iyidir ara sıra böyle ayrılıklar
ay hemde nasıl iyi oluyo war ya yeni gelin gibi hissediyosun kendini
ay çok sevindim ohh beeee hadigözün aydınnn[/COLOR] canım senin oğlan kesinleştimiiii
evet canım şükürler olsun. kesin oğluşum oluyor.doktor amcasına özellikle sordum artık değişmez dimi diye .(küçük kızımı gördü önce bize şaka yaptı göstermiyo kızmı acaba diye ama..erkek dedi kesin)
oh oh ohhh deprem yaklaşıyiiiiiiii:26:
bizdede dr yasağı deile eşimin korkusu var yaa adam bildiğin benden korkuor beni yaratık gibi görüor
bugün doktorun yanına gittiğimzde eşim bana çimtik atıyor sorsana doktora sorsana hala yasağa devammıymış diye
kızlar ben çıkıyorum kocişimi iğneye götürcem. hepinizi ve tatlı bıdıkları öpüyorum. yarın görüşürüz. kendinize iyi bakın
Slm kızlar gecmısı okuyamadım ama merak eden arkadasların olacagını dusunerek yazıorum.
suan ıcın saglık durumum ıyı dualarınız ıcın tesekkur ederım. hemen kısaca yazayım cıkmam lazım kızlar.
Dun gece gıttık acıle hemen serumu taktılar. doktorumu aradılar o geldı ultrasona aldı hemen bebgım kıpır kıpır bı sorun yok sukur. Bobreklerımle ılgılı bır sorunum varmıs ama agrılarımı psıkolıj olarak kasıklarımda hıssetmısım su ıcmekle cozulecek bır sorunmus. ılac yazıordu yazdırmadım bebgıme zarar vermek ıstemıyorum mınoset aldım sadece bıre kan degerım dusukmus bude kasılma yaparmıs demır hapı verdı. elevıte devam. baheneyle bebegımı gormus oldum. kendıme geldıgımde cınsıyet sordum tekrar doktor kızda olabılecegını soyledı. buyrun burdan yakın bız erkege hazırlanırken kız olabılır dedı. ama benım ıcın hıııccccc onemı yok. dun gecekı korkudan sonra ben dogum anında ogrenmeye bıle razıyım cınsıyetı. Yeterkı rabbım bebgımı hastanelere dusurmesın.
Tekrar dularınız ıcın tesekkur ederım kızlar
ay çok sevindim ohh beeee hadigözün aydınnn
ne depremi kızzzz cadı
ayyy kız erkek milleti işte akılları fikirleri o işte.ee sordunmu doktora izin verdimi ?
Slm kızlar,gecmısı okuyamadan bodoslama daldım,bızde bugun esımle oglumu gormeye gıttık,boyu 17 cm ve 168 gr koca bı delıkanlı olmus,bırde cıcıler topıgının lınkını yazarmısınız,ben telden gırdıgım ıcın normal yoldan bulmam epey zaman alıyo
ya bu alıntılara ne oldu :26:
Slm kızlar,gecmısı okuyamadan bodoslama daldım,bızde bugun esımle oglumu gormeye gıttık,boyu 17 cm ve 168 gr koca bı delıkanlı olmus,bırde cıcıler topıgının lınkını yazarmısınız,ben telden gırdıgım ıcın normal yoldan bulmam epey zaman alıyo
alıntılar çorba olmaya başladıbu arada eşinin doktordayken dürtmesine çok güldüm
geçmiş olsun canım aman dikkat et sanada geçmesin
gittim canım oğluşum oluyorkızın varsa kertelim
yok kız sorarmıyımoh oh ohhh deprem yaklaşıyiiiiiiii:26:
ne depremi kızzzz cadı
ayyy kız erkek milleti işte akılları fikirleri o işte.ee sordunmu doktora izin verdimi ?ama belki telefondan sorarım
ay hemde nasıl iyi oluyo war ya yeni gelin gibi hissediyosun kendini
ahahah sen yeni gelin gibi hissediyosun benim ayrılık çok uzun olduğu için evde kalmış kız kurusu gibi oluyorum başıma vuruyo hahahhaha
bugün doktorun yanına gittiğimzde eşim bana çimtik atıyor sorsana doktora sorsana hala yasağa devammıymış diye
sağol canım. benimde içim rahat artık.
Kızlar bizde çıkıyoruz artık.Sırtım çok ağrımaya başladı uzanayım biraz.Hepinize iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?