2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende cilve felan yok malesef :-((( bi de üstüne çirkinlik eklendi diye kriz geçiriyorum işte. normalde olsa sanırım tepki vermem sanırım hormonel bi durum :-((( aşmam lazım ama aşamıyorum :-(

canım ya bu kız hamile kalmadan önce de sekreteriydi sanırım kocişinin. o zaman bişe olmadı da şimdi mi olcak? bu arada erkeklerde 4.aydan sonra hamilelik psikolojisi başlıyormuş haberin olsun.eşin senle ilgilenmezse farklı şeyler algılama.dün internette okudum.ilk 3-4 ay çok heyecanlı olup sonra dan değişiyorlarmış:84: umarım öyle olmazlar.

onlar bizi bozdurmadan biz mi onları bozdurup da 2 20 lik yapsak?????

ben eşimi değil 2 20'lige, dünyadaki hiçbişeye değişmem. onun lafı da dilindedir bilirim. ben taparım kocama yaaaa, can damarım o benim. vermem kimselere değişmeeeeeem.

evet ben kızdıkça o savunuyo, haklısın kendimi frenlemeliyim. ve de kendimi güzel görmem gerek :-((

inşallah öyle olmazlar. ben zaten bunalıma giriyorum bi de ilgilenmezse artık iyce depresyona girerim :-(((

bana diyo çok kilo aldın çirkinleştin diye ben de diyorum aynen daha iyisini buluyosan git diye ama bi gitsinnnnnn o bacaklarını nasıl kırarım ben onun ))

CİDDİ ciddi çirkinleştin mi diyo?
sende sana öyle geliyo en güzel hamile benim filan de...
ben çok esmer, göz altları panda mor olan biriyim..yani öyle güzel sayılmam, cilvede az var..
ama ben kendimi beğendiğim için herkeslerde beni beğenir...
sev kendinin, ben bu hamile halime bile aşığım.. açıp açıp göbişimi eşime diyorum sen böyle bi güzellik gördün mü dye..
sen kendini beğen başkası beğenmesede olur...

sen çok şeker bir güzelsin bir kere, acayip pozitif bir yüzün görüntün vaaaaaar.

evet ciddi ciddi öyle diyo. yüzün sivilce doldu, çok kilo aldın. çirkinleştin, doğumdan sonra bu kiloları hemen ver felan filan işte. yaaa işte benim yapamadığım o. kendimi gerçekten beğensem çok fark edecek ama yapamıyorum işte.

ben kaçtım arkadaşlar, herkese iyi akşamlar. yarın görüşmek üzereeee.

sen çok şeker bir güzelsin bir kere, acayip pozitif bir yüzün görüntün vaaaaaar.

Sağol gülüm yakından görmediniz tabii ..
önemli olan gönül hissi gerisi boşş..
bakımda önemli tabii

sende kendinin beğenebileceğin bi hale sok...
akşam seksi bişeyler giy...
azıcık değişim kocanıda şaşırtır...

ben şişko olsam , yaşlansam korkusu taşımıyorum, her yaşın her kırışığın, her boğum boğum göbeğin bi güzelliği olacak..(neyse abarttım sanki biraz )
ben bir şeyi bilirim sen kendini sev dünyanın en çirkini ol herkes seni sever, sen kendini sevme dünya güzeli ol kimse yanında durmaz...

gülay oldu mu size güzin abla?

ya ben bu erkekleri anlamıyorum ya hem hamile bırakıyolar çoluk çocuk istiyolar hem de hamile kalınca UZAYLI gibi davranıyolar benim herifte 2. çocukta pilin bitti heaaa diyodu.lan dedim içimde senin benim gibi bi insan yaratılmış. bi insan oluşuyo. canımdan ona can katıyorum.

dimi yani. gerçi benim adam pek istemiyodu hamileliğim kötü geçiyo diye.bi de malum yatak odası mevzuları felan bozulacak diye. ama ummadığımız bi anda oldu işte cücük.

yani erkekler istiyoki hem çocuk doğuralım hem manken gibi olalım( gerçi ben öyleyim de zaten ) hasta olmak yok hem çocuk bakacaz hem heriflere bakacaz hem cilve hem naz hem yemek hem güzellik................ohhhahahahhh

bunların hepsine ben bi ad koyamadım siz bulun artık

iyi akşamlar arkadaşlar inanmazsınız ama kar yağıyor burada okulumuzun tepeleri bile karla kaplandı.

ayrıca limangoda avent ürünleri indirimde.hepsi değil ama bazı ürünlerin fiyatları dışarıya göre iyi ben 4lü anne sütü saklam kabı aldım emzik takılarak biberon yapılabiliyor.4lü 33 tl idi.görümcem 80 e almıştı.

ben geldim şekerler geçmişi çok okuyamadım ne çok yazmışsınız...
hematoloğuma gittim, kanım düşmüş gene ama gayet iyisin dedi...bacağıma bastıdı parmağıyla ödem başlamış dedi. tuzu kesiyoruz tamamen ve yürüyüşe başlıyoruz... kanımda;8,6 olmuş....
27. haftaya kadar böyle devam edermiş, ayrıca bu haftalarda ödem haftasıymış...32. hftlarda bitermişşş...

selam kizlar,
Doktorum aradi.Amniyosentezimin ilk sonucu cikmis.Normal.Cok sukur....Cinsiyette %100 kiz.
herkese sevgiler
canım çoook sevindim inşallah 2.sonuçlarda çok güzel çıkar
geçmiş olsun canım hiçbirşeyi takma kafana

aman canım dikkat et geçmiş olsun
iyi akşamlar kızlar bende geldim

hoşgeldin derya nasılsın

Son düzenleme:

yok inci yaaa bi kan hapı birde elevit vermişti daha yeni hamileyken malum ben hiçbişi içemedim her gittiğimde söledim kanla ilgili problemimde olmasına rağmen ama hiç bişi yapmadı son gittiimde hiçbişi yemediğimi bilior içmediğimi bilior yediklerimin içtiklerimin listesini verdim yine umursamadı balık hapını damladan duydumda yazdırdım düşün ben ısrar etmesem onu bile yazmıordu

ha şöle olsa ben haftada 1 2 balık yesem hergün süt içsem ceviz yesem meyve yesem bana bişi vermesinde bunların hiçbirini yapamazken bunları vermemesi sinirlerimi bozuor

eşimle aramda kan uyuşmazlığı var bunun bir testi varmış

afp diorlar yani biz dünyadan bihaber yaşıoruz bu kadının aklına uyarsak meğersem 4. ayda bebeğin kemikleri oluşuormış omiriliğindeki aralıklar doluormuş iyi beslenen birine bile kalsiyum verilebilirmiş kan ile ilgili geç kalınmış olabilirmiş eee ben 5 aylık hamileyim neredeyse kadına bunu bile anlatamadım bir türlü ikna edemedim yani hatırlasana 2 li testin bile son 2 gününe yetişmişim ama ona göre ben 2liye erken gitmiştim ya bugün güne gittim çok eğlendim ama eve geldim başladım yine ağlamaya sinirlerim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…