canım cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? doktor kesin dedi mi? yani ben de 2-3 gün sonra gitsem doktora kesin öğrenebilirmiyim acaba yoksa çatlıcam meraktan
işte dr orayla anlaşmalı orada yapıyor canım o yüzden yapılcak bişi yok çünkü o dr u istiyoruz.. gidip onuşuruz extra para vermeyiz diye.. ege sağlık ne kadara yaptırıyor?
eşimin ailesi tutturdu orasının olması için artık başa gelen çekilir fena deilse sorun yok ozaman yaa saol bilgi için sen izmirin neresinde oturuyorsunCanım ben herkesin görüşüne saygılıyım ama Şifanın yolu, bizim yolumuza (siyasi) çok ters olduğu için ben orayı hiç bilmiyorum. ama orada ameliyat ya da tedavi görüp de memnun olanlar çok. ben 1 kere hasta ziyaretine gitmiştim, oda çok küçüktü, ve hastane çok çok havasızdı. belki de geçici bir durumdu bilemiyorum. gittigimiz kişiye de sormuştuk memnun kaldınız mı hastaneden diye memnunum demişti. o yuzden 1-2 kişiye daha sor istersen, kötü değildir zannedersem.
ben hiç para mevzusu konuşmadım daha o yuzden bilgi veremicem. doktorun nereye sen oraya tabiiii.
bende gidicem inşallah.hatta dün eşim nisan sonu git istersen dedi ağladığımı görünce dayanamadı galibaAllah kavuştursun canım 9 ayda çok uzun bir zamann
ya kızlar bu fiyatlar ne yaa yazık yaaa.resmen soygunculuk.paranıza yazık.yokmu devlet hastanesi kızlar. yahu doğumu yapan sizsiniz.onlar sadece: evet tamam çıkıyo ıkın biraz daha .diyip kordonu kesiyolar o kadar. bi de dünyanın gereksiz tahlillerini felan yapıyolarmış.yazık yaw.
valla boşuna paranızı vermeyin kızlar.sonuçta özel hastanede de aynı sancıyı çekeceksiniz devlettede.artık devlet hastaneleri güzel çalışıyo.yuh yani normal doğum fiyatları buysa sezaryen allah bilir kaç para yuh
eşimin ailesi tutturdu orasının olması için artık başa gelen çekilir fena deilse sorun yok ozaman yaa saol bilgi için sen izmirin neresinde oturuyorsun
Ben cinsiyeti 12+6 da öğrendim canım ve ben sormadım doktorum haftan gelmiş cinsiyetini öğrenebiliriz artık dedi.Ölçümlerini yaptı ve %99 kız dedi.Her ihtimale karşı %1 açık bırakıyorum dedi.19 nisanda kontrolüm var o zaman 16+6 oluyoruz.Bu kontrolde cinsiyet kesinleşir ve bir daha değişmez dedi.Yani sen bu haftanda rahatlıkla öğrenebilirsin cinsiyetini.Ama birazda doktorun ve bebişinin duruşuda önemli tabii canım.
yaaa ben normal doğum istiyorum ama ne yalan sölim aşağısı büyüyecek diye korkuyorum
aranızda bununla ilgili bilgisi olan var mı?
öyle canımm ama fiyatı duyunca şok geçirim çok pahalı geldi bana.. ama başka dr da istemem bu saatten sonra. hayırlısı canım ya bakalım.. biz duşa giriyoruz kızlar miss olup yağlanıp geliriz.. öpüldünüüzz
sezaryen olursa doktorun ona göre ayarlar canım, endişelenmeyin şimdiden nolur. benim direk bayrama geliyo dogumum :) doktorum ben tatile gitmiyorum, izmirdeyim dedi o yuzden rahatım azcık. yazın hiç gitmicekmiş tatile. yazlığı zaten çeşmedeymiş, ordan gidip gelcekmiş muayenehaneye.
oh negüzel erkenden öğrenmişsiniz sizçarşamba, perşembe gibi gideyim bi doktora en iyisi 27 sini bekliyemicem
o kadar cabuk toparlanıyor ki, yırtılma olasılığı vrsa, bu kontrolsüz ve kendiliginden olup da saçma sapan olacağına kucuk bir kesi yapıyolar (epizyotomi), dogumdan sonra da bunu dikiyorlar. genişleme dedigin dehemen toparlanıyor. hiiçbişi kalmaz merak etme. Allahım bana başka bişi yazmazsa ben de normal dogum yapicam Gülaay.
ben narlıderede oturuyorum, işyeri alsancakta. sen nerde oturuyosun?
Egepolü de bir araştır istersen eger hatay taraflarinda oturuyosan.
cnm inş. o günler geldiğinde bizi bırakmazlar yarı yolda valla hep aklıma geliyor erken daha düşünmek için ama yinede aklıma geldikçe tırsıyorum senin durumunda benim gibiymiş 2.yi planlı yapçam bayrama denk getirmiycem
yaaa ben normal doğum istiyorum ama ne yalan sölim aşağısı büyüyecek diye korkuyorum
hahahaa komşuyuz bende güzelbahçede oturuyorum ama 6 aydır yurt dışındayım birbuçuk ay sonra dönüyorumbu arada ben egepol kadar kötü hastane görmedim hepsi cahil hemşire ve drlar topluluğu şiddetle karşıyım görümcem şifada yapmış iyi diolar bilmiyorum şans artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?