2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar

ben hatırlıyorum minik kızkardeşimi tuzladıklarını nasıl ama son suyun içine
bir tutam tuz atıyorlar sonra ayaklarını ellerini ve koltuk altlarına suyu sürüyor hepsi bu

Kızlar

bir tutam tuz atıyorlar sonra ayaklarını ellerini ve koltuk altlarına suyu sürüyor hepsi bu

ya suyla beraber yapılınca bir derece, abartıp kaya tuzuyla bebegi ovalayanlar var. o zararlıdır bence. suyla olunca cok zararı olur mu bilemiyorum tabe.

tuzlamak deyince arkadaşlar aklınıza turşu gbi gelmesin. bunun farklı yöntemi var. çatır çatır pişer çocuk o tuzdan zaten. annelerimiz yapıyor bizim bişeycikde olmuyor. sorun annelerinize ciddiyim. yediklerimizin tabiki etkisi var ter kokusunda. bahsettiğim daha farklı bişeyy

biz de balığı tuzlayıp salamura yaparlar hiç bozulmaz....ilk kez duyuyorum bebeği tuzlamayı

kızlar bizdede yeni doğan bebek tuzlanır kokmasın diye zararlı olduğunu bilmiyordum

kızlar günaydın geçmişe dalcam kahvaltıya gitcem dr a gitcem gibi bir programdan önce rüyamı anlatcam

hayır olsun arabadaymışız kuzenim falan varmış biri daha var ama hatırlamıorum kuzenim diorki göbeğin oynuor bak sahil şurda dior evet aferin sana diorum göbeğimi açıorum

baş parmak ucu kadar bir surat belirior içerden ayyy çok korkunçtu o an korkunç gelmior ne güzel bak tipinide gördük diorum ama görüntü aklıma geldikçe tırsıorum hala yaaa

sonrada sağlık ocağına giriormuşum dr a dert anlatırken içeri küçük emrah girior öle 3lü bir muhabbete girioruz şeker yüklemesi yapalım dior dr emrah ne gerek var falan dior ahahahhaha işte böleee

Belki bir çoğunuza ilginç yada iğrenç gelebilir ama benim annem biz 4-5 yaşına gelene kadar her banyosan sonra kulaklarımızı emer tükürürdü, ve biz 4 kız kardeşin hiç birimiz bir kere bile kulak enfeksionu geçirmedik bir nevi annem kulak açıcısı görevi görüyordu. ne akma var kulaklarımızda nede başka birşey......

İsimle ilgili çatlıyanlardan biride benim.
ahahhahaha dün kaynanamlar geldi eşimde evde yoktu o ara..
isim ne koydunuz filan dediler.
bende ömür bana bıraktı karışmıyor istediğini koy dedi dedim..
babamda derya ismini söyledi belki onu koyarım dedim.
kaynanamında görümceminde sesi kesildi, beti benzi attı hiç fikir sormayınca
bi çatır çatır ses geldi çatladılar galiba

meloş bak bu sitede güzel isimler var bi göz gezdir istersen.. http://www.isim.name/populer/1/0/populer-isimler.html

bu gün aklıma bi isim geldi TUĞBA ÖMÜR K. nasıl olur ?

Son düzenleme:
kızlar benim göbeğimde sivri ama kızım olacak tutmadı bence göbek olayı tamamen kişinin yapısıyla alakalı bazılarının iç karnı dar oluyomuş o yüzden öne gidiyo bazıları ise geniş oluyo hamile oldukları hiç anlaşılmadan doğum yapanlar bile var

kızlar

canım o tuzlamak olmuyo o tuzlu suyla yıkamak gibi bişey benim dediğim 1 paket sofra tuzunu alıyorlar ve sırf tuz ile ovuyorlar her yerini tuzlamak odur asıl o tehlikeli

meloşcum ya düşünsene tuluma koyduk yavrularımızı sırf kafadan ibaretler yerim ben o salamuraları ayyyyyyy canım oğlumu görmek istedi ya

biz de balığı tuzlayıp salamura yaparlar hiç bozulmaz....ilk kez duyuyorum bebeği tuzlamayı

çok yaygın ülkemizde canım bebeklerin tuzlanması. koltuk altları özellikle işte, ama ben yapçağımı sanmıyorum hiç. balık salamura süper olur ama onu yapablirim :)

canım hadi sen karnını doyur biran önce, senin toto açıkta kalmış gece zannedersem. ne biçim rüya bebişim o yahu? ama öyle karından görünen surat benzeri rüyayı ben de gördüm. hamişler arasında olabiliyor demek ki.

aaaaaaaaaaaaa

bende balığı ilk defa duydum bizde bebek salamurası varrrrrrrrrrr

ahahahahaha ik başı güzel de emrah nerden çıktı yahuuu hamile rüyaları böyle oluyor.
aaaaaaaaaaaaa

bende balığı ilk defa duydum bizde bebek salamurası varrrrrrrrrrr

kız niye biz onu yeriz....siz bebeği yiyormusunuz..

hayır olsun cnm kıçın açıkta kalmış

annen aspiratörlük yapmış size :) sular çıksın ağrı yapmasın diye heralde. konu insanın kendi cocugu olunca pek de iğrenç gelcek bişi yok aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…