2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

esracım gerekirse libertynin yaşadıklarını okuma buara lütfen olurmu senin dr un sana 5. ayda çıkacak dedi sık dişini çok az kaldı cnm ayrıca hayatlarınızda farklı libertycim bride çocuk aktı daha işten yeni ayrıldı çocuk peşinde koştu sen dikkatli davran onun öle bir şansı yoktu üzme kendini lütfen çağırma olayları
Eki Görüntüle 176283

kızlar oğlum müzik dinlerken, sabah sabah çekilmiş taze bir foto....

süperr

canım senin rüya ilginç yoksa senin kız ünlü falanmı olacak emrah falan

mehtap ne desemki şaşırdım neler var
ay ne güzel demişsin.
çatlasın kaynanaisim güzel beğendim
meloşcum ya düşünsene tuluma koyduk yavrularımızı sırf kafadan ibaretler yerim ben o salamuraları ayyyyyyy canım oğlumu görmek istedi ya
ay evet çok hoş canım az kaldı göreceğiz hepberaber

evet çok gzüel oluyor ces yanında da diycem ama ......aşerenler var..

ohh iyi olmuş şekerim çatlasınlar hehehe.ismi güzel canım ömür eşinin adı değil miydi??benim oğluşumun adı da arda olcak sonunda kararımızı verdik bizde.hem bebşler daha çabuk söylüyor.ablamın bebişi 1 yaşına girmedi babasının adı erdem velet ortada erde erde diye geziniyordu.

haklısın cnm sabredip bekliycem hepimiz allaha emanetiz allahım bütün hamileleri ve meleklerini korusun

canım arda adındaki bebekler çokkkkkkkkkkkk yaramaz oluyor dikkatine (gerçi ben yaramaz bebişi severim)

ya ömür eşimin adı ama uniseks isim onuda koysa mı diyorum

canım arda adındaki bebekler çokkkkkkkkkkkk yaramaz oluyor dikkatine (gerçi ben yaramaz bebişi severim)

cnm ben son zamanlarda sakin uysal bebek göremiyorum çevremde malum artık hepsi doğar doğmaz gözleri fıldır fıldır cin gibiler hepsi maşallah. sağlıklı olsunlarda varsınlar yaramaz olsunlar

Damla çok sevindim canım yazdıklarını bir solukta okudum.
Öncelikle oğlunun sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim,sonra Gülfem le buzların erimesine
ve güzel bilgiler almana.22 Nisanda Utku beydeyiz bir hafta sonrası yani30 Nisanda da Gülfem hanımda o zamana kadar hastane işide netleşirse harika olur.Eşim bu duruma çok memnun oldu hastanenin kalitesi artar fenamı diyor fakat ben fiyatlar açısından endişeliyim.
Hakkımızda hayırlı olsun oyyyy bende oğlumu çok özledim bir görsem

cnm ben son zamanlarda sakin uysal bebek göremiyorum çevremde malum artık hepsi doğar doğmaz gözleri fıldır fıldır cin gibiler hepsi maşallah. sağlıklı olsunlarda varsınlar yaramaz olsunlar

Folik asitten dolayı cin gibi doguyo bebekler vallahim de.

cnm ben son zamanlarda sakin uysal bebek göremiyorum çevremde malum artık hepsi doğar doğmaz gözleri fıldır fıldır cin gibiler hepsi maşallah. Sağlıklı olsunlarda varsınlar yaramaz olsunlar

annemin dediği gibi şimdiki bebeklere anne karnında ne yediriyorlarsa doğar doğmaz kafalarını tutuyorlar otursan tv bile izleyecekler diyoo. Folik asit mucizesi.

canım valla eşimin istediği isim mert ya da arda.ben mertlerin daha çok yaramaz olduklarını bildiğim için arda da durdurdum eşimi.bende yaramaz çocukları severdim önceden ama şimdi normal düzeyde yaramazlık yapsın diyorum fazlası korkutuyor.

Düzgün bey seni sordu :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…