hiç korkmayalım esracım ben şimdiden böyle düşünmek istemiyorum bilinçaltımızı etkilemeyelim açıkcası şuan doğumla ilgili hiçbirşey okumadım , dinlemedim sonuna kadar da böyle olacak drumda beni bildiği için çok motive ediyor
cnm bu fiyatlarla nerde doğum yapacaksın çok iyiymiş ama istanbulda 1500 en uygun fiyat
hiç korkmayalım esracım ben şimdiden böyle düşünmek istemiyorum bilinçaltımızı etkilemeyelim açıkcası şuan doğumla ilgili hiçbirşey okumadım , dinlemedim sonuna kadar da böyle olacak drumda beni bildiği için çok motive ediyor
Damla ve ben ortada kaldık yine...Offf biz nerede doğuracağız bu bebekleri
:84: :84: :84:
kesi olmasa ben de normal istiyorum ama kesiden dikişten çok korkuyorummmmm
Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim 12 yıl evvel heçbiryerim büyümedi
cnm normal doğum yapan kadınlarda ileride idrar kaçırma olabiliyomuş bide bebek oksijensiz kalabilir allah korusun o yüzden normal istemiyorum
benim de görüşüm şöyle, herkes nasıl yapıyosa ben de öyle yaparım. içimde kamlıcak ya bu oğlan benim :)
Hehehe bende 3 Eylül de doğuracağım.
Bayramda eşlerimize bayram şekeri doğururuz fenamı
Şaka bir yana bende çok endişeliyim.
ya hayatım özeller pahalı tabi.yani demek istediğim neden devlet düşünmüyosunuz... devlet hastaneleri de mi pahalı sizin oraladrda _?
Normal normal normal hem de ennn normal doğum istiyorum
Normal normal normal hem de ennn normal doğum istiyorum
YA Bİ MSJ YAZIYORUM HEMEN MÜŞTERİ GELİYO OKUYAMADAN CEVAPLARINIZI KIL OLDUMMMM
kız kesi olmasa diyorsunda sezeryanda göbişini boydan boya kesiyolar.. :44:
bu zamana kadar normal doğuranlar nasıl doğurmuş yauuu?
ben doktoruma bahsetmedim henüz vajinismus olayından ama bir dahaki konrtolde söylücem ona göre davransın bilgilendirsin. aslında dediğin gibi bilinçaltında yatıyor sorun vajinismuskende bilinçaltına yerleşen korkular vardı şimdide aynı korkunca kasılıyo insan öylece kasılıp kalıyo ilk olarak beynimize kabul ettirmeliyiz doğum olayını gerisi gelir zaten sonra
ya kızlar bu fiyatlar ne yaa yazık yaaa.resmen soygunculuk.paranıza yazık.yokmu devlet hastanesi kızlar. yahu doğumu yapan sizsiniz.onlar sadece: evet tamam çıkıyo ıkın biraz daha .diyip kordonu kesiyolar o kadar. bi de dünyanın gereksiz tahlillerini felan yapıyolarmış.yazık yaw.
valla boşuna paranızı vermeyin kızlar.sonuçta özel hastanede de aynı sancıyı çekeceksiniz devlettede.artık devlet hastaneleri güzel çalışıyo.yuh yani normal doğum fiyatları buysa sezaryen allah bilir kaç para yuh
Ben korkuyorum devlet hastanelerinde doğum yapmaktan:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?