esracım gerekirse libertynin yaşadıklarını okuma buara lütfen olurmu senin dr un sana 5. ayda çıkacak dedi sık dişini çok az kaldı cnm ayrıca hayatlarınızda farklı libertycim bride çocuk aktı daha işten yeni ayrıldı çocuk peşinde koştu sen dikkatli davran onun öle bir şansı yoktu üzme kendini lütfen çağırma olaylarıPlasenta Previa, Eşin Plasentanın Önde Gelmesi Durması Plasenta Resimleri Plasenta Previya
kızlar canım çok sıkkın psikolojim bozuldu yukarıdaki linki inceleyebilirmisiniz? doktorum benimde plesentamın aşağıda olduğunu söyledi liberty arkadaşımızdada aynı durum var dünden beri sürekli aklımda ya kanamam olursa? ya bebeğime bişey olursa? ya ben doğumda ölürsem bebeğim ortada kalırsa?
kızlar günaydın geçmişe dalcam kahvaltıya gitcem dr a gitcem gibi bir programdan önce rüyamı anlatcam
hayır olsun arabadaymışız kuzenim falan varmış biri daha var ama hatırlamıorum kuzenim diorki göbeğin oynuor bak sahil şurda dior evet aferin sana diorum göbeğimi açıorum
baş parmak ucu kadar bir surat belirior içerden ayyy çok korkunçtu o an korkunç gelmior ne güzel bak tipinide gördük diorum ama görüntü aklıma geldikçe tırsıorum hala yaaa
sonrada sağlık ocağına giriormuşum dr a dert anlatırken içeri küçük emrah girioröle 3lü bir muhabbete girioruz şeker yüklemesi yapalım dior dr emrah ne gerek var falan dior ahahahhaha işte böleee
ahahahahaha ik başı güzel de emrah nerden çıktı yahuuu hamile rüyaları böyle oluyor.
kız niye biz onu yeriz....siz bebeği yiyormusunuz..
mehtap ne desemki şaşırdım neler varBelki bir çoğunuza ilginç yada iğrenç gelebilir ama benim annem biz 4-5 yaşına gelene kadar her banyosan sonra kulaklarımızı emer tükürürdü, ve biz 4 kız kardeşin hiç birimiz bir kere bile kulak enfeksionu geçirmedik bir nevi annem kulak açıcısı görevi görüyordu. ne akma var kulaklarımızda nede başka birşey......
ay ne güzel demişsin.İsimle ilgili çatlıyanlardan biride benim.
ahahhahaha dün kaynanamlar geldi eşimde evde yoktu o ara..
isim ne koydunuz filan dediler.
bende ömür bana bıraktı karışmıyor istediğini koy dedi dedim..
babamda derya ismini söyledi belki onu koyarım dedim.
kaynanamında görümceminde sesi kesildi, beti benzi attı hiç fikir sormayınca
bi çatır çatır ses geldi çatladılar galiba
meloş bak bu sitede güzel isimler var bi göz gezdir istersen.. Popüler isimler 1 - isimler sözlüğü, isim anlamları, kız isimleri, erkek isimleri, bebek isimleri
bu gün aklıma bi isim geldi TUĞBA ÖMÜR K. nasıl olur ?
ay evet çok hoş canım az kaldı göreceğiz hepberabermeloşcum ya düşünsene tuluma koyduk yavrularımızı sırf kafadan ibaretler yerim ben o salamuraları ayyyyyyycanım oğlumu görmek istedi ya
çok yaygın ülkemizde canım bebeklerin tuzlanması. koltuk altları özellikle işte, ama ben yapçağımı sanmıyorum hiç. balık salamura süper olur ama onu yapablirim :)
canım hadi sen karnını doyur biran önce, senin toto açıkta kalmış gece zannedersem. ne biçim rüya bebişim o yahu? ama öyle karından görünen surat benzeri rüyayı ben de gördüm. hamişler arasında olabiliyor demek ki.
İsimle ilgili çatlıyanlardan biride benim.
ahahhahaha dün kaynanamlar geldi eşimde evde yoktu o ara..
isim ne koydunuz filan dediler.
bende ömür bana bıraktı karışmıyor istediğini koy dedi dedim..
babamda derya ismini söyledi belki onu koyarım dedim.
kaynanamında görümceminde sesi kesildi, beti benzi attı hiç fikir sormayınca
bi çatır çatır ses geldi çatladılar galiba
meloş bak bu sitede güzel isimler var bi göz gezdir istersen.. Popüler isimler 1 - isimler sözlüğü, isim anlamları, kız isimleri, erkek isimleri, bebek isimleri
bu gün aklıma bi isim geldi TUĞBA ÖMÜR K. nasıl olur ?
esracım gerekirse libertynin yaşadıklarını okuma buara lütfen olurmu senin dr un sana 5. ayda çıkacak dedi sık dişini çok az kaldı cnm ayrıca hayatlarınızda farklı libertycim bride çocuk aktı daha işten yeni ayrıldı çocuk peşinde koştu sen dikkatli davran onun öle bir şansı yoktu üzme kendini lütfen çağırma olayları
süperr
ohh iyi olmuş şekerim çatlasınlar hehehe.ismi güzel canım ömür eşinin adı değil miydi??benim oğluşumun adı da arda olcak sonunda kararımızı verdik bizde.hem bebşler daha çabuk söylüyor.ablamın bebişi 1 yaşına girmedi babasının adı erdem velet ortada erde erde diye geziniyordu.
ohh iyi olmuş şekerim çatlasınlar hehehe.ismi güzel canım ömür eşinin adı değil miydi??benim oğluşumun adı da arda olcak sonunda kararımızı verdik bizde.hem bebşler daha çabuk söylüyor.ablamın bebişi 1 yaşına girmedi babasının adı erdem velet ortada erde erde diye geziniyordu.
ya ömür eşimin adı ama uniseks isim onuda koysa mı diyorum
canım arda adındaki bebekler çokkkkkkkkkkkk yaramaz oluyor dikkatine (gerçi ben yaramaz bebişi severim)
iyi akşamlar güzeller güzeli annişler ve dünya tatlısı kuzularımmmm
ancak girebildim doktordan sonra annemle dolaştık birazcık
öncelikle Elmacım sabah okursan geçmişi diye yazıyorum okumazsan yarın yine yazarım.Gülfem hanımla bugün buzları erittik epey bi muhabbet ettik oğlana ne isim koyucaksın bile dedi düşün artık haha
bugün doktoruma ısınmaya başladım bi dahaki ay sarılmayı planlıyorum
dün dermotologun verdiği ilaçları gösterdim kullanabilirsin hiçbir sakınca yok dedi bugün ilaçlarımı aldım ve başladım 5 günlük bi tedavi olacak insallah bezelerde geçer ve kbb ye gerek kalmaz.
Neyse 4 lü test ve kan uyuşmazlığını değerlendirdik herşey çok iyi dedi. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik hepsine devam et magnezyumu hergün alma dedi.Zaten hergün içmiyorum kabız oldukça ya da eklem ağrım olduğunda alıyorum. 3 hafta sonra 2.düzey için randevu alalım Utku beyden dedi tamam dedim, bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi ohooo dedim 3-4 haftadır bariz hissediyorum bu hafta ayaklarını yakalamaya başladım güldü çook iyi dedi
sonra ultrasona geçtik oğlum maşallah ekrana sığmadı tabi parça parça inceledik bi ara ağzını açıp kapattı sonra parmağını ağzına götürdü gördün mü dedi doktor bak bi daha incele dedi geri aldı tekrar izletti ağlıycaktım..Minicik burnu var dedi aha dedim babasına benzemiş benimki büyükbi ara yüzünü bize döndü o ara çıktı aldı usg den.neyse senin ufaklık önden bi gidiyodu dedi evet dedim 1 haftaya yakın önden gidiyodu evet dedi o zaman senin 2.düzeyi 2 hafta sonra yapalım iyi beslemişsin dedi 327 gram olmuş boyunu sormayı unuttum o da söylemedi. tansiyonuma bakıldı normal veeeeee tartıldım sıkı durun 57.700 cıktım yani toplamda 3 kilo 700 gram almışım bunun 2 kilo 700 gramı son 3 hafta içinde olmuş hehe doktora söyledim çok iyi dedi bundan sonra daha hızlı ve cok kilo alacaksın endişelenme kilon çok çok iyi maşallah dedi. Bu arada hastanede her gören erkek mi diye sordu karnım o kadar bariz erkek göbeği oldu ki aksi imkansız zaten..Oğlum içerden bile ben erkeğim diye ilan ediyo herkese
normalde 260 liraymış 2.düzey ama Gülfem hanım yönlendirdiği için 200 liraya bakılacakmış.Bu arada ssk m başlamış çok sevindim artık bende sgk lıyım..
Hastanenin satışını sordum doktora evet dedi satıldı.Fiyatlar nolcak dedim inan bizde bilmiyoruz maaşlarımızı bile bilmiyoruz ama acıbademle yapılan anlaşmada sgk geçicek diye anlaşmışlar o yüzden çok pahalı olmaz endişelenme dedi.Bi dahaki kontrolunde kesinleşmiş olur bilgi veririm sana dedi.
Aklıma gelenler bunlar uzun uzun yazdım kusura bakmayın.
cnm ben son zamanlarda sakin uysal bebek göremiyorum çevremde malum artık hepsi doğar doğmaz gözleri fıldır fıldır cin gibiler hepsi maşallah. sağlıklı olsunlarda varsınlar yaramaz olsunlar
cnm ben son zamanlarda sakin uysal bebek göremiyorum çevremde malum artık hepsi doğar doğmaz gözleri fıldır fıldır cin gibiler hepsi maşallah. Sağlıklı olsunlarda varsınlar yaramaz olsunlar
ya ömür eşimin adı ama uniseks isim onuda koysa mı diyorum
canım arda adındaki bebekler çokkkkkkkkkkkk yaramaz oluyor dikkatine (gerçi ben yaramaz bebişi severim)
Damla çok sevindim canım yazdıklarını bir solukta okudum.
Öncelikle oğlunun sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim,sonra Gülfem le buzların erimesine
ve güzel bilgiler almana.22 Nisanda Utku beydeyiz bir hafta sonrası yani30 Nisanda da Gülfem hanımda o zamana kadar hastane işide netleşirse harika olur.Eşim bu duruma çok memnun oldu hastanenin kalitesi artar fenamı diyor fakat ben fiyatlar açısından endişeliyim.
Hakkımızda hayırlı olsun oyyyy bende oğlumu çok özledim bir görsem
Düzgün bey seni sordu:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?