2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dinlen canım kocişini üzme dikkat et kendine öptük seni ve bebişini

oyy kıyamam ben ona annesinide düşünürmüş bebişi allah onları bizden ayırmasın

amiiiin canım....valla sorma canım kasılma bulantı yapsa fındık kızım, bana kim bakacak allaah korusun şimdi babamızı iyileştirmeye bakıyoruz ki bize baksın evimizin direği nede olsa

Son düzenleme:

ohh şükürler olsun canım çok sevindim çoook büyük geçmişler olsun..Kızlar yazmış zaten seni çok merak ettik ama iyisin çok mutlu oldum..Kocaman öpüyorum bol bol dinlen canım

Kızlar cicileri ekledim..

Canım çok çok geçmiş olsun.Çok korkuttun bizi.Oh çok şükür sende iyisin bebişinde.Dikkat et kendine canım suyu ihmal etme yat dinlen güzelce.İnşallah bi daha tekrarlamaz.

iyi akşamlar kızlar.deli bir gök gürültüsü ve deli bir yağmur.her an elektrik kesilebilir.

sevkana sevindim hepimiz merak etmiştik.

melis naber nasıl gidiyo şekerim ?
bebeğimm ayrııı düştükkkkk nasılsınnn kuşumcumm özledim len seni eve ne zmn döneceksin kocan isyan bayrağını çekmedimi
özge kurt
gittim canım oğluşum oluyor kızın varsa kertelim

canım çok sevindim.erkek bebek annelerinin sayısı baya arttı.[/QUOTE]
canım senin oğlan kesinleştimiiii
teşekkür ederim canım valla dikkat ediyorum bebeğim de annesini hiç üzmüyo ki babamıza bakabiliyoruz yoksa halimiz kötü olurdu

canım eşine çok geçmiş olsun sende diikkat et cnmm aman kapma şifayı durumada maşallah aferin ona üzmemiş seni bulantın falan olmamasına sevindim

amiiiin canım....valla sorma canım kasılma bulantı yapsa fındık kızım, bana kim bakacak allaah korusun şimdi babamızı iyileştirmeye bakıyoruz ki bize baksın evimizin direği nede olsa
öyle tabi bazen onlara kızsakta üzülsekte eşlerimiz bizim herşeyimiz
belli olsunda kerteriz inşallah benimki dahaaaaaaaaaa 26 nisanda belli olacak kısmetse...

az kalmış canım öğrenmene varmı hissettiğin bir cinsiyet

canım eşine çok geçmiş olsun sende diikkat et cnmm aman kapma şifayı durumada maşallah aferin ona üzmemiş seni bulantın falan olmamasına sevindim

teşekkür ederim canım yaa perşian olduk kaç gündür. adam işe gidemedi ateş içinde. bademcikleride yok küçükken aldırmışlar hani şişse o ateş yapıyor dicem böylesi daha kötü işte. yakaladımı kolay pes etmiyo hastalık. üzmüyo fıstığım çok şükür babamıza bakıyoruz teyzesi moral veriyo oda babasına

çok saol canım ya kız kıtlığı var ama inci ile anlaştık onunki bir kesinleşsinde ona göre söz falan yaparız artık aramızda

bakalım perşembe kesinleşmese de büyük ihtimal belli olur
özgem benim ki de erkekse başka topiklere çıkarız artık seninle

canım çok sevindim.erkek bebek annelerinin sayısı baya arttı.[/QUOTE] canım senin oğlan kesinleştimiiii

evet canım şükürler olsun. kesin oğluşum oluyor.doktor amcasına özellikle sordum artık değişmez dimi diye .(küçük kızımı gördü önce bize şaka yaptı göstermiyo kızmı acaba diye ama..erkek dedi kesin)

Son düzenleme:

canım çok sevindim.erkek bebek annelerinin sayısı baya arttı.
canım senin oğlan kesinleştimiiii

evet canım şükürler olsun. kesin oğluşum oluyor.doktor amcasına özellikle sordum artık değişmez dimi diye .(küçük kızımı gördü önce bize şaka yaptı göstermiyo kızmı acaba diye ama..erkek dedi kesin)[/QUOTE]
ay çok sevindim ohh beeee hadigözün aydınnn

kızlar ben çıkıyorum kocişimi iğneye götürcem. hepinizi ve tatlı bıdıkları öpüyorum. yarın görüşürüz. kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…