bende cilve felan yok malesef :-((( bi de üstüne çirkinlik eklendi diye kriz geçiriyorum işte. normalde olsa sanırım tepki vermem sanırım hormonel bi durum :-((( aşmam lazım ama aşamıyorum :-(
benimki de 40ıma gelince bozdurup 2 20lik yapçakmıııııış:)
onlar bizi bozdurmadan biz mi onları bozdurup da 2 20 lik yapsak?????
sakın bunu yapma feyruka eşşeğin aklına karpuz kaubuğu sokmak diye bi tabir vardır ya işte bunu yapma sen hiç umursama.kendine güvenin olmadığını farkederse eşin daha kötü olur gözünden düşebilirsin.sakın ama sakın o kızın lafını etme.sen o kız hakıında konuştukça eşin onu savunacaktır ve ona yakınlaşmaya başlayabilir. tavsiyem budur.akıllı olmak lazım canım bu tür konularda.
kendi hep genç kalcak sanırım
canım ya bu kız hamile kalmadan önce de sekreteriydi sanırım kocişinin. o zaman bişe olmadı da şimdi mi olcak? bu arada erkeklerde 4.aydan sonra hamilelik psikolojisi başlıyormuş haberin olsun.eşin senle ilgilenmezse farklı şeyler algılama.dün internette okudum.ilk 3-4 ay çok heyecanlı olup sonra dan değişiyorlarmış:84: umarım öyle olmazlar.
genç kalmasa da önemli değil bebişim, onun her yaşı ayrı bi güzel.
bana diyo çok kilo aldın çirkinleştin diye ben de diyorum aynen daha iyisini buluyosan git diye ama bi gitsinnnnnn o bacaklarını nasıl kırarım ben onun))
CİDDİ ciddi çirkinleştin mi diyo?
sende sana öyle geliyo en güzel hamile benim filan de...
ben çok esmer, göz altları panda mor olan biriyim..yani öyle güzel sayılmam, cilvede az var..
ama ben kendimi beğendiğim için herkeslerde beni beğenir...
sev kendinin, ben bu hamile halime bile aşığım.. açıp açıp göbişimi eşime diyorum sen böyle bi güzellik gördün mü dye..
sen kendini beğen başkası beğenmesede olur...
CİDDİ ciddi çirkinleştin mi diyo?
sende sana öyle geliyo en güzel hamile benim filan de...
ben çok esmer, göz altları panda mor olan biriyim..yani öyle güzel sayılmam, cilvede az var..
ama ben kendimi beğendiğim için herkeslerde beni beğenir...
sev kendinin, ben bu hamile halime bile aşığım.. açıp açıp göbişimi eşime diyorum sen böyle bi güzellik gördün mü dye..
sen kendini beğen başkası beğenmesede olur...
sen çok şeker bir güzelsin bir kere, acayip pozitif bir yüzün görüntün vaaaaaar.
evet ciddi ciddi öyle diyo. yüzün sivilce doldu, çok kilo aldın. çirkinleştin, doğumdan sonra bu kiloları hemen ver felan filan işte. yaaa işte benim yapamadığım o. kendimi gerçekten beğensem çok fark edecek ama yapamıyorum işte.
canım çoook sevindim inşallah 2.sonuçlarda çok güzel çıkarselam kizlar,
Doktorum aradi.Amniyosentezimin ilk sonucu cikmis.Normal.Cok sukur....Cinsiyette %100 kiz.
herkese sevgiler
geçmiş olsun canım hiçbirşeyi takma kafanakızlar yaaa, 2-3 gündür stresten ölüyorum. daha doğrusu kıskançlıktan stres yapıyorum.gece bile uyuyamadım kalkıp ağladım ve 2 gündür kasılmalarım ve sancım var. bu akşam gideceğim doktora, dua edin :-(((
aman canım dikkat et geçmiş olsunben geldim şekerler geçmişi çok okuyamadım ne çok yazmışsınız...
hematoloğuma gittim, kanım düşmüş gene ama gayet iyisin dedi...bacağıma bastıdı parmağıyla ödem başlamış dedi. tuzu kesiyoruz tamamen ve yürüyüşe başlıyoruz...kanımda;8,6 olmuş....
27. haftaya kadar böyle devam edermiş, ayrıca bu haftalarda ödem haftasıymış...32. hftlarda bitermişşş...
iyi akşamlar kızlar bende geldim
evet evet biliyorum korkakanneyi çok üzüldüm inşallah önemli bişey yoktur. doktora da çok şaşırdım ama sana vitamin falan vermemişmiydi melis verdi de sen içemiyosun diye hatırlıyorum:44: sıkma canını iyi bi doktor bulcaz sana hepberaber:13:
doktora gidicek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?