2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun özlemcimm bool bol sıvı tüket canımm

canım aklıma hiç gelmemişti yatak odama uyan bir renk almak.bebişin heyecanı almış beni.benimde mobilyalarım koyu kahve.bebiş için beyaz düşünüyordum ama olmaz artık yoksa sırıtır yatak odamda.çoook iyi oldu teşkürler şekerim

ilerde oda kuracaksan cok uygun bu.. oda gelince kaldir gitsin içinede sari uyku seti sole ayılı mayılı tamamdir

Yaaaa bendedemi çıkmış o video berbat iğrenç bi görüntü izlemek ne kelime bakamıyorum bile facebook virüsleri öldürecek beni... kusura bakmayın kızlar..

Selamlar bu arada.. Sevkan geldimi kızlar?

bende sana sorcaktım handecim dünden beri facede genel de paylaşılan bir video bu.virüsler sarmış valla her yanı.ayşegül de de yayınlandı sabah

selam kızlar nasılsınız ?

bugün çok sıkıcı.hava serin.

cücüğümde oynamadı bugün korktum biraz yaa.geç olmasaydı doktora gidecektim.

baslarda cok sık gırdımde bu ara yogunum gıremedım muhabbetlere bı ortak olamıyorum yaa

çok giremeyince oyle oluyor malesef. gündüz işlerin olsa bile gece gir. ben gündüzcüyüm KK'Da ama gececi olnlar da cok, onlarla konuşursun bol bol.

Canım çok geçmiş olsun.Böyle kötü şeyler aklına getirme strese girme bebişinide üzme.Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle.Moralde çok önemli iyi düşün iyi olsun canım.

tamm canım sagol...nasılsın nasıl gıdıyo

iyi gidiyo da, bir de bir günümüz bir günümüzü tutsa tam süpper olucak. dün çok iyiydim ama akşam uyuyamayınca bugün turşu gibiyim. işyerinde masaya kapanıp uyuyamıyorum da artık karnımdan dolayı, öööyle belek belek çalışıyorum.

selam kızlar nasılsınız ?

bugün çok sıkıcı.hava serin.

cücüğümde oynamadı bugün korktum biraz yaa.geç olmasaydı doktora gidecektim.

biz napalım neslicim buralarda hava daha sıkıcı hemde soğuk ( merak etme senin cücük oynuyordur da sen hissetmiyorsundur canım benimkisi de dün 2 kere oynadı sonra hissetmedim.ama dün çikolatayı çok yemiştim belki ondan hissettimmm

bir erkek daha :)) sendemi pendiktesin arkadaşım bende pendik şifada soner beye gidiyorum

kartaldayım ama pendikte çalışıyorum. kartalda umuta gittim iki kere birsen hanıma hiç memnun kalmadım aynı anda 2-3 hastaya bakan garip bi kadın.. neyse sonunda pendik bölgeye gittim oya hanıma çok memnun kaldım hastaneden de doktordan da.. yani tavsiye ederim bu civarda doktor arayan arkadaşlara..

allah yardımcın olsun canım yaaa dıkkat et kendıne yorulmamaya calıs...bende ablamın ogluna bakıyorum yoruluym bu ara ıyuzden hıc gıremıyorum

ya geldiğimden beri şöyle bi güneş adam gibi çıkmadı. gidicem hala gezemedim doğrudürüst.yok ya hep oynadığında hissediyodum.

umutta birsen hanıma herkes harika demişti ama kadın resmen baytar yaa:) aradığındoktoru bulmana sevindim bende çok aramıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…