bende bugün hissettim oğluşumu acaip güzel bir duygu.bide gün içersinde göbeğime dokunuyorum bir tarafta sanki bişeler var çok sert elimle onun bebeğimin neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum
bende bugün hissettim oğluşumu acaip güzel bir duygu.bide gün içersinde göbeğime dokunuyorum bir tarafta sanki bişeler var çok sert elimle onun bebeğimin neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum
nasılsın esrant ne zamandır yoktun özledik. bende evde hallediyodum ama eee çok kötü geçince hamilelik 2 ay dokunamadım ve çok uzadılar sonra mecbur jilet devreye girdihazır dedim memleketteyken hallediyim şu işi.evde artık dikkat edicem uzamadan.
evet tatlım mis gibi valla.ama bi işe yaramıycak.yani bu hafta en azından.çünkü memleketteyim ben.kociş yok yani.ayyyyy ne fesatım yaa aklım fikrim adamda yaaaaa
Hemen yazıyorummm yaş:29 sat: 18 aralık d.t:28 eylül kilo:52,5 cinsiyet:kız yaşadığı şehir:Ordu ikili tarama testi yapıldı
ayyyy bende istiyorum benim durum da ben buradayım anneciğim desiinnn çook istiyoruumm 41,5 kez maaşallah hepsine.. ayy doğduklarında hepsini bi araya toplasak nasıl güsel olur düşünsenizeee
Ayy süper Sevalcim
Bundan sonra artık daha sık hissedeceğiz
Evet o sertlik oluyor işte ama tabii ki neresi olduğunu bilemiyorum
Artık bu haftadan sonra artar canım.
Ben de 16'dan sonra minik minik hissetmeye başlamıştım ama tabii ki her gün değil.
Şimdilerde ise ne zaman uyanık,ne zaman uyuyor,onu bile anlıyorum.
Maaşallah hepimizin kuzularına
İyiyim canım sağol,evet 1 hafta kadar girememiştim ama döndüm artık
Ekliyorum şimdi
Acele etme sabırsız
Ayy evet harika olur,hep aynı dönem bebekleri
seval nasılsın ailen gitti mi ?
esrant benide eklermisin başdaki listeye
Ayy maşallah kuzuna yaaBende nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam.Ama bizim için daha çok erken
Ayy süper Sevalcim
Bundan sonra artık daha sık hissedeceğiz
Evet o sertlik oluyor işte ama tabii ki neresi olduğunu bilemiyorum
hepsi bi ağlarlarsaaaa hahhaha ayy yaa daha bu ne ki doğsunlar diye sabırsızlanıyorum kokusunu duyiim diye de.. çook sabırsız oldum yaaa
evet canım dün yolcu ettik böyle gelip gitmeleri de kötüymüş yalnız kaldım gene :84::84:alıştım sabah bebiş sesiyle uyanmaya ev bomboş kaldı.
kızlar bu arada jfk hastanesini arardım kesin alıyor sanırım acıbadem tabiki fiyat farkları olur dedi ama bir kampanyadan bahsetti doğum için ben onu hiç bilmiyordum eğer daha önceden kampanyadan yararlanmaya başladıysanız hep öyle devam eder dedi ve nisan sonu tam kesinleşir dedi
evet canım dün yolcu ettik böyle gelip gitmeleri de kötüymüş yalnız kaldım gene :84::84:alıştım sabah bebiş sesiyle uyanmaya ev bomboş kaldı.
esrantcım elin değmişken benim cinsiyeti de ekleyi verKIZ
bazen de tam idrar torbama oturuyo beniiiim, hadi hooooop tuvalaet gidiyorum çok sıkışarak. ama hiç çişim olmuyo. hey kerata diyorum anneni ne hale soktun sen. haftasonu şehirdışında, kendisi de 8 aylık hamile olan bir arkadaşımızdaydık. o ve eşi, ben ve eşim dışarı çıktık akşam. bir onun tuvaleti geliyo, bir benim. resmen heryerde durup tuvalete girdik, donüş yolunda da nerdeyse bütün benzincilerde durduk çiş için. otobus yolculugu olsaydı altıma yapardım heralde :)
ekledim canım
çok değil canım 1 hafta sonra yavaş yavaş başlar artık kıpırtılar
Damla ve ben ortada kaldık yine...Offf biz nerede doğuracağız bu bebekleri
:84: :84: :84:
sizi izmire transfer etseeeek?
Ah Cesim ne olacak bizim bu halimiz.
Taşınıyorum doğurana kadar Bursa veya İzmir
Bursa da Acıbademin fiyatları bile çok uygunmuş
sizi izmire transfer etseeeek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?