2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hamile kaldığımdan beri herkesin erkek dediği doktorumun 11 haftalıkken erkeğe benzettiği ve bizimde artık kabullenip ismini bile koyduğumuz, annemin erkek bebek yelekleri ördüğü bebeğimin 15 haftalıkken KIZ olduğunu öğrendik eşimmm hala şoktaaa

valla aynı durum benimde basim gelecek heraldeee.. iki defa erkek dedi ama hala erken geliyo bana

ayyy tugba cıdden sok olunacak bı durum bu yaaa prensesın hayırlı olsun canm

en kötüsü işte, 11.haftada bebegin cinsiyetini söylerse doktor sonuç bu olur. bazı doktorlar 16. haftadan önce görseler bile sölemiyolar ki bence de dogrusu bu.Neyse senin de kızın hayrılı olsun, inşallah Allah saglikli dogum nasip eder.

hay allah bu doktor miyop muymuş neymiş.... sen şükret doğumda süpriz yaşamamışsın.bi tanıdığa kız diyolar 9 ay boyunca çocuk doğuyo erkek millet şok oluyo tabi.

hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda...

2bucuk yasında cnm yanı tam kıpır kıpır zamanı sureklı onunla mesgulummm kk de gıremıyorm cunku laptopa zarr werıyo :) benm ııcnde antreman oldu

ama kucagına almamaya calış ve kucaginda falan uturuyosa karnını iyi koru canım tekme atmasın. benim de yegenim 2 yasinda, tam sevilcek zamanı ama artık eskisi gibi boğuşamıyoruz, korkuyorum bişi olcak diye cunku doktorum karın derin çok ince, bebek de öne yerleşmiş karnından darbe almaman lazım dedi. kuzucugumu oyle uzaktan uzaktan seviyorum. içim gidio ama napiyim.

doktoruma bahane bulamam 11 haftalıkken sadece vücut yapısından dolayı sallamayım ama erkeğe benziyor dedi gerçekten Allahtan doğumda süpriz yapmadı

doktoruma bahane bulamam 11 haftalıkken sadece vücut yapısından dolayı sallamayım ama erkeğe benziyor dedi gerçekten Allahtan doğumda süpriz yapmadı

Haaaaa o zaman tamam. zaten daha 15. haftadaymışın, bu zamanda kesinleşmesi normal canım, saglikli olur inşallah.

amin hepimize sağlıklı doğum nasip etsin...yokk doktorum tanıdık olduğu için söyledi zaten ama sadece ondan değil karşıma çıkan herkes erkek dedi iştee kendimizi şartlamıycaz böyle

haklısın cnm zaten bzıımkı tosun gıbı almam mumkun degılkı belımıde agrıtır...zaten ben alıncada dıyokı teyze bbek aglar yaaa supeer bısey cocuklu ew hayrlısyla kendı oglusumda bı gelse ewımız senlense

oy kıyamam demek "bebek ağlar" diyoooo, yerim ben onu düşünceli şirin.

amin hepimize sağlıklı doğum nasip etsin...yokk doktorum tanıdık olduğu için söyledi zaten ama sadece ondan değil karşıma çıkan herkes erkek dedi iştee kendimizi şartlamıycaz böyle

benmde karsıma cıkan herkes kız demıstı cok hazrlamıstım kendımı kıza yaa hatta teyzesı kılotlu corabını bıle almıstı poposunda cıccek war artık oglusum gıyecek

ya geldiğimden beri şöyle bi güneş adam gibi çıkmadı. gidicem hala gezemedim doğrudürüst.yok ya hep oynadığında hissediyodum.

benimde iskenderun a gittiğim dönemde hava soğuktu sansımdan.artık bidaha gittiğimde sıcaklara denk gelcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…