2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

istanbulda nerewsindesin hamileleğimin başından beri her gece rüyamda toplamaktan bıktım ne olur nerde buldun kaça buldun acele cvp ver

süpersin bugün arkadaşım :)

her yerde var canım artık cumartesinden beri yol kenarlarında bile görüyorum ama daha çekirdekleri oluşmamış yaa...

istanbulda nerewsindesin hamileleğimin başından beri her gece rüyamda toplamaktan bıktım ne olur nerde buldun kaça buldun acele cvp ver

süpersin bugün arkadaşım :)

hangimiz süper degiliz ki, Süper hamileler. sen nasıl oldun bakalım?

Melisim o rüya ne öyle yarabbim:) Popişini ört canım.. Hayır olsun

Bebeklerin cildi öyle hassaski yazıktır..inanmayın böyle şeylere..

eczanelerde karınca yumurtası yağı var canım, ben kullanmak icin almıştım ama sallandı gitti, kullanmadım yani. osmanlıda da sürerlermiş kadınlar.

Bikaç arkadaşım var tüyleri olmayan..yeni doğduklarında anneleri karınca yağı sürmüşler..Doğruluk payı olabilir..Ama tüy dediğin iyidir canım..Lazer kadar tehlikeli birşey yok bu ülkede.Yurtdışında kullanılmayan tüm dandik lazer makinaları türkiyeye gönderilmiş..

Canım erken dönemde önde olması normalmiş..Panik yapma düzelecektir..5 aydan sonrasında konuşulur böyle şeyler..Doktorun sana ihtimallerden bahsetmiş..Bizimde öyleydi..Düzeldi artık..

Tünaydın güzel anneler tatlı bebekler..

kuzum benim pc de bariyer var burdan o siteye giremiyorum, içerden baktım.. hepsi burada bebek sağlık bölümünde ismi clever td 1112 bi bak ben bunu alırım..

Valla ben 32 yaşındayım 20 senedir her o meyve mevsimi aşererim resmen ve her sene çok yiyemedim diye üzülürüm. Hatta ağladığımı bilirim

kızlar bi krem varmış arkadşım soledi onun dr. kullanıyomuş doğumlarda rahim ağzına sürüyomuş ve çok kolay doğum yapılıyomuş yaaaa:)))

kuzum benim pc de bariyer var burdan o siteye giremiyorum, içerden baktım.. hepsi burada bebek sağlık bölümünde ismi clever td 1112 bi bak ben bunu alırım..

hemen eşime mail attım, ondan onay gelirse ben de alıyım bare. sagol canım. süpermiş.oda sıcaklığını da ölçüyomuş meret.

altıncı ayda ne çatı muayenesi yahu, benim bildigim dogum zamanı geldiginde yapılır ooooo. burda daha once dogum yapan arkadaslara danis istersen bi.

doktor da öle söledi ama çatı değişmez dedi. ne zaman istersen yaptırabilirsin dedi. son ayda ayrıyeten bebek, plesenta uyumu felan filan dedi onlara da bakılackmış.çatıyı istediğin zaman baktırabilirsin dedi. ben de biranönce baktırmak istediğimi söledim eğer darsa ona göre kendimi hazırlarım dedim

kızlar bi krem varmış arkadşım soledi onun dr. kullanıyomuş doğumlarda rahim ağzına sürüyomuş ve çok kolay doğum yapılıyomuş yaaaa:)))

rahim ağzını uyuşturan krem mi acaba o. bir nevi anestezi diye biliyorum ben onu. dikişleri atmadan önce sürüyolar anestezisiz normal dogumlarda.

saol cnm içimi rahatlattınız valla iyiki varsınız

iyi de canım daha çatın açılcak ki dokuzuncu aya kadar. kalça kemiklerin ayrılcak hafiften. bence şimdiden yaptırma derim ben.

anaaaaaaaaam izmitin neresi?
karamürsel canım ben unutmadım senin izmitli olduğunu bir kaç kerede söyledim ama kaçırdın galiba
çatı muaynesi,nden kastı eyer doğum anında yapılansa saçmalamasın derim hangi hastene burası yani çatı muaynesi öle kolay bişi değilki

bir kere oldum ben öncekinde bayan doktor normal doğuramassın çatın dar deyince başka doktora gittim oda baktı ama geberdim resmen yok normal doğurabilirsin dedi çarı dar falan değildi
sen nasıl oldun canım iyimisin ???

canım bizim genelde alışveriş yaptığımız bir site.kargo ücreti aldığın ürünün fiyatına göre değişiyor sanırım.ama ateş ölçer alıcaksan kargo ücreti istemezler sanırım

hemen eşime mail attım, ondan onay gelirse ben de alıyım bare. sagol canım. süpermiş.oda sıcaklığını da ölçüyomuş meret.

kargo masrafı ne kadar alırlar acaba?
bide bebek bezinden, banyo filesine kadar var , işimize yarayanları toptan sipariş etsek nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…