyin aynı hastane içerinde yapılması çok güzel, yana yakıla yer arıyorum, fiyat soruyorum, anlaşması varmı diye soruyorum, bir sürü iş.

sen çok şanslısın

kızlar mrhaba
bende bu 4lüyle ayrıntılı ultrasyonu anladım sonunda
bizde geçen hafta gittiğimizde kalp damarlarına eline koluna beynine her organıa ayrıntılı baktı ve kan alıp 4lü testimi yaptı ben şimdi hem 4lü testimi yaptıtmış ve ayrıntılı utrasyona girmiş oldum dimi girdiğim hafta 17.haftamdı bu arada

merhaba kızlar hepinize iyi haftalar çalışanlara kolay gelsin az önce tv de izledim yenidoğan bebeğe makyaj yapmışlar ya izlediniz mi tüylerim diken diken oldu yazık yaaa
evet canım ya resmen dalga geçmişler bebeklerle
özgecim tebrik ederim oğluşun oluyormuş çok sevindim Maşallah kılzar geçmişi okuyorum bir yandan sevkanın neyi var

saol canım baktım kızlar yakalamış erkekleri hemen arayı açalım dedim

Evet canım kendi özel muayenehanesinde hepsini yapıvermesi güzel, her hastaneyle de anlaşmalı istedigim hastanede dogumumu da yapabilirim. bakalım Allah hepimize dogum anlarımızda versin sanslarimizi.

Yok canim 17. haftada olmaz ayrıntılı ultrason. ama her gittiginde bakar ultrasonda o dedigin gibi eline koluna ayagina. 20 ile 24 arasinda oluyor bildigim kadarıyla ayrıntılı ultrasonn. ama 17. haftada girdigine benzer bşii olcak.

istersen doktorunla bir görüş derim ben, 18-22 haftalar arası yapılıyor, bana doktorum en uygun zaman 21 bitiş 22 den gün almış olduğun hafta dedi, bende öle yaptım randevu aldım.
ha birde ces şanslı hep dedim ama hastanelerde çekilmiyor bu tanı merkezlerinde çekiliyor,

sağol cnm cvp için

anladım cnm ben özel muayneye gidiyordum doktorum beni utrason için başka yere göndermiyor zaten ama muayene ücreti 250 olduğu için başka doktora gidicem cnm..neyse herşeyin hayırlısı çünkü doktorum sadece şeker yüklemen kaldı dedi çünkü diğer şeyleri hep kendi yapıyordu zaten ama ne yapalım böyle hayırlıymış

tabiki doktorun bilir, belki gerek görmemiştir, sadece şeker yüklemesi kaldı dediğine göre. hepimiz onlara emanetiz, ne derlerse yapıyoruz, sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…