erkek göbeği daha sivri, kız göbeği yayık olur derler.
öyleymiş ama bana hepsi sivriymiş gibi geliyor yayık olanı fark edemiyrom ces
Kızlar
ben hatırlıyorum minik kızkardeşimi tuzladıklarını nasıl ama son suyun içine
bir tutam tuz atıyorlar sonra ayaklarını ellerini ve koltuk altlarına suyu sürüyor hepsi bu
gerçekten mi neden öyle oldu canım ya
valla kızlar ces çok haklı yenidoğanı tuzlamak çok tehlikeli sakın böyle birşeye izin vermeyin bebeğin ısı merkezini bozabilir çocuğu şoka sokabilirsinzi tıbben çok sakıncalı tuzlanan insanın kokmadığı saçma öyle bişey olmuyor
mesele dm'ninki yayık geldi bana, hani su kayıgın yanında cekilen fotograf.
biz de balığı tuzlayıp salamura yaparlar hiç bozulmaz....ilk kez duyuyorum bebeği tuzlamayı
kızlar benim oğlumun ismi hala muallak..alper dedik ama akşam eşimle olmaz diye düşündük...
hiç bir isim bulamadık..hiç hoş gelmiyor...gecenin 2 sine kadar araştırdık...
ama yine de çok hoş bir isim bulamadık...
eşim saruhan nasıl dedi zor bir isim geldi zor bir isim yüklemeyelim dedim..
şaştım valla ....
kızlar
ben hatırlıyorum minik kızkardeşimi tuzladıklarını nasıl ama son suyun içine
bir tutam tuz atıyorlar sonra ayaklarını ellerini ve koltuk altlarına suyu sürüyor hepsi bu
biz de balığı tuzlayıp salamura yaparlar hiç bozulmaz....ilk kez duyuyorum bebeği tuzlamayı
kızlar günaydın geçmişe dalcam kahvaltıya gitcem dr a gitcem gibi bir programdan önce rüyamı anlatcam
hayır olsun arabadaymışız kuzenim falan varmış biri daha var ama hatırlamıorum kuzenim diorki göbeğin oynuor bak sahil şurda dior evet aferin sana diorum göbeğimi açıorum
baş parmak ucu kadar bir surat belirior içerden ayyy çok korkunçtu o an korkunç gelmior ne güzel bak tipinide gördük diorum ama görüntü aklıma geldikçe tırsıorum hala yaaa
sonrada sağlık ocağına giriormuşum dr a dert anlatırken içeri küçük emrah girioröle 3lü bir muhabbete girioruz şeker yüklemesi yapalım dior dr emrah ne gerek var falan dior ahahahhaha işte böleee
aaaaaaaaaaaaa
bende balığı ilk defa duydum bizde bebek salamurası varrrrrrrrrrr
ahahahahaha ik başı güzel de emrah nerden çıktı yahuuu hamile rüyaları böyle oluyor.kızlar günaydın geçmişe dalcam kahvaltıya gitcem dr a gitcem gibi bir programdan önce rüyamı anlatcam
hayır olsun arabadaymışız kuzenim falan varmış biri daha var ama hatırlamıorum kuzenim diorki göbeğin oynuor bak sahil şurda dior evet aferin sana diorum göbeğimi açıorum
baş parmak ucu kadar bir surat belirior içerden ayyy çok korkunçtu o an korkunç gelmior ne güzel bak tipinide gördük diorum ama görüntü aklıma geldikçe tırsıorum hala yaaa
sonrada sağlık ocağına giriormuşum dr a dert anlatırken içeri küçük emrah girioröle 3lü bir muhabbete girioruz şeker yüklemesi yapalım dior dr emrah ne gerek var falan dior ahahahhaha işte böleee
aaaaaaaaaaaaa
bende balığı ilk defa duydum bizde bebek salamurası varrrrrrrrrrr
hayır olsun cnm kıçın açıkta kalmışkızlar günaydın geçmişe dalcam kahvaltıya gitcem dr a gitcem gibi bir programdan önce rüyamı anlatcam
Belki bir çoğunuza ilginç yada iğrenç gelebilir ama benim annem biz 4-5 yaşına gelene kadar her banyosan sonra kulaklarımızı emer tükürürdü, ve biz 4 kız kardeşin hiç birimiz bir kere bile kulak enfeksionu geçirmedik bir nevi annem kulak açıcısı görevi görüyordu. ne akma var kulaklarımızda nede başka birşey......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?