istanbulda nerewsindesin hamileleğimin başından beri her gece rüyamda toplamaktan bıktım ne olur nerde buldun kaça buldun acele cvp ver
süpersin bugün arkadaşım :)
istanbulda nerewsindesin hamileleğimin başından beri her gece rüyamda toplamaktan bıktım ne olur nerde buldun kaça buldun acele cvp ver
süpersin bugün arkadaşım :)
izmitteyim canım buraya geldiyse orayada gelmiştir diye bağlantı kurdumdaişinin adı ne değilmi????:26::26:
kızlar günaydın geçmişe dalcam kahvaltıya gitcem dr a gitcem gibi bir programdan önce rüyamı anlatcam
hayır olsun arabadaymışız kuzenim falan varmış biri daha var ama hatırlamıorum kuzenim diorki göbeğin oynuor bak sahil şurda dior evet aferin sana diorum göbeğimi açıorum
baş parmak ucu kadar bir surat belirior içerden ayyy çok korkunçtu o an korkunç gelmior ne güzel bak tipinide gördük diorum ama görüntü aklıma geldikçe tırsıorum hala yaaa
sonrada sağlık ocağına giriormuşum dr a dert anlatırken içeri küçük emrah girioröle 3lü bir muhabbete girioruz şeker yüklemesi yapalım dior dr emrah ne gerek var falan dior ahahahhaha işte böleee
kızlar birde tuzlama olayı var ya bilmiyorum duydunuz mu? beizim bir tanıdık o ne öle saçma sapan adetler ben yaptırma oğluma falan demişti yaptırmadı (terleme için yaparlar 40 günün için) aradan bir kaç ay geçiyor bu çocuk bir terliyor bir terliyor doktoruna götürüyor annesi doktor ne demiş biliyor musunuz keşke banyo suyuna tuz atsaydın tuz terlemeyi önler diye... kadın şok tabi
eczanelerde karınca yumurtası yağı var canım, ben kullanmak icin almıştım ama sallandı gitti, kullanmadım yani. osmanlıda da sürerlermiş kadınlar.
kızlar doktor sitesine sordum benim durumu yani plesentamın aşağıda olmasını cvp gelmiş bakın ne demiş
Cevap : Tüm gebelik ,doğum veya ameliyatlarda risk vardır.Tam teşekküllü bir hastanede sezaryen doğum yaptığınız sürece ve tüm gebelik boyunca kontrollerinizi yaptırdığınız sürece bu risk çok düşük olacaktır.
ben nerdeyse bütün çeyizimi hepsiburdadan aldım, o zamanlar hiç problem yoktu ama bazen ürün ellerinde yoksa baya bekletebiliyolar. ama senin alcagın şey, geç de gelse olabilecegi icin bence sipariş edeblirsin. kargo ücreti alıyolar evet. 2-3 günde geldigi de 1 haftada geldigi de olabiliyo. ama gelmezse sipariş iptal etme var, ya da ürünü begenmezsen iade edebiliyosun (arızalı cıktıgında ben geri gondermistim, paramı kartıma geri yuklemislerdi)
ürünün linkini verir misin ben de bakayım.
çatı muaynesi,nden kastı eyer doğum anında yapılansa saçmalamasın derim hangi hastene burası yani çatı muaynesi öle kolay bişi değilki
ayyy bak benden bir tane daha izmit karamürselin pazarında vardı canım çok küçük ama iş görür yakınlarda pazar varmı baksın eşin yoksa sana gönderirim küçük kutu böyle 5 liraya aldım pazar ortasında aynı kutuyu 3 e verdi onuda aldım
yani ben de kolay degil diye ve dogumdan önce yapılır diye biliyorum.
kuzum benim pc de bariyer var burdan o siteye giremiyorum, içerden baktım.. hepsi burada bebek sağlık bölümünde ismi clever td 1112 bi bak ben bunu alırım..
altıncı ayda ne çatı muayenesi yahu, benim bildigim dogum zamanı geldiginde yapılır ooooo. burda daha once dogum yapan arkadaslara danis istersen bi.
kızlar bi krem varmış arkadşım soledi onun dr. kullanıyomuş doğumlarda rahim ağzına sürüyomuş ve çok kolay doğum yapılıyomuş yaaaa:)))
Melisim o rüya ne öyle yarabbim:) Popişini ört canım.. Hayır olsun
Bebeklerin cildi öyle hassaski yazıktır..inanmayın böyle şeylere..
Bikaç arkadaşım var tüyleri olmayan..yeni doğduklarında anneleri karınca yağı sürmüşler..Doğruluk payı olabilir..Ama tüy dediğin iyidir canım..Lazer kadar tehlikeli birşey yok bu ülkede.Yurtdışında kullanılmayan tüm dandik lazer makinaları türkiyeye gönderilmiş..
Canım erken dönemde önde olması normalmiş..Panik yapma düzelecektir..5 aydan sonrasında konuşulur böyle şeyler..Doktorun sana ihtimallerden bahsetmiş..Bizimde öyleydi..Düzeldi artık..
Tünaydın güzel anneler tatlı bebekler..
doktor da öle söledi ama çatı değişmez dedi. ne zaman istersen yaptırabilirsin dedi. son ayda ayrıyeten bebek, plesenta uyumu felan filan dedi onlara da bakılackmış.çatıyı istediğin zaman baktırabilirsin dedi. ben de biranönce baktırmak istediğimi söledim eğer darsa ona göre kendimi hazırlarım dedim
karamürsel canım ben unutmadım senin izmitli olduğunu bir kaç kerede söyledim ama kaçırdın galibaanaaaaaaaaam izmitin neresi?
çatı muaynesi,nden kastı eyer doğum anında yapılansa saçmalamasın derim hangi hastene burası yani çatı muaynesi öle kolay bişi değilki
kızlar hepsiburada.com dan alışveriş yapan var mı?
kargo ücreti alıyolar mı?
kaç günde geliyo?
bide burda bi ateş ölçer var 43,83 tl çok süper özellikleri var.. yorumlarıda harika clever td 1112
kestane kebap acele cevap...
rahim ağzını uyuşturan krem mi acaba o. bir nevi anestezi diye biliyorum ben onu. dikişleri atmadan önce sürüyolar anestezisiz normal dogumlarda.
hemen eşime mail attım, ondan onay gelirse ben de alıyım bare. sagol canım. süpermiş.oda sıcaklığını da ölçüyomuş meret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?