2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili arkadaşım ,
USG sonucunda bebeşim kız değil erkek olduğu kesinleşti.
Aynı zamanda 3 lü tarama testimi yaptırdım ve sonuçlarını bekliyoruz.

Bilgilerimizi güncelleyebilirmisiniz lütfen

Teşekkür ederiz

tünaydınn herkese dün çok mutlu oldum kızlar eve giderken o yeşil küçük sulu meyveden canım bir istiyordu anlatamam anneme ölücem yemessem diyordum annemde sabret dedi 1 2 haftaya gelir eşimle pazara gideyim hava almış olurum dedim pazara gider gitmez ne göreyim başında o meyve kim tutar beni pazarı dolaşasıya yıkanmamış yedim 1 kutuyu 1 kutuda ileride aldım evde beni bekliooo keşke yanıma alsaydım bak gene kriz tuttu :26::26:

Bence böyle olmaz, antetli kagida dilekçe olarak hazırlayıp sun sen bu istedigini Esrant'a. :)
Oğlun hayırlı olsun canım, saglikla dogar insallah.

bak şimdi söledin benimde canımı çektirdin hemen sipariş vermem lazım:)))

benim canım hep ilginç şeyler istiyor yaaadn gece yatarken haylayf istedi markaya kadarda istenmezki yaww

günaydın kızlarrrrrrrr, dün doktora gittim kasılma ve sancı var diye hareketlerine dikkat et dedi, yorma kendini dedi ve ilaç verdi. ayrıca çatlak kremi pregnacare verdi. sizce nasıl???? 30 tl fiyatı da iyi ama ne kullanmalıyım bilmiyorumki

bu arada kızlar gelecek ay çatı muayenesi yaptırcam darsa normali hiç düşünme dedi, ona göre kendini hzaırlarsın dedi. ayrıca renki dopler 5,5 ayında yaptır dedi. orda fiyat sordum 20 tl dedi, şok oldum ))

Önemli bişi ok yani değil mi canım, sen krizini atlatınca bence kasılma ve samcılaırn da geçer.
dediğin krem ismini duymadım hiç, netten azcık araştır istersen, ama mutlaka bir ürün kullan. ben mustela kullanıyorum ama 80 tl bir kutusu cok pahalı. o yuzden vazelinin kakao yağlı kremiyle destekliyorum.

kızlar hepsiburada.com dan alışveriş yapan var mı?
kargo ücreti alıyolar mı?
kaç günde geliyo?
bide burda bi ateş ölçer var 43,83 tl çok süper özellikleri var.. yorumlarıda harika clever td 1112

kestane kebap acele cevap...

bu arada kızlar gelecek ay çatı muayenesi yaptırcam darsa normali hiç düşünme dedi, ona göre kendini hzaırlarsın dedi. ayrıca renki dopler 5,5 ayında yaptır dedi. orda fiyat sordum 20 tl dedi, şok oldum ))

altıncı ayda ne çatı muayenesi yahu, benim bildigim dogum zamanı geldiginde yapılır ooooo. burda daha once dogum yapan arkadaslara danis istersen bi.

istanbulda nerewsindesin hamileleğimin başından beri her gece rüyamda toplamaktan bıktım ne olur nerde buldun kaça buldun acele cvp ver
Bence böyle olmaz, antetli kagida dilekçe olarak hazırlayıp sun sen bu istedigini Esrant'a. :)
Oğlun hayırlı olsun canım, saglikla dogar insallah.
süpersin bugün arkadaşım :)

günaydın canım ben çatlak kremi değilde kakao yağı kullanıyorum bende 19 tlye aldım.konsantre olanlardan değil ama faydasınıı gördüm.neden mi benim karnımda değilde bacağım iç tarafında oldu eskiden fazlaydı ama 1aydır yağı kullanıyorum şimdi ise çok hafif kırmızılık kaldı öneririm.

ben nerdeyse bütün çeyizimi hepsiburdadan aldım, o zamanlar hiç problem yoktu ama bazen ürün ellerinde yoksa baya bekletebiliyolar. ama senin alcagın şey, geç de gelse olabilecegi icin bence sipariş edeblirsin. kargo ücreti alıyolar evet. 2-3 günde geldigi de 1 haftada geldigi de olabiliyo. ama gelmezse sipariş iptal etme var, ya da ürünü begenmezsen iade edebiliyosun (arızalı cıktıgında ben geri gondermistim, paramı kartıma geri yuklemislerdi)

ürünün linkini verir misin ben de bakayım.

altıncı ayda ne çatı muayenesi yahu, benim bildigim dogum zamanı geldiginde yapılır ooooo. burda daha once dogum yapan arkadaslara danis istersen bi.

çatı muaynesi,nden kastı eyer doğum anında yapılansa saçmalamasın derim hangi hastene burası yani çatı muaynesi öle kolay bişi değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…