Bunlar makul fiyatlar birde diğer hastaneleri duysan dudağın uçuklar.
Canım ben doğum yapmayı planladığım hastaneleri sıralıyayım sana.
1.JFK-BAHÇELİEVLER Normal Doğum:1.150,00 TL
2.MEDİCANA-BAHÇELİEVLER Normal Doğum:1.200,00 TL(Suit oda isteğe bağlı +200,00 TL)
3.MEDİCAL PARK-BAHÇELİEVLER Normal Doğum:1.700,00 TL (Tam emin değilim duyduğum rakam)
cnm normal doğum yapan kadınlarda ileride idrar kaçırma olabiliyomuş bide bebek oksijensiz kalabilir allah korusun o yüzden normal istemiyorum
sevkanı çok merak ediyorum ya gelmedi hala
damla da öle :44:
melis te haber vermeden nerelere gitti kimbilir
Egepolü ben de düşünmüyorum zaten ama hani eşinin ailesi Şifayı istemiş ya, Egepol de biraz öyle bi hastane diye dedim. benim gözümü hiç doyurmuyo orası zaten. amatör gibiler sanki de mi.
ay çok saçma ya.kızlar dediğim gibi bütün işi siz yapıyosunuz ama paraları onlar alıyo.valla bu tuzaklara düşmeyin derim.doğumevlerinde 350 400 e kapatırsınız bu işi belkide daha azdır sigortalılara.
Bu arada şu an benim gittiğim özel hastanede görümcem geçen sene mayıs ayında normal doğum 400 tl yaptı.Ben hastanedende doktorumdanda çok memnunum çok şükür.Başından beri aynı doktora geliyorum hiç değiştirmedim.
bende merak ettim inşallah kötü birşey yoktur.melisin günü olabilir belki :44:
korkutmayalım lütfeeeen, adı üstüne NORMAL doğum. o kanaldan geçerken bebek cigerlerindeki o sıvıyı atarak nefes almaya hazırlanıyo.
Bunlar makul fiyatlar birde diğer hastaneleri duysan dudağın uçuklar.
hiç sorma cnm yaaa inanırmısın hemşireler daha damar yolu açmayı beceremiyorlar bir kere gittim perişan ettiler beni.birdaha ASLA gitmem.benim eşimin ailesi evet biraz görüşü ölemalesef
izmir ankara ve istanbulda uçuyo fiyatlar.maleseeeef.
kızlarrrrrrrr korkutmayın ne olur ben çok korkağımdır belki okumuşsunuzdur ben vajininismus denen belayla uğraştım yersiz ve saçma sapan korkularla bilinçaltımı doldurmuşum o yüzden normal istiyorum kısmetse Allah hepimizn yardımcısı olsun
izmir ankara ve istanbulda uçuyo fiyatlar.maleseeeef.
evet iyiymiş acaba sezeryan ne kadardır bende normal istiyorum ama medicana bahçelievlere hiç gittinmi bak buda kafama yattı burdaki medicana yani beylikdüzü çok pahalı anasını satayım
cnm o belayla bende uğraştım seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını o yüzden belkide normal doğumdan çok korkuyorum
Anladım canım, görüş meselesinde yapçak bişi yok, herkesin bir görüşü var. Allah geçim versin o kadar.Şifada yaparsın sen de boşver. birsürü insan gidiyo orayada. önceden gider gezersin, olmadı ben burda yapmam dersin ama seversin heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?