Sevgili arkadaşım ,
USG sonucunda bebeşim kız değil erkek olduğu kesinleşti.
Aynı zamanda 3 lü tarama testimi yaptırdım ve sonuçlarını bekliyoruz.
Bilgilerimizi güncelleyebilirmisiniz lütfen
Teşekkür ederiz
tünaydınn herkese dün çok mutlu oldum kızlar eve giderken o yeşil küçük sulu meyveden canım bir istiyordu anlatamam anneme ölücem yemessem diyordum annemde sabret dedi 1 2 haftaya gelir eşimle pazara gideyim hava almış olurum dedim pazara gider gitmez ne göreyim başında o meyve kim tutar beni pazarı dolaşasıya yıkanmamış yedim 1 kutuyu 1 kutuda ileride aldım evde beni bekliooo keşke yanıma alsaydım bak gene kriz tuttu :26::26:
bu arada herkese merhaba bebiş anneleri....
bak şimdi söledin benimde canımı çektirdin hemen sipariş vermem lazım:)))
ayy kusura bakma canım ne zmandır konuşuyoduk paylaşmak istedim ist daysan bulursun kesin ama değilsen adresini at bana göndereyim hemen
günaydın kızlarrrrrrrr, dün doktora gittim kasılma ve sancı var diye hareketlerine dikkat et dedi, yorma kendini dedi ve ilaç verdi. ayrıca çatlak kremi pregnacare verdi. sizce nasıl???? 30 tl fiyatı da iyi ama ne kullanmalıyım bilmiyorumki
bu arada kızlar gelecek ay çatı muayenesi yaptırcam darsa normali hiç düşünme dedi, ona göre kendini hzaırlarsın dedi. ayrıca renki dopler 5,5 ayında yaptır dedi. orda fiyat sordum 20 tl dedi, şok oldum))
tünaydınn herkese dün çok mutlu oldum kızlar eve giderken o yeşil küçük sulu meyveden canım bir istiyordu anlatamam anneme ölücem yemessem diyordum annemde sabret dedi 1 2 haftaya gelir eşimle pazara gideyim hava almış olurum dedim pazara gider gitmez ne göreyim başında o meyve kim tutar beni pazarı dolaşasıya yıkanmamış yedim 1 kutuyu 1 kutuda ileride aldım evde beni bekliooo keşke yanıma alsaydım bak gene kriz tuttu :26::26:
süpersin bugün arkadaşım :)Bence böyle olmaz, antetli kagida dilekçe olarak hazırlayıp sun sen bu istedigini Esrant'a. :)
Oğlun hayırlı olsun canım, saglikla dogar insallah.
günaydın kızlarrrrrrrr, dün doktora gittim kasılma ve sancı var diye hareketlerine dikkat et dedi, yorma kendini dedi ve ilaç verdi. ayrıca çatlak kremi pregnacare verdi. sizce nasıl???? 30 tl fiyatı da iyi ama ne kullanmalıyım bilmiyorumki
istanbuldayım canım eşime solemem lazım akşama getirsin:)))işinin adı ne değilmi....
istanbulda ne taraftasın?
kızlar hepsiburada.com dan alışveriş yapan var mı?
kargo ücreti alıyolar mı?
kaç günde geliyo?
bide burda bi ateş ölçer var 43,83 tl çok süper özellikleri var.. yorumlarıda harika clever td 1112
kestane kebap acele cevap...
altıncı ayda ne çatı muayenesi yahu, benim bildigim dogum zamanı geldiginde yapılır ooooo. burda daha once dogum yapan arkadaslara danis istersen bi.
izmitteyim canım buraya geldiyse orayada gelmiştir diye bağlantı kurdumdaişinin adı ne değilmi????:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?