kızlarr yardıma ıhtıyacım var benımm ..esımın haftaya dogum gunu neler yapabılırımm lutfen okuyan herkes fıkır wersın:44:
kızlarr yardıma ıhtıyacım var benımm ..esımın haftaya dogum gunu neler yapabılırımm lutfen okuyan herkes fıkır wersın:44:
selam kizlar,
Doktorum aradi.Amniyosentezimin ilk sonucu cikmis.Normal.Cok sukur....Cinsiyette %100 kiz.
herkese sevgiler
selam kizlar,
Doktorum aradi.Amniyosentezimin ilk sonucu cikmis.Normal.Cok sukur....Cinsiyette %100 kiz.
herkese sevgiler
benimkinin 8 nisandipasta borek yptim arkadaslarini çagirdim tek tekk esleriyle.. sasirdi sok oldu garibim.. cunku tam uzanıp tv moduna girerken geldiler ole esofmanlarla kala kaldi hediye dersen eger begendigi bi nike vardı numarasını bulamiyoduk.. netten bulup aldım..
pastanın üstüne beraber çekildiğiniz ya da bebeklik fotosunu yaptır canım
pastanın üstüne beraber çekildiğiniz ya da bebeklik fotosunu yaptır canım
kızlar yaaa, 2-3 gündür stresten ölüyorum. daha doğrusu kıskançlıktan stres yapıyorum.gece bile uyuyamadım kalkıp ağladım ve 2 gündür kasılmalarım ve sancım var. bu akşam gideceğim doktora, dua edin :-(((
kızlar yaaa, 2-3 gündür stresten ölüyorum. daha doğrusu kıskançlıktan stres yapıyorum.gece bile uyuyamadım kalkıp ağladım ve 2 gündür kasılmalarım ve sancım var. bu akşam gideceğim doktora, dua edin :-(((
guzelmıs cnm basbasa bısey yapmak ıstıyorum nasıl olur
inşallah önemli bişi değildir canım o, kasılmadan kastın kasıklarında mı yoksa bacaklarında falan mı? ayrıca neyin kıckançlığı ki buuu? millet seni kıskansın ayol, hamile olan sensin.
geçen doğumgününde ben eşime dünyanın en iyi eşi plaketini yaptırıp vermiştim ismini falan yazdırmıştım netten almıştım baya hoşuna gitmişti.. şimdi sen de en iyi baba madalyası falan alabilirsin hoş olur
ozaman guzel bi restaurantı ara rezerve guzel bir yer iste.. basbasa yemek yiyin. sonra sinema flan nasi?
çok hoşsun canım yaaa, eşimin bürosunda bi sekreter var da kendisi aynı zamanda mankenlik yapıyo, eşimin facede de kayıtlıydı. büroya gittim kız cilveli, seksi... e mankenlik de yapacak kadar fiziği de güzel. ben de çıldırıyorum işte. benim kilo aldı başını gitti. yüzümde sivilceler çıktı. kendimi çirkin ve yetersiz görüyorum ve eşimin yanında da bi mankenin olması beni çıldırtıyo. kov dedim eşime dün o da bana kızdı işini iyi yapıyo neden kovayım dedi :-((( ayrıca bana güvenmiyomusun olaylarına getirdi :-(((
çok hoşsun canım yaaa, eşimin bürosunda bi sekreter var da kendisi aynı zamanda mankenlik yapıyo, eşimin facede de kayıtlıydı. büroya gittim kız cilveli, seksi... e mankenlik de yapacak kadar fiziği de güzel. ben de çıldırıyorum işte. benim kilo aldı başını gitti. yüzümde sivilceler çıktı. kendimi çirkin ve yetersiz görüyorum ve eşimin yanında da bi mankenin olması beni çıldırtıyo. kov dedim eşime dün o da bana kızdı işini iyi yapıyo neden kovayım dedi :-((( ayrıca bana güvenmiyomusun olaylarına getirdi :-((( dünden beri şeytanlık düşünüyorum ne yapsam da bu kızı bu işten çıkartsam diye ama bulamıyorummmmmmmmmm
aaaaa degısık bıseyyy bu yaaa sımdı cıkıyorum konusalım bu konu ustune
geçen doğumgününde ben eşime dünyanın en iyi eşi plaketini yaptırıp vermiştim ismini falan yazdırmıştım netten almıştım baya hoşuna gitmişti.. şimdi sen de en iyi baba madalyası falan alabilirsin hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?