- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
hangi ilaçları kullanıyorsun?
işte misin canım?
Bana erken doğum riskim (kasılmalarım) olduğu için MAGNEZYUM verdi.Vitamin takviyesi olarak ELEVİT verdi ve son olarak KAN ilacı verdi.
üfff hemde 7:30 iş başı yapıyorum yaaa yazık bana dimi
Bana erken doğum riskim (kasılmalarım) olduğu için MAGNEZYUM verdi.Vitamin takviyesi olarak ELEVİT verdi ve son olarak KAN ilacı verdi.
sen tekmeleri duymaya başladın mı?
canım bişey sorcam, benimde önceki hamileliklrimde erken doğum yaptım, bunda çok korkuyorum.
kasılmalar nasıl oluyor? kasılma olduğunu nasıl anlıcam? allah nasip ederse cuma kontrolüm var, magnezyum isteyeyim bende.
geçmiş olsun cnm kuyruk sokumu ağrın devam ediyormu? benim hala devam ediyor plesentam aşağıdaymış ondanmış ağrım. plesenta yukarı çıkmazsa benimde erken doğum riskim var(
Doktorum farketti kasılmalarımı.Bende bir önceki hamileliğimde erken doğum yaptım o zamanda doktorum bu aylarda farketmiş ve beni uyarmıştı.Fakat engelleyememişti.Bu kez ben ve doktorum birlikte vhareket ederek engellemeye çalışıyoruz.
ben erken başladım tekmelerini duymaya baya zayıfım karnım da tahta gibiydi hamile kalmadan önce.2.gebelikte ve zayıf olanlar daha erken başlarmış hissetmeye bazen bir tekme atıyor resmen hopluyorum yerimden eşim de elini koydugunda anlayabiliyor artık
Sağol bitanem bende biraz yorulup zorlarsam çok fena ağrım oluyor yürümekte dahi zorluk yaşıyorum.
Benimde kasılmalarıma bağlıymış asla kendini yorma ve magnezyum al dedi.Erken doğum yapmak istemiyorsak dikkat edicez mümkün olduğunca.Sanada geçmiş olsun
kasılma olunca acı falan oluıyo mu? doktorun kasılmayı ultrasonla mı farketti.
canım çok soru sordum kusura bakma?
Rica ederim canım elbetteki birbirimize sorup yardsımcı olacağız.Burada olma amacımızda bu değilmi
Evet kasılmalarımı ultrasonda fark etti ben pek bişiy hissetmiyorum.Yanlızca azıcık yorulunca kuyruk sokumumda felaket bir ağrı oluyor kasıklarımdada ağrı var ama normal sanırım
bende de erken doğum riski için dikiş atıldı yaa, dikişleri ve rahim ağzı boyunu merak ediyorum. allahın izniyle cuma ii haberler alırım inşallah...
bende de erken doğum riski için dikiş atıldı yaa, dikişleri ve rahim ağzı boyunu merak ediyorum. allahın izniyle cuma ii haberler alırım inşallah...
İnşallah canım.Rabbim meleklerimizi korusun
kaçıncı haftada dikiş atıldı? çok geçmiş olsun.inşallah problemsiz sağlıklı bir hamilelik dönemi olur hepimiz için... allah yardımcımız olsun..
13. haftada dikiş atıldı canım. 3 hafta olcak cuma günü....inşallah bu sefer olur canım.
bol bol dua et bende dua ediyorum tüm hamileler için inşallah 4,5 ay sonra bebeklerimiz kucaklarımızda olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?