2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sevkanı çok merak ediyorum ya gelmedi hala
damla da öle :44:
melis te haber vermeden nerelere gitti kimbilir

evet iyiymiş acaba sezeryan ne kadardır bende normal istiyorum ama medicana bahçelievlere hiç gittinmi bak buda kafama yattı burdaki medicana yani beylikdüzü çok pahalı anasını satayım

cnm normal doğum yapan kadınlarda ileride idrar kaçırma olabiliyomuş bide bebek oksijensiz kalabilir allah korusun o yüzden normal istemiyorum

korkutmayalım lütfeeeen, adı üstüne NORMAL doğum. o kanaldan geçerken bebek cigerlerindeki o sıvıyı atarak nefes almaya hazırlanıyo.

Bu arada şu an benim gittiğim özel hastanede görümcem geçen sene mayıs ayında normal doğum 400 tl yaptı.Ben hastanedende doktorumdanda çok memnunum çok şükür.Başından beri aynı doktora geliyorum hiç değiştirmedim.

Egepolü ben de düşünmüyorum zaten ama hani eşinin ailesi Şifayı istemiş ya, Egepol de biraz öyle bi hastane diye dedim. benim gözümü hiç doyurmuyo orası zaten. amatör gibiler sanki de mi.

hiç sorma cnm yaaa inanırmısın hemşireler daha damar yolu açmayı beceremiyorlar bir kere gittim perişan ettiler beni.birdaha ASLA gitmem.benim eşimin ailesi evet biraz görüşü öle malesef

kızlarrrrrrrr korkutmayın ne olur ben çok korkağımdır belki okumuşsunuzdur ben vajininismus denen belayla uğraştım yersiz ve saçma sapan korkularla bilinçaltımı doldurmuşum o yüzden normal istiyorum kısmetse Allah hepimizn yardımcısı olsun

cnm bu fiyatlarla nerde doğum yapacaksın çok iyiymiş ama istanbulda 1500 en uygun fiyat

izmir ankara ve istanbulda uçuyo fiyatlar.maleseeeef.

korkutmayalım lütfeeeen, adı üstüne NORMAL doğum. o kanaldan geçerken bebek cigerlerindeki o sıvıyı atarak nefes almaya hazırlanıyo.

cnm amacım kimseyi korkutmak deil herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben korkuyorum yinede kısmet allah ne yazdıysa onu görücez

Bunlar makul fiyatlar birde diğer hastaneleri duysan dudağın uçuklar.

ben acıbadem hastanesine gittim geçen haftalarda 5000-7500 arası fiyat verdiler bana.temmuz ayında da yeni zamlarla birlikte ne kadar olur bilemiyorum.özel sigortadan faydalanalım istedim ama ne yazık ki acıbadem de doğum yapmak baya pahalıya mal olcak diye vazgeçtik

hiç sorma cnm yaaa inanırmısın hemşireler daha damar yolu açmayı beceremiyorlar bir kere gittim perişan ettiler beni.birdaha ASLA gitmem.benim eşimin ailesi evet biraz görüşü öle malesef

Anladım canım, görüş meselesinde yapçak bişi yok, herkesin bir görüşü var. Allah geçim versin o kadar.Şifada yaparsın sen de boşver. birsürü insan gidiyo orayada. önceden gider gezersin, olmadı ben burda yapmam dersin ama seversin heralde.

cnm o belayla bende uğraştım seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını o yüzden belkide normal doğumdan çok korkuyorum

evet iyiymiş acaba sezeryan ne kadardır bende normal istiyorum ama medicana bahçelievlere hiç gittinmi bak buda kafama yattı burdaki medicana yani beylikdüzü çok pahalı anasını satayım

Ben daha evvel Medicana-Düzgün beye gidiyordum son 2 randevumda JFK ya döndüm
gayet güzel bir hastane en kötü oraya devam.

cnm o belayla bende uğraştım seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını o yüzden belkide normal doğumdan çok korkuyorum

hiç korkmayalım esracım ben şimdiden böyle düşünmek istemiyorum bilinçaltımızı etkilemeyelim açıkcası şuan doğumla ilgili hiçbirşey okumadım , dinlemedim sonuna kadar da böyle olacak drumda beni bildiği için çok motive ediyor

bebeğim ve ben zarar görmeden doğum gerçekleşsinde çokta takmıyorum nerede olacağına dediğin gibi beğenmezsem eşimin beynini yerim bende heheheeee kafasını çelerim onun kıyamaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…