slm kıslaar.. şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldumm.. aklınızda bulunsun çok idrara çıkıodum.. sandım bebişten dolayı .. çok sık idrara çıkıyordum.. idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış.. antibiyotiğe başlattı dr..
sizde böyle bi durumunuz varsa ihmal etmeyin kızlar dr a söyleyin..
selam kızlr ne war ne yokk ??ben bı gıremedım azranıza halbukı cok ısteyerek uye olmustum forma ama olmadı
baska bir ile tasınacagımız icin ben sadece yatak alacagim idareten.. 6-7 ay kadar kullansın bebem.. sonra odasını gittigimiz yerde alalim diyoruz. yatak odam uyan kahve krem modelin siparisini vermeyi dusunuyoz.. bakın nasi?
Babyhope 900 ki ekmeceli Bebek Beii | | Bebefix.com
geçmiş olsun özlemcimm bool bol sıvı tüket canımm
canım aklıma hiç gelmemişti yatak odama uyan bir renk almak.bebişin heyecanı almış beni.benimde mobilyalarım koyu kahve.bebiş için beyaz düşünüyordum ama olmaz artık yoksa sırıtır yatak odamda.çoook iyi oldu teşkürler şekerim
Yaaaa bendedemi çıkmış o videoberbat iğrenç bi görüntü izlemek ne kelime bakamıyorum bile facebook virüsleri öldürecek beni... kusura bakmayın kızlar..
Selamlar bu arada.. Sevkan geldimi kızlar?
Neden giremediiiiiiiiin, pek sık gelmiyosun mu yoksa ben mi görmüyorum seni....
baslarda cok sık gırdımde bu ara yogunum gıremedım muhabbetlere bı ortak olamıyorum yaa
çok giremeyince oyle oluyor malesef. gündüz işlerin olsa bile gece gir. ben gündüzcüyüm KK'Da ama gececi olnlar da cok, onlarla konuşursun bol bol.
slm kızlar nasılsınız biz biraz sıkıntılıyız kanamamız geçti kontrolde rahim ağzı kapalı çıktı ama bu sefer daha kötü süpriz suyum çok azalmış dr çok endişelendi sürekli su içiyorum ama korkuyorum suyu geri alamazsam kaybedicem oğlumu:18:
tamm canım sagol...nasılsın nasıl gıdıyo
selam kızlar nasılsınız ?
bugün çok sıkıcı.hava serin.
cücüğümde oynamadı bugün korktum biraz yaa.geç olmasaydı doktora gidecektim.
bir erkek daha :)) sendemi pendiktesin arkadaşım bende pendik şifada soner beye gidiyorum
iyi gidiyo da, bir de bir günümüz bir günümüzü tutsa tam süpper olucak. dün çok iyiydim ama akşam uyuyamayınca bugün turşu gibiyim. işyerinde masaya kapanıp uyuyamıyorum da artık karnımdan dolayı, öööyle belek belek çalışıyorum.
biz napalım neslicim buralarda hava daha sıkıcı hemde soğuk( merak etme senin cücük oynuyordur da sen hissetmiyorsundur canım benimkisi de dün 2 kere oynadı sonra hissetmedim.ama dün çikolatayı çok yemiştim belki ondan hissettimmm
kartaldayım ama pendikte çalışıyorum. kartalda umuta gittim iki kere birsen hanıma hiç memnun kalmadım aynı anda 2-3 hastaya bakan garip bi kadın.. neyse sonunda pendik bölgeye gittim oya hanıma çok memnun kaldım hastaneden de doktordan da.. yani tavsiye ederim bu civarda doktor arayan arkadaşlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?