dinlen canım kocişini üzme dikkat et kendine öptük seni ve bebişinikızlar hepinize cooooookkkkkkk tesekkur ederım ılgınız ıcın dualarınız ıcın cok saolun
Sıze haber vermek ıcın gırmıstım sımdı cıkmalıyım malum esım evde, geldıgımen berı yatıorum masajlar meyvelr flan sımdı yıne yat dıor kızdırmadan yatayım.
Arada eslerden bunu gormek ne guzel dımı bulmuşken kacırmayayım. benımkı yapıor hep Alllah razı olsunda bugun abarttı bende tadını cıkarayım sulandıra sulandıra.
opuyorum hepınızıü hepınızı sevıyorum
kendınıze cooooookkk dıkkat edın. Allaha emanet olun.
ıyı aksamlar
oyy kıyamam ben ona annesinide düşünürmüş bebişiallah onları bizden ayırmasın
hayırlı olsun canım kızlar erkeklere yetişemeyecek topikte öyle görünüyo
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
belli olsunda kerteriz inşallah benimki dahaaaaaaaaaa 26 nisanda belli olacak kısmetse...geçmiş olsun canım aman dikkat et sanada geçmesin
gittim canım oğluşum oluyorkızın varsa kertelim
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
bebeğimm ayrııı düştükkkkk nasılsınnn kuşumcumm özledim len seni eve ne zmn döneceksin kocan isyan bayrağını çekmedimiiyi akşamlar kızlar.deli bir gök gürültüsü ve deli bir yağmur.her an elektrik kesilebilir.
sevkana sevindim hepimiz merak etmiştik.
melis naber nasıl gidiyo şekerim ?
özge kurt
gittim canım oğluşum oluyorkızın varsa kertelim
teşekkür ederim canım valla dikkat ediyorum bebeğim de annesini hiç üzmüyo ki babamıza bakabiliyoruz yoksa halimiz kötü olurdu
öyle tabi bazen onlara kızsakta üzülsekte eşlerimiz bizim herşeyimizamiiiin canım....valla sorma canım kasılma bulantı yapsa fındık kızım, bana kim bakacak allaah korusun şimdi babamızı iyileştirmeye bakıyoruz ki bize baksın evimizin direği nede olsa
belli olsunda kerteriz inşallah benimki dahaaaaaaaaaa 26 nisanda belli olacak kısmetse...
canım eşine çok geçmiş olsun sende diikkat et cnmm aman kapma şifayı durumadamaşallah aferin ona üzmemiş seni bulantın falan olmamasına sevindim
öyle tabi bazen onlara kızsakta üzülsekte eşlerimiz bizim herşeyimiz
çok saol canım ya kız kıtlığı var ama inci ile anlaştık onunki bir kesinleşsinde ona göre söz falan yaparız artık aramızda
bebeğimm ayrııı düştükkkkk nasılsınnn kuşumcumm özledim len seni eve ne zmn döneceksin kocan isyan bayrağını çekmedimi
evet şekerim ya sorma ayran mı içtik kız senlede ayrı düştük ıyyy iğrenç bi espri olduu
iyiyim çok şükür havalar güzel olsa da bende kıçı kırıklar gibi gezsem daha güzel olcak.
sende iyisindir işallah. koca isyan bayrağını çekti tabi çekmesmi aamaannn.bende çekmek üzereyim yavrucum rüyamda felan görmeye başladım kocişisonracığıma bi de güzel ağda yaptırdım bugün ee artık kurtlandım gitmek istiyorum valla itiraf ediyorum ahandaaaa
bakalım perşembe kesinleşmese de büyük ihtimal belli olur
özgem benim ki de erkekse başka topiklere çıkarız artık seninle
bebeğimm ayrııı düştükkkkk nasılsınnn kuşumcumm özledim len seni eve ne zmn döneceksin kocan isyan bayrağını çekmedimi
evet şekerim ya sorma ayran mı içtik kız senlede ayrı düştük ıyyy iğrenç bi espri olduu
iyiyim çok şükür havalar güzel olsa da bende kıçı kırıklar gibi gezsem daha güzel olcak.
sende iyisindir işallah. koca isyan bayrağını çekti tabi çekmesmi aamaannn.bende çekmek üzereyim yavrucum rüyamda felan görmeye başladım kocişisonracığıma bi de güzel ağda yaptırdım bugün ee artık kurtlandım gitmek istiyorum valla itiraf ediyorum ahandaaaa
ohh ne güzelbize doktor yasağı var kardeş kardeş yatıyoruz
amaanniiinnn ah yavruumkız bizde yatıyoduk bakma. daha tam karı-koca olamadık yani.ama gidince bilmem artıııkkk nelerrrr olur
amaanniiinnn ah yavruumkız bizde yatıyoduk bakma. daha tam karı-koca olamadık yani.ama gidince bilmem artıııkkk nelerrrr olur iyidir ara sıra böyle ayrılıklar
kızlar çok saolun ben daha fazla kalamıycam yatsam iiii olacak
herkese iii akşamlar
canım senin oğlan kesinleştimiiiicanım çok sevindim.erkek bebek annelerinin sayısı baya arttı.
oh oh ohhh deprem yaklaşıyiiiiiiii:26:bebeğimm ayrııı düştükkkkk nasılsınnn kuşumcumm özledim len seni eve ne zmn döneceksin kocan isyan bayrağını çekmedimi
bizdede dr yasağı deile eşimin korkusu var yaa adam bildiğin benden korkuor beni yaratık gibi görüor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?