Damla ve ben ortada kaldık yine...Offf biz nerede doğuracağız bu bebekleri
:84: :84: :84:
cess senin nerede olacak doğum?belli mi?
evet canım nasipse Ege Saglik hastanesinde olcak. ben orda dogmusum, ablam da. bir de ben herşeyim için oraya gidiyorum ,kendmi çok rahat ve huzurlu issediyorum orda. altıncı katta VİP katı var, misafirin geldigi ve hastanın yattigi yerler ayrı, suit oda gibi. inşallah, dogum zamanım geldiginde o odalar musait olursa orda yapıcam, yoksa normal odalardan birinde olucak. sen ereyi düşünüyosun?
bizim de dr muz kent hastanesiyle anlaşmalı.. eşim orayı istiyor bana pahalı geliyor 4000 tl miş.. ama orası olacak sanırım..
yeni doğan ünitesi çok harikaymış orası da epey güselmiş.. gidip görmedim ama.. bi ara gideceğim.. ne kadarmış ege sağlık da?orası da süper bi hastane..kesinlikle arkadaşlarım var orada doğum yapan çok memnunlar!
cnm sen ve damla bide ben çünkü kayınvalimle konuşmuştum ok dedi orda yaptırırız bide içime sinmişti ya hiç gitmeden çünkü arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnundu size kampanyadan bahsedimedimi yada şöyle yapıcaz başka bir hastane ama fiyatı 1500ü geçmeyecek jfk gibi tam teşekkülü olucak arşatırmaya başlıyalım ne dersin cnm
evet canım nasipse Ege Saglik hastanesinde olcak. ben orda dogmusum, ablam da. bir de ben herşeyim için oraya gidiyorum ,kendmi çok rahat ve huzurlu issediyorum orda. altıncı katta VİP katı var, misafirin geldigi ve hastanın yattigi yerler ayrı, suit oda gibi. inşallah, dogum zamanım geldiginde o odalar musait olursa orda yapıcam, yoksa normal odalardan birinde olucak. sen ereyi düşünüyosun?
teşekkür ederim canımmm
BU ARADA CİNSİYETİ KIZ VE 3 LÜ TARAMA TESTİ YAPILDI:)))ÇOK OLDU DİMİ
Ayy inşallah 19 nisanda doktora gidicez.Doktor amcamız bana gelene kadar hissetmezsin daha korkma dedi.Ama ben sabırsızlanıyorum işte.Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca içim gidiyor valla o nasıl güzel bir duygudur.Rabbim nazarlardan korusun bebişlerinizi ve sizi.
Oleyy artık bizde listedeyiz kızımlaa çookk teşekkür ederim canımcım.
Oleyy artık bizde listedeyiz kızımlaa çookk teşekkür ederim canımcım.
yauuu kızlar, bizim ağustosta doğurma ihtimalimiz yüzde kaç?
bide bayramda doğururmuyuz ki?
anaaaaaaaaaaaaaam...
benim 3 eylül gözüküyo.. bayramın hemen sonraki gününe denk geliyo..
cess basmane şifa hakkında bbilgin varmı?benim doğum orada olcak ama hiç bilmiyorum o hastanenin durumunu içine bile girmedim.:97:
anaaaaaaaaaaaaaam...
anaaaaaaaaaaaaaam...
Canım benim yaa Allah kavuştursun.Aileden ayrı kalmak ne kadar zor çok iyi bilirim.Bende 9 aydır görmüyorum ailemi çookkk özledim çokAma mayısta gidiyorum kısmetse memleketime.
canım ben kötülemek istemiyorum ama boynumun borcu gibi de hissediyorum söylemeyi, daha once de söylemişmiydim sana bilmiyorum ama kent biraz pahalının dışında pahacı. benim son ameliyat zamanlarımda bana gereksiz yere bir sürü test yaptıklarını öğrendim başka bir profesöre gidip de dosyami gosterince. bu şekilde başkalarından da çok duydum. çok iyi araştır olur mu. zararlı ve sinirli çıkmanı istemem dogum zamanı. ama kent hastanesi 5 yildizli otel gibi hastane orası da su götürmez bir gerçek.
Canım ben doğum yapmayı planladığım hastaneleri sıralıyayım sana.
1.JFK-BAHÇELİEVLER Normal Doğum:1.150,00 TL
2.MEDİCANA-BAHÇELİEVLER Normal Doğum:1.200,00 TL(Suit oda isteğe bağlı +200,00 TL)
3.MEDİCAL PARK-BAHÇELİEVLER Normal Doğum:1.700,00 TL (Tam emin değilim duyduğum rakam)
benim 9 eylül ama sezeryan istiyorum o da bayrama denk geliyonapçam bilmem doktorumla konuşmadım henüz allah yardım etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?