2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde iskenderun a gittiğim dönemde hava soğuktu sansımdan.artık bidaha gittiğimde sıcaklara denk gelcem inşallah

aslında erken geldim çünkü bu aylarda buralar böyle olur yağmur fırtına.naapıyım sıkıntıdan duramadık evde. gerçi ben bi daha gelmeyi düşünüyorum o zaman güzel olur buralar.hayırlısı naapalım

14+3 olmam gerek gerci her gittigimde 4 gun yada bazen 5 gun onden cıkıyo ama usg den olabilir

aynen benimde 3 4 gün öne atıyor sen sat tan hesapla.. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine.. senin artık cinsiyeti kesindir değişmez herhalde ilerleyen günlerde

aynen benimde 3 4 gün öne atıyor sen sat tan hesapla.. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine.. senin artık cinsiyeti kesindir değişmez herhalde ilerleyen günlerde

benim kuzum 16 haftasında göstermişti yani doktor emin olarak 16. haftasında söylemişti desem daha doğru olur

valla 11 de %55 erkek dedi. iki hafta sonra 13 de hala erkek dedi. ama nolur nebiter bilmiyorum. herlade degisse kimseye soleyemem.. cunku herkes erkek manyagı oldu babamın adı hasan.. adam jonior hasan geliyo diye sarkı bile yaptı yaaa

%55 diye oran mı olur yahu? zaten %50 erkek %50 kız degil mi bu? komik demiş doktorun

kızlarr yardıma ıhtıyacım var benımm ..esımın haftaya dogum gunu neler yapabılırımm lutfen okuyan herkes fıkır wersın:44:

bize de ilk öyle demişti %50den biraz fazla kız demişti.. kız olduğu kesinleşti şimdi.. Allahım gönlüne göre versin canımm

amin canim.. allah herkesin gonlune gore versin. %55 demekle zaten senin doktorununda dedigini ima etmisti.. sonra hala erkek diyince bisey demedik.. halbuki kocam kız manyagiii...

kızlar daha çok seviliyor çünkü sevdiriyorlar kendileriniamin sağlıklı olsunlar da

dogru soluyosun tatlım. erkek oldumu bide baba var evde utule dur gomlekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…