2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kıslarr görüşmeyeli nasılsınız keyifler nasıl.Yine uzun zaman oldu yazamadım.O kadar arayı uzatmayayım diyorum mutlaka bişey çıkıyor.Bu arada bende grip mağduruydum.Hastaydım kaç gündür birazda ondan takip edemedim sizi.Neyse bugün iyiyim şükür.Bu arada sizleri facebook dan ekledim kızlar.İsmim Şebnem o benimm :80:

selam kızlarrrr.naber iyisinizdir umarım minnoşlarda öyle.fazla giremiyorum ben ayrı kaldım sizlerden yahu. az önce kuaförden geldim.ooohhh baştan aşağı temizlediler beni.oh be hafifledik valla temiz olmak gibisi yok heaaa. tüh aksilik evde diiliim.hemen kocişin yanına mı gitsem yarın.kıllar hemen çıkadan hihihi

hoşgeldin neslihan biz iyiyiz oğluşumla sana da saatler olsun oh ne güzel benimde gitmem lazım

saçlarında egzama varmış onu gösterecek bide vücudunda bezegibi bişiler çıkmış cildiyeye gidecekti canım

anadım, bebege bişi oldu diye koktum amannn.

Hoşgeldin çok şükür avatarını değiştirmişin. güzel olmuş sevmiyodum digerini heç.

sen de hoşgeldin şebnem ben de merak ediyordum ekleyen kim diye :) geçmiş olsun bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…