valla kendi kendime uykudan uyandım gece sana bişi olmıcak dedim oğluma oğlumu alıcam allahın iznşyle kucağıma hepimiz öle ikili tst yok 3 lü test yok suyum az yok kanama hepsi bahane oğlumu alıcam kucağıma dualar ediyorum suyumda düzelicek biliyorum çok pozitifim bugün çook oğlum oynamadı 2 gündür çünkü çok üzgündüm bu sabah tekmesiyle uyandım :))hangimiz süper degiliz ki, Süper hamileler. sen nasıl oldun bakalım?
sağa sola haber saldım bugün yemem lazım ocak ayından beri bekliyorum rüyalarımda topluyorum bi uyanıyorum ayağa kalmışım ağaçtan topluyorum[ QUOTE=liberty;18661979]istanbulda nerewsindesin hamileleğimin başından beri her gece rüyamda toplamaktan bıktım ne olur nerde buldun kaça buldun acele cvp ver
ayyy bak benden bir tane daha izmit karamürselin pazarında vardı canım çok küçük ama iş görür yakınlarda pazar varmı baksın eşin yoksa sana gönderirim küçük kutu böyle 5 liraya aldım pazar ortasında aynı kutuyu 3 e verdi onuda aldım
canım şimdi araştırıyorum solicem size ayyy ne güzel şöyle bebişler kayarak gelse ohhh negüzel olur:)))
iyi de canım daha çatın açılcak ki dokuzuncu aya kadar. kalça kemiklerin ayrılcak hafiften. bence şimdiden yaptırma derim ben.
valla kendi kendime uykudan uyandım gece sana bişi olmıcak dedim oğluma oğlumu alıcam allahın iznşyle kucağıma hepimiz öle ikili tst yok 3 lü test yok suyum az yok kanama hepsi bahane oğlumu alıcam kucağıma dualar ediyorum suyumda düzelicek biliyorum çok pozitifim bugün çook oğlum oynamadı 2 gündür çünkü çok üzgündüm bu sabah tekmesiyle uyandım :))
sağa sola haber saldım bugün yemem lazım ocak ayından beri bekliyorum rüyalarımda topluyorum bi uyanıyorum ayağa kalmışım ağaçtan topluyorum
hiç o şekilde düşünmemiştim. kadın bana kesinlikle insanın kemiği bu asla değişmez dedi. ben de ona güvndiğim için yaptırayım o zaman dedim eğer darsa ona göre sezeryana kendimi alıştırırım dedim. ablam yaptırmıştı ablama senin doğum zor olur dedi çatın dar gibi dedi tabii ablam yine de normal istedi ve az kalsın bebek ölüyodu. çıkamadı da vakumla çektiler bebeği.
karamürsel canım ben unutmadım senin izmitli olduğunu bir kaç kerede söyledim ama kaçırdın galiba
bir kere oldum ben öncekinde bayan doktor normal doğuramassın çatın dar deyince başka doktora gittim oda baktı ama geberdim resmen yok normal doğurabilirsin dedi çarı dar falan değildi
sen nasıl oldun canım iyimisin ???
valla kendi kendime uykudan uyandım gece sana bişi olmıcak dedim oğluma oğlumu alıcam allahın iznşyle kucağıma hepimiz öle ikili tst yok 3 lü test yok suyum az yok kanama hepsi bahane oğlumu alıcam kucağıma dualar ediyorum suyumda düzelicek biliyorum çok pozitifim bugün çook oğlum oynamadı 2 gündür çünkü çok üzgündüm bu sabah tekmesiyle uyandım :))
sağa sola haber saldım bugün yemem lazım ocak ayından beri bekliyorum rüyalarımda topluyorum bi uyanıyorum ayağa kalmışım ağaçtan topluyorum
bi doğsun bende yiğcem onun ayaklarını 2. bebek beklemek daha zor biliyomusnuz biliyorum doğduğunda kokusunu neler hissedicemi daha çok sabırsızlanıyorum özlemişim o kokuyu hepimiz sağlıkla doğum yapıcaz buna inannınSüpersiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bütün morali bozuk arkadaşlar senden örnek alsın, alalım. Tabi ki alıcaksın kucagina sag salim. yerim ben onun tekme atan ayakcıklarını.
üfff beee arabama çarpmış belediyenin aracı sağ taraf gitmiş aman beeeee
ettim ettim canım sağol bulurum inş istanbuldada vardır kesşn ben çıkamadım için evden eş dost herkeze haber saldım :)canım ya bak bulamayacak gibiysen adresini at özelden göndereyim rahatladım resmen bende ölüyorum sandım dün ben yada başkası bugün sen meyveyi yiyeceksin canım dua et bakalım torpilliyiz biliosun kabul olur hemen
bununla geçmiş olsun ya sen ,içindeyken olsaydı boşver olucağı varmış
ettim ettim canım sağol bulurum inş istanbuldada vardır kesşn ben çıkamadım için evden eş dost herkeze haber saldım :)
ben de yemege cıkıyorum, herkese afiyetler olsuuuun.
üfff beee arabama çarpmış belediyenin aracı sağ taraf gitmiş aman beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?