2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eh be canım yaaaaaaaa, değer mi kendini bu tip şeyler için üzmeye. benim de eşim şimdi sekreter alcak olsa manken gibisini alır emin ol. neden çünkü şirkete gelen ilk kişi sekreteri görür ve güzel bakımlı biiri olması lazım, bir nevi şirketin vitrini gibi düşün. ayrıca eşin senin eşin, manken gibilerle aralarında bişi olması için, sekreteriin manken gibi olması gerekmez olcak olsa ohooooooo, bizimkiler de gün içinde kimler kimlerle görüşüo biliyomusun, seninki de oyle...eşin yine eski eşin, sen de yine aynı sensin. ben de 5 kilo aldım, yüzüm sivilce içinde, ama eşimden de eminim hayatta başka biişi gelmez aklıma. senin de gelmesin. anlıyorum bu dönemde bu şekil özgüven kaybını ama dedigim gibi kıskanılcak olan sensin, sırf manken oldugu icin o kadını kıskanmana gerek yok merak etme, sallaaaaa. eşini de bu sebeple taciz edip de kendine sinirlendirip, aklına karpuz kabugu soka oldu muuuu.

saçmalama adamınçoluğu çocuğu olacak en son dersi ofisinde çalışan kız olur bence sen kuruntu yapıosun hem erkekler hamile kadınları daha seksi buluolarmı

kuruntu yapıyorum farkındayım sanırım hormonlaırn etkisi ama elimde değil işte. kesinlikle güveniyorum eşime ama sürekli aklıma şu geliyo ya kıza bakıp da içinden güzel gibi şeyler geçirirse :-(( artık ben de güzel değilim diyorum, uffffff depresyone girdim yaaaaa

saçmalama adamınçoluğu çocuğu olacak en son dersi ofisinde çalışan kız olur bence sen kuruntu yapıosun hem erkekler hamile kadınları daha seksi buluolarmı

hamile kadinlar nasi seksi olur ya gogusleri buyuk oldugu icin miiii bu fikre alıssam ii olur benimde psikolojim bozulmaya basladi. o yuzden daha hic kilo almadim ben. bide 4 kilo verdim 3 aydaa :)

ya evet gözü dışarda olur ama ne bileyim tüm gün işde manken yanında eve gelince şişko çirkin bişi yanında :-((((

bende senin yerinde olsan kudururdum eminim..
ama adamın aklında olmayan şeyi 2- 3 kere söylersen emin ol aklına koyarsın...
bence oluruna bırakkk.. eşinin bu güne kadar güvenini sarsacak bir hareketi olmadıysa hiiiiç boşuna üzme kendini...
adamında aklına sokma söyleyip..

evet eşim de çok sinirlendi bana güvenin yokmu senin dedi. ben burda 6 erkeğin arasında tek bayanım onu söledi ben sana güveniyorum bişi demiyorum sen neden sorun ediyosun diye. ama benim derdim bişi yapması değil bakması bile beni korkutuyo, ya bakarsa kıza diye kız da çok seksi ben bile şaşırdım yani. çay verirken bile bi cilveyle veriyo. çayı alıp kafasına vuracaktım :-(((

Aaaaaaaaaa kızım boşver sen elin kızını yaaa, sen kendine bak. melek gibi karısı olan adam dışarı bakar mı heç? o filmlerde oluyo canım boşver sen boşveeeer.

ay o hatayı yaptım işte. dediğin gibi dayanamadım içimi döktüm belki de adamın hiç aklında yokken aklına soktum. ah bu kıskançlık akıl mantık bırakmıyoki :-(((

Aaaaaaaaaa kızım boşver sen elin kızını yaaa, sen kendine bak. melek gibi karısı olan adam dışarı bakar mı heç? o filmlerde oluyo canım boşver sen boşveeeer.

bende cilve felan yok malesef :-((( bi de üstüne çirkinlik eklendi diye kriz geçiriyorum işte. normalde olsa sanırım tepki vermem sanırım hormonel bi durum :-((( aşmam lazım ama aşamıyorum :-(

vardır öyle tipler hem cilve varsa manken gibi olmasına bile gerek yok...
kızııııııııııııııııııııııııııııım biz bile güzel gördük mü bakıyoruz..
adamın bebesini taşıyosun bundan daha harika bişey yoktur onun için..
kocamla yürürken o görmedimi offf baksana hatuna filan derim..
biraz kendini beğenmiş ol canım... yakıştır herşeyi kendine...
ben güzelim diye kendin düşünmezsen başka kimsede düşünmez..
eşime diyorum ki benden iyisinin, benden güzelinin bulursan durma 1 dk..
he bide sana tahammül edebilecek birini bulman lazım tabiii diyorum .. gülüyoo...
sen varken napim başkasını filan diyo...
aldatıyosada benden gizli yapsa, yakalanmasa iyi olur

bende cilve felan yok malesef :-((( bi de üstüne çirkinlik eklendi diye kriz geçiriyorum işte. normalde olsa sanırım tepki vermem sanırım hormonel bi durum :-((( aşmam lazım ama aşamıyorum :-(

cilveli istese adam gidip cilveli birini bulur evlenirdi de mi ama cınım benim. simdi napsın cilveliyi, hem de en hamişi yanındayken.

ay ne yalan söyliyim ben de çok bakarım güzel kadın gördüm mü:)

bana diyo çok kilo aldın çirkinleştin diye ben de diyorum aynen daha iyisini buluyosan git diye ama bi gitsinnnnnn o bacaklarını nasıl kırarım ben onun ))

bana diyo çok kilo aldın çirkinleştin diye ben de diyorum aynen daha iyisini buluyosan git diye ama bi gitsinnnnnn o bacaklarını nasıl kırarım ben onun ))

benimki de 40ıma gelince bozdurup 2 20lik yapçakmıııııış:)

sakın bunu yapma feyruka eşşeğin aklına karpuz kaubuğu sokmak diye bi tabir vardır ya işte bunu yapma sen hiç umursama.kendine güvenin olmadığını farkederse eşin daha kötü olur gözünden düşebilirsin.sakın ama sakın o kızın lafını etme.sen o kız hakıında konuştukça eşin onu savunacaktır ve ona yakınlaşmaya başlayabilir. tavsiyem budur.akıllı olmak lazım canım bu tür konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…