selam kıslarr ve miss kokulu bebişlerii.. bis geldiiikkk
hooşbulldukk hemşeriiimmm
canım senin işyerin nerdeee?
beniim mii?ben çalışmıyorum canımm.. evdeyim artıkın
selam kıslarr ve miss kokulu bebişlerii.. bis geldiiikkk
Heeeeeeeeeee anladım, iyi iyi negzel evde olmak. ben de evde olmak istiyorum ... daha 4 ay var evde olmama, olsun napalım.
hoşgeldin...
Damla hastanedeymiş ama Melis'i göremedim ben bugün:44:
Nerde acaba,bilen var mı kızlar:44:
hoşbuldukkk kiiviiimmm ayh ne güsel oluyor söylemesii kiviimm diyee
damla neden hastanede?
valla bende sıkılıyordum evde ama artık sıkılmıyorum kızım benimle çünküü
damla neden hastanede?
kızlar bu arada şebnem eklemiş beni facebooktan şebnemin nicki nedir? Aramızda mı şu anda?
Hoşgeldin Özlemcim,nasılsın
iyiyiiz tatlımm napalım babaımızı işe gönderdik kızımla.. o kapıdan ben bacadan hemen sizlerin yanınaiyiiyiiz şu perşembeyi de atlatırsak çook ama çook iyi olacağız Allahın izniyle..siz nasılsınız.. adaşımız nasıl?
selam kızlarrrr.naber iyisinizdir umarım minnoşlarda öyle.fazla giremiyorum ben ayrı kaldım sizlerden yahu. az önce kuaförden geldim.ooohhh baştan aşağı temizlediler beni.oh be hafifledik valla temiz olmak gibisi yok heaaa. tüh aksilik evde diiliim.hemen kocişin yanına mı gitsem yarın.kıllar hemen çıkadan hihihi
saçlarında egzama varmış onu gösterecek bide vücudunda bezegibi bişiler çıkmış cildiyeye gidecekti canım
selam kızlarrrr.naber iyisinizdir umarım minnoşlarda öyle.fazla giremiyorum ben ayrı kaldım sizlerden yahu. az önce kuaförden geldim.ooohhh baştan aşağı temizlediler beni.oh be hafifledik valla temiz olmak gibisi yok heaaa. tüh aksilik evde diiliim.hemen kocişin yanına mı gitsem yarın.kıllar hemen çıkadan hihihi
Selam kıslarr görüşmeyeli nasılsınız keyifler nasıl.Yine uzun zaman oldu yazamadım.O kadar arayı uzatmayayım diyorum mutlaka bişey çıkıyor.Bu arada bende grip mağduruydum.Hastaydım kaç gündür birazda ondan takip edemedim sizi.Neyse bugün iyiyim şükür.Bu arada sizleri facebook dan ekledim kızlar.İsmim Şebnem o benimm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?