iyiyiiz tatlımm napalım babaımızı işe gönderdik kızımla.. o kapıdan ben bacadan hemen sizlerin yanınaiyiiyiiz şu perşembeyi de atlatırsak çook ama çook iyi olacağız Allahın izniyle..siz nasılsınız.. adaşımız nasıl?
hoşgeldin neslihan biz iyiyiz oğluşumla sana da saatler olsun oh ne güzel benimde gitmem lazım
sen de hoşgeldin şebnem ben de merak ediyordum ekleyen kim diye :) geçmiş olsun bu arada...
Geçer geçer canım,daha ne perşembeler geçerrrr
Biz de çok iyiyiz,kızımla bilgisayar başında çorba içiyorduk
Hoşbuldum.:81: Sizde haklısınız tabii kusura bakmayın hiçbirinize sormadan ekledim.Teşekkür ederim canım.
hoşbulduk canım. valla kuş gibi hafifledim.ama çoook acıdı yaaa.kızlar fazla uzamadan gidin hemen hallettirin derim valla.çok acıyo ona göre..
hoşbulduk canım. valla kuş gibi hafifledim.ama çoook acıdı yaaa.kızlar fazla uzamadan gidin hemen hallettirin derim valla.çok acıyo ona göre..
Hoşbuldum.:81: Sizde haklısınız tabii kusura bakmayın hiçbirinize sormadan ekledim.Teşekkür ederim canım.
Bu arada ben ilk sayfadaki listede yokum benide eklemeniz mümkünmü acabaa
faceye yazmışın hareketlerini gördüm diye.. anlatsana kuzu merak ettim vallaa. ne zamandır karşşılaşamıyoruz seninle yahu:2:
Liste için gerekli tüm bilgilerini yazarsan eklerim ben seni canım
Yaa Özlemcim harika bir şeyyyyyyyy
18+4'de gördüm ilk,hatta burdaydım yazmıştım.
Karnım pıt pıt kalktı,Allah'ım harikaydıı
Şimdilerde her gün oluyor artık
Bir de sırtüstü uzandığımda mesela bebek nerdeyse orası taş gibi oluyor.
Ben de elimi oraya koyup seviyorum kuzumu
kusur olurmu canım çok iyi yaptın ekledin ve seni görmüş olduk ben kendi adıma çok mutlu oldum
Liste için gerekli tüm bilgilerini yazarsan eklerim ben seni canım
Yaa Özlemcim harika bir şeyyyyyyyy
18+4'de gördüm ilk,hatta burdaydım yazmıştım.
Karnım pıt pıt kalktı,Allah'ım harikaydıı
Şimdilerde her gün oluyor artık
Bir de sırtüstü uzandığımda mesela bebek nerdeyse orası taş gibi oluyor.
Ben de elimi oraya koyup seviyorum kuzumu
ayyy ama ben onu yeriim yaa ne güssel biz bi kere 2 defa tekme attıık.. deli oldum kaç gün oldu bida da olmadı:2:kıpırdıyor şükür ki hissediom onu.. uyandı falan diyorum inşallah bizde görürüz bi an önce.. erken ama daha bizim.. maaşallah duru kızına
nasılsın esrant ne zamandır yoktun özledik. bende evde hallediyodum ama eee çok kötü geçince hamilelik 2 ay dokunamadım ve çok uzadılar sonra mecbur jilet devreye girdiBen evde hallettiğim için dikkat ediyorum çok uzamamasına.
Yoksa gerçekten de acır
Ohh mis mis olmuşsun ne güzel.Ay evet yaaa eskidende zaten acıyordu şimdi kiç çekilmiyorr.
Artık bu haftadan sonra artar canım.
Ben de 16'dan sonra minik minik hissetmeye başlamıştım ama tabii ki her gün değil.
Şimdilerde ise ne zaman uyanık,ne zaman uyuyor,onu bile anlıyorum.
Maaşallah hepimizin kuzularına
bende bugün hissettim oğluşumu acaip güzel bir duygu.bide gün içersinde göbeğime dokunuyorum bir tarafta sanki bişeler var çok sert elimle onun bebeğimin neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?