2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün hissettim oğluşumu acaip güzel bir duygu.bide gün içersinde göbeğime dokunuyorum bir tarafta sanki bişeler var çok sert elimle onun bebeğimin neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum

Ayy süper Sevalcim
Bundan sonra artık daha sık hissedeceğiz
Evet o sertlik oluyor işte ama tabii ki neresi olduğunu bilemiyorum

İyiyim canım sağol,evet 1 hafta kadar girememiştim ama döndüm artık

Hemen yazıyorummm yaş:29 sat: 18 aralık d.t:28 eylül kilo:52,5 cinsiyet:kız yaşadığı şehir:Ordu ikili tarama testi yapıldı

Ekliyorum şimdi

ayyyy bende istiyorum benim durum da ben buradayım anneciğim desiinnn çook istiyoruumm 41,5 kez maaşallah hepsine.. ayy doğduklarında hepsini bi araya toplasak nasıl güsel olur düşünsenizeee

Acele etme sabırsız
Ayy evet harika olur,hep aynı dönem bebekleri

Ayy maşallah kuzuna yaa Bende nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam.Ama bizim için daha çok erken

İyiyim canım sağol,evet 1 hafta kadar girememiştim ama döndüm artık

Ekliyorum şimdi

Acele etme sabırsız
Ayy evet harika olur,hep aynı dönem bebekleri
hepsi bi ağlarlarsaaaa hahhahaayy yaa daha bu ne ki doğsunlar diye sabırsızlanıyorum kokusunu duyiim diye de.. çook sabırsız oldum yaaa

Ayy süper Sevalcim
Bundan sonra artık daha sık hissedeceğiz
Evet o sertlik oluyor işte ama tabii ki neresi olduğunu bilemiyorum

bazen de tam idrar torbama oturuyo beniiiim, hadi hooooop tuvalaet gidiyorum çok sıkışarak. ama hiç çişim olmuyo. hey kerata diyorum anneni ne hale soktun sen. haftasonu şehirdışında, kendisi de 8 aylık hamile olan bir arkadaşımızdaydık. o ve eşi, ben ve eşim dışarı çıktık akşam. bir onun tuvaleti geliyo, bir benim. resmen heryerde durup tuvalete girdik, donüş yolunda da nerdeyse bütün benzincilerde durduk çiş için. otobus yolculugu olsaydı altıma yapardım heralde :)

hepsi bi ağlarlarsaaaa hahhahaayy yaa daha bu ne ki doğsunlar diye sabırsızlanıyorum kokusunu duyiim diye de.. çook sabırsız oldum yaaa

Ahh evet o sabırsızlık hepimizde var
Sağlıcakla gelsinler inşallah..

evet canım dün yolcu ettik böyle gelip gitmeleri de kötüymüş yalnız kaldım gene :84::84:alıştım sabah bebiş sesiyle uyanmaya ev bomboş kaldı.

Az kaldı Sevalcim,yakında tüm sabahların bebek sesiyle başlayacak

Damla ve ben ortada kaldık yine...Offf biz nerede doğuracağız bu bebekleri
:84: :84: :84:

evet canım dün yolcu ettik böyle gelip gitmeleri de kötüymüş yalnız kaldım gene :84::84:alıştım sabah bebiş sesiyle uyanmaya ev bomboş kaldı.

Canım benim yaa Allah kavuştursun.Aileden ayrı kalmak ne kadar zor çok iyi bilirim.Bende 9 aydır görmüyorum ailemi çookkk özledim çok Ama mayısta gidiyorum kısmetse memleketime.

esrantcım elin değmişken benim cinsiyeti de ekleyi ver KIZ

Sizin cinsiyet ekli zaten neslihancım.

Allah kavuştursun canım yine gelirler üzülme bak bebeğini hissetmişsin artık ben de hissediyorum çok güzel bir duygu gerçekten

Ah Cesim ne olacak bizim bu halimiz.
Taşınıyorum doğurana kadar Bursa veya İzmir
Bursa da Acıbademin fiyatları bile çok uygunmuş

valla fiyat uygunluğu açısından kesin bursa daha iyidir. ama bize de gelebilirsin yani doktorumu ve hastanemi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…