Düzgün bey seni sordu:82:
Mehtap canım sen 4.lü yaptırdınmı?
Ben yaptırmadım daha doğrusu kendim istemedim yoksa hem 3- hemde 4-lü olcaktım.
Onun yerine ayrıntılı usg ye giricem
Mehtap canım sen 4.lü yaptırdınmı?
Ben yaptırmadım daha doğrusu kendim istemedim yoksa hem 3- hemde 4-lü olcaktım.
Onun yerine ayrıntılı usg ye giricem
MRB KIZLAR GÜNAYDIN hepinize... nasılsınız?
ilk bebeğin hareketlerini duyanlar nasıl oldu, seyirir gibi mi, hafif acı mı?
4lü hangi haftalarda yapılıyor benim 21 nisanda ayrıntılım var yani doktor iç organlar dışında daha farklı şeylerine de bakcakmış sanırım kemiklerinde falan 4lü için geç kalmış değilim di mi
üfff sende bneim gibisin bende acı gibi tarifliyorum ama kızlar acı vermiyor diyo çok mu hissis anneyiz yaaaa
üfff sende bneim gibisin bende acı gibi tarifliyorum ama kızlar acı vermiyor diyo çok mu hissis anneyiz yaaaa
en erken hareketler seyirme daha sonra kelebek uçuşması veya balık yüzmesi gibi sonra da minik tekmeler oluyor kızlar:)
canım bizde kan rüyayı bozmuş derler...yoksay o rüyayı...korkma tatlım benimKızlar dün gece acayip bir kabus gördüm.
Aman Allahım ya neydi öyle.
"Bebeğim kıpırdıyor karnımda ama ne kıpırdama böyle karnıma vura,vura karnım yırtılıyor
bebeğim avucuma düşüyor minicik.Ben hemen karnımı bir bezle kapatıp hastaneye gitmeye çalışıyorum
Eşim yok,yanımda kimse yok tek başıma sokaklarda deli gibi koşuyorum taksi bulamıyorum
minübüse biniyorum.Karnımdan kanlar akıyor sonra arada bebeğimi kontrol ediyorum yaşıyormu diye.
Avucumda minik kalp atışlarını hissediyorum.
Offfff hastaneyi bulamıyorum derken en son başımda doktor kendimi ona emanet edip gözlerimi kapatıyorum.Bitap bir şekilde"
Ömrümden,ömür gitti sabah uyandım saatlerce kendime gelemedim.Rabbim korusun meleklerimizi
kızlar günaydıın
benim doktorum 4lü test istedi ben yaptırmadım.yine olasılık ve ihtimallere dayalı bir sonuç çıkıcakmış. ikili test oldukça iyi çıkmıştı.zaten aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım dörtlüyü...
birde benim doktorum sadece ilk andan itibaren folik asit kullandırdı.17 haftadan sonra folik asit bırak demir al dedi...
size test sonucunda mı magnezyum falan verdi doktorunuz...
Bende yanlızca 2.li test yaptırdım.Buna rağmen ilaç verdi yani diğer testlere gerek duymadan aldım ilaçları
Bende yanlızca 2.li test yaptırdım.Buna rağmen ilaç verdi yani diğer testlere gerek duymadan aldım ilaçları
hangi ilaçları kullanıyorsun?
ay bir uykum var bir uykum var anlatamam size :85::85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?