2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? doktor kesin dedi mi? yani ben de 2-3 gün sonra gitsem doktora kesin öğrenebilirmiyim acaba yoksa çatlıcam meraktan

Ben cinsiyeti 12+6 da öğrendim canım ve ben sormadım doktorum haftan gelmiş cinsiyetini öğrenebiliriz artık dedi.Ölçümlerini yaptı ve %99 kız dedi.Her ihtimale karşı %1 açık bırakıyorum dedi.19 nisanda kontrolüm var o zaman 16+6 oluyoruz.Bu kontrolde cinsiyet kesinleşir ve bir daha değişmez dedi.Yani sen bu haftanda rahatlıkla öğrenebilirsin cinsiyetini.Ama birazda doktorun ve bebişinin duruşuda önemli tabii canım.

işte dr orayla anlaşmalı orada yapıyor canım o yüzden yapılcak bişi yok çünkü o dr u istiyoruz.. gidip onuşuruz extra para vermeyiz diye.. ege sağlık ne kadara yaptırıyor?

ben hiç para mevzusu konuşmadım daha o yuzden bilgi veremicem. doktorun nereye sen oraya tabiiii.

2010'da normal dogum 1100, sezaryen 1500 müş galiba. KK'da topik vardı oraya yazmışlar.

Son düzenleme:
eşimin ailesi tutturdu orasının olması için artık başa gelen çekilir fena deilse sorun yok ozaman yaa saol bilgi için sen izmirin neresinde oturuyorsun

ben hiç para mevzusu konuşmadım daha o yuzden bilgi veremicem. doktorun nereye sen oraya tabiiii.

öyle canımm ama fiyatı duyunca şok geçirim çok pahalı geldi bana.. ama başka dr da istemem bu saatten sonra. hayırlısı canım ya bakalım.. biz duşa giriyoruz kızlar miss olup yağlanıp geliriz.. öpüldünüüzz

bende gidicem inşallah.hatta dün eşim nisan sonu git istersen dedi ağladığımı görünce dayanamadı galibaAllah kavuştursun canım 9 ayda çok uzun bir zamann

Amin canımm evet malesef çok uzun oldu.Mesafede uzak baya.Ailem İzmir'de ben evlendim Ordu'ya geldim.Benimde eşim gelemicek çalıştığı içim ama beni gönderiyor Allah razı olsun 15 gün kalıcam kısmetse

Bunlar makul fiyatlar birde diğer hastaneleri duysan dudağın uçuklar.

eşimin ailesi tutturdu orasının olması için artık başa gelen çekilir fena deilse sorun yok ozaman yaa saol bilgi için sen izmirin neresinde oturuyorsun

ben narlıderede oturuyorum, işyeri alsancakta. sen nerde oturuyosun?

Egepolü de bir araştır istersen eger hatay taraflarinda oturuyosan.

oh negüzel erkenden öğrenmişsiniz siz çarşamba, perşembe gibi gideyim bi doktora en iyisi 27 sini bekliyemicem

yaaa ben normal doğum istiyorum ama ne yalan sölim aşağısı büyüyecek diye korkuyorum
aranızda bununla ilgili bilgisi olan var mı?

yaaa ben normal doğum istiyorum ama ne yalan sölim aşağısı büyüyecek diye korkuyorum

o kadar cabuk toparlanıyor ki, yırtılma olasılığı vrsa, bu kontrolsüz ve kendiliginden olup da saçma sapan olacağına kucuk bir kesi yapıyolar (epizyotomi), dogumdan sonra da bunu dikiyorlar. genişleme dedigin dehemen toparlanıyor. hiiçbişi kalmaz merak etme. Allahım bana başka bişi yazmazsa ben de normal dogum yapicam Gülaay.

ege saglikta 2010'da normal dogum 1100- sezaren 1500 müş. internette okudum.

cnm inş. o günler geldiğinde bizi bırakmazlar yarı yolda valla hep aklıma geliyor erken daha düşünmek için ama yinede aklıma geldikçe tırsıyorum senin durumunda benim gibiymiş 2.yi planlı yapçam bayrama denk getirmiycem

oh negüzel erkenden öğrenmişsiniz siz çarşamba, perşembe gibi gideyim bi doktora en iyisi 27 sini bekliyemicem

Git tabii canım bi şansını dene inşallah öğrenirsin sende.Ben bile hala tam sevinemiyorum %99 olmasına rağmen sabırsızlıkla 19 nisanı bekliyorum kesinleşmesi için.Ben böyleysem sen kim bilir nasıl merak ediyorsundur düşünemiyorum bile.

kesi olmasa ben de normal istiyorum ama kesiden dikişten çok korkuyorummmmm

ben narlıderede oturuyorum, işyeri alsancakta. sen nerde oturuyosun?

Egepolü de bir araştır istersen eger hatay taraflarinda oturuyosan.

hahahaa komşuyuz bende güzelbahçede oturuyorum ama 6 aydır yurt dışındayım birbuçuk ay sonra dönüyorum bu arada ben egepol kadar kötü hastane görmedim hepsi cahil hemşire ve drlar topluluğu şiddetle karşıyım görümcem şifada yapmış iyi diolar bilmiyorum şans artık

valla ben herşeyi konuştum. tatilde naparsınız nereye gidersiniz çok kalırmısınız, bayramda da ona keza. bırakamazlar canım merak etme, etik olarak ters bir kere.

Egepolü ben de düşünmüyorum zaten ama hani eşinin ailesi Şifayı istemiş ya, Egepol de biraz öyle bi hastane diye dedim. benim gözümü hiç doyurmuyo orası zaten. amatör gibiler sanki de mi.

Ben de normal doğumu çok istiyorum.Evet o konuda haklısın büyüyor ama kaslar zamanla kendini tekrar toparlayıp eski haline geliyormuş.Hatta onun bile operasyonu çıkmış şimdi rahim daraltma operasyonu.Çok basit ve kısa süren bir operasyonmuş.Yanlış hatırlamıyorsam 45 dk.Ve aynı gün ayağa kalkıp taburcu oluyormuşsun

cnm normal doğum yapan kadınlarda ileride idrar kaçırma olabiliyomuş bide bebek oksijensiz kalabilir allah korusun o yüzden normal istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…