2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mehtap canım sen 4.lü yaptırdınmı?
Ben yaptırmadım daha doğrusu kendim istemedim yoksa hem 3- hemde 4-lü olcaktım.
Onun yerine ayrıntılı usg ye giricem

istedi tatlım doktor pazar günü verdim kanı cuma alacağız sonucu birde Mayıs ayında ayrıntılıya görersin dedi belki kan uyuşmazlığı testi yapacak ama ayrıntılıdan sonra karar verecekmiş..

Mehtap canım sen 4.lü yaptırdınmı?
Ben yaptırmadım daha doğrusu kendim istemedim yoksa hem 3- hemde 4-lü olcaktım.
Onun yerine ayrıntılı usg ye giricem

4lü hangi haftalarda yapılıyor benim 21 nisanda ayrıntılım var yani doktor iç organlar dışında daha farklı şeylerine de bakcakmış sanırım kemiklerinde falan 4lü için geç kalmış değilim di mi

MRB KIZLAR GÜNAYDIN hepinize... nasılsınız?

ilk bebeğin hareketlerini duyanlar nasıl oldu, seyirir gibi mi, hafif acı mı?

Kızlar dün gece acayip bir kabus gördüm.
Aman Allahım ya neydi öyle.

"Bebeğim kıpırdıyor karnımda ama ne kıpırdama böyle karnıma vura,vura karnım yırtılıyor
bebeğim avucuma düşüyor minicik.Ben hemen karnımı bir bezle kapatıp hastaneye gitmeye çalışıyorum
Eşim yok,yanımda kimse yok tek başıma sokaklarda deli gibi koşuyorum taksi bulamıyorum
minübüse biniyorum.Karnımdan kanlar akıyor sonra arada bebeğimi kontrol ediyorum yaşıyormu diye.
Avucumda minik kalp atışlarını hissediyorum.
Offfff hastaneyi bulamıyorum derken en son başımda doktor kendimi ona emanet edip gözlerimi kapatıyorum.Bitap bir şekilde"

Ömrümden,ömür gitti sabah uyandım saatlerce kendime gelemedim.Rabbim korusun meleklerimizi

kızlar günaydıın
benim doktorum 4lü test istedi ben yaptırmadım.yine olasılık ve ihtimallere dayalı bir sonuç çıkıcakmış. ikili test oldukça iyi çıkmıştı.zaten aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım dörtlüyü...
birde benim doktorum sadece ilk andan itibaren folik asit kullandırdı.17 haftadan sonra folik asit bırak demir al dedi...
size test sonucunda mı magnezyum falan verdi doktorunuz...

canım bizde kan rüyayı bozmuş derler...yoksay o rüyayı...korkma tatlım benim

Bende yanlızca 2.li test yaptırdım.Buna rağmen ilaç verdi yani diğer testlere gerek duymadan aldım ilaçları

Bende yanlızca 2.li test yaptırdım.Buna rağmen ilaç verdi yani diğer testlere gerek duymadan aldım ilaçları

elma kız ben cumartesi gittim ya Düzgün bey e ultrason süperdi bu sefer bizim yavrular küçüktü herhalde o yüzden seçemiyorduk bu seferkinde Rüzgar ımın her hareketini gördük canım .

gel düzgün e gelllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…