2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçer geçer canım,daha ne perşembeler geçerrrr
Biz de çok iyiyiz,kızımla bilgisayar başında çorba içiyorduk

kızlar bu arada jfk hastanesini arardım kesin alıyor sanırım acıbadem tabiki fiyat farkları olur dedi ama bir kampanyadan bahsetti doğum için ben onu hiç bilmiyordum eğer daha önceden kampanyadan yararlanmaya başladıysanız hep öyle devam eder dedi ve nisan sonu tam kesinleşir dedi

Bu arada ben ilk sayfadaki listede yokum benide eklemeniz mümkünmü acabaa

Liste için gerekli tüm bilgilerini yazarsan eklerim ben seni canım

faceye yazmışın hareketlerini gördüm diye.. anlatsana kuzu merak ettim vallaa. ne zamandır karşşılaşamıyoruz seninle yahu:2:

Yaa Özlemcim harika bir şeyyyyyyyy
18+4'de gördüm ilk,hatta burdaydım yazmıştım.
Karnım pıt pıt kalktı,Allah'ım harikaydıı
Şimdilerde her gün oluyor artık
Bir de sırtüstü uzandığımda mesela bebek nerdeyse orası taş gibi oluyor.
Ben de elimi oraya koyup seviyorum kuzumu

ayyy ama ben onu yeriim yaa ne güssel biz bi kere 2 defa tekme attıık.. deli oldum kaç gün oldu bida da olmadı:2:kıpırdıyor şükür ki hissediom onu.. uyandı falan diyorum inşallah bizde görürüz bi an önce.. erken ama daha bizim.. maaşallah duru kızına

bende bugün hissettim oğluşumu acaip güzel bir duygu.bide gün içersinde göbeğime dokunuyorum bir tarafta sanki bişeler var çok sert elimle onun bebeğimin neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum

Artık bu haftadan sonra artar canım.
Ben de 16'dan sonra minik minik hissetmeye başlamıştım ama tabii ki her gün değil.
Şimdilerde ise ne zaman uyanık,ne zaman uyuyor,onu bile anlıyorum.
Maaşallah hepimizin kuzularına

Ben evde hallettiğim için dikkat ediyorum çok uzamamasına.
Yoksa gerçekten de acır
nasılsın esrant ne zamandır yoktun özledik. bende evde hallediyodum ama eee çok kötü geçince hamilelik 2 ay dokunamadım ve çok uzadılar sonra mecbur jilet devreye girdi hazır dedim memleketteyken hallediyim şu işi.evde artık dikkat edicem uzamadan.
Ohh mis mis olmuşsun ne güzel.Ay evet yaaa eskidende zaten acıyordu şimdi kiç çekilmiyorr.

evet tatlım mis gibi valla.ama bi işe yaramıycak.yani bu hafta en azından.çünkü memleketteyim ben.kociş yok yani.ayyyyy ne fesatım yaa aklım fikrim adamda yaaaaa

Hemen yazıyorummm yaş:29 sat: 18 aralık d.t:28 eylül kilo:52,5 cinsiyet:kız yaşadığı şehir:Ordu ikili tarama testi yapıldı

ayyyy bende istiyorum benim durum da ben buradayım anneciğim desiinnn çook istiyoruumm 41,5 kez maaşallah hepsine.. ayy doğduklarında hepsini bi araya toplasak nasıl güsel olur düşünsenizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…