canım sen kaç haftalık hamilesin
oy kıyamam demek "bebek ağlar" diyoooo, yerim ben onu düşünceli şirin.
kısmet2. ler belki değişik olur ona sakla ben öyle yapıcam
benimde iskenderun a gittiğim dönemde hava soğuktu sansımdan.artık bidaha gittiğimde sıcaklara denk gelcem inşallah
14+3 olmam gerekgerci her gittigimde 4 gun yada bazen 5 gun onden cıkıyo ama usg den olabilir
aynen benimde 3 4 gün öne atıyor sen sat tan hesapla.. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine.. senin artık cinsiyeti kesindir değişmez herhalde ilerleyen günlerde
aynen benimde 3 4 gün öne atıyor sen sat tan hesapla.. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine.. senin artık cinsiyeti kesindir değişmez herhalde ilerleyen günlerde
valla 11 de %55 erkek dedi. iki hafta sonra 13 de hala erkek dedi. ama nolur nebiter bilmiyorum. herlade degisse kimseye soleyemem.. cunku herkes erkek manyagı oldubabamın adı hasan.. adam jonior hasan geliyo diye sarkı bile yaptı yaaa
benim kuzum 16 haftasında göstermişti yani doktor emin olarak 16. haftasında söylemişti desem daha doğru olur
%55 diye oran mı olur yahu? zaten %50 erkek %50 kız degil mi bu? komik demiş doktorun
%55 diye oran mı olur yahu? zaten %50 erkek %50 kız degil mi bu? komik demiş doktorun
valla 11 de %55 erkek dedi. iki hafta sonra 13 de hala erkek dedi. ama nolur nebiter bilmiyorum. herlade degisse kimseye soleyemem.. cunku herkes erkek manyagı oldubabamın adı hasan.. adam jonior hasan geliyo diye sarkı bile yaptı yaaa
inşallah değişmez..
adam koca prof diye bisey demedik bizde
hayırlısı canim ya sanki kız olsa sevmeyecekmiyizsaglıklı olsunlarda problem yok
bize de ilk öyle demişti %50den biraz fazla kız demişti.. kız olduğu kesinleşti şimdi.. Allahım gönlüne göre versin canımm
kızlar daha çok seviliyor çünkü sevdiriyorlar kendileriniamin sağlıklı olsunlar da
selam kizlar,
Doktorum aradi.Amniyosentezimin ilk sonucu cikmis.Normal.Cok sukur....Cinsiyette %100 kiz.
herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?