2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hangimiz süper degiliz ki, Süper hamileler. sen nasıl oldun bakalım?
valla kendi kendime uykudan uyandım gece sana bişi olmıcak dedim oğluma oğlumu alıcam allahın iznşyle kucağıma hepimiz öle ikili tst yok 3 lü test yok suyum az yok kanama hepsi bahane oğlumu alıcam kucağıma dualar ediyorum suyumda düzelicek biliyorum çok pozitifim bugün çook oğlum oynamadı 2 gündür çünkü çok üzgündüm bu sabah tekmesiyle uyandım :))
sağa sola haber saldım bugün yemem lazım ocak ayından beri bekliyorum rüyalarımda topluyorum bi uyanıyorum ayağa kalmışım ağaçtan topluyorum

canım şimdi araştırıyorum solicem size ayyy ne güzel şöyle bebişler kayarak gelse ohhh negüzel olur:)))

mesela son zamanlarda hurma yemek de bebegi kaydırır falan derler, normal dogumu kolaylaştırmak anlamında ama nekadar dogrudur nekadar hurafedir bilemem.

iyi de canım daha çatın açılcak ki dokuzuncu aya kadar. kalça kemiklerin ayrılcak hafiften. bence şimdiden yaptırma derim ben.

hiç o şekilde düşünmemiştim. kadın bana kesinlikle insanın kemiği bu asla değişmez dedi. ben de ona güvndiğim için yaptırayım o zaman dedim eğer darsa ona göre sezeryana kendimi alıştırırım dedim. ablam yaptırmıştı ablama senin doğum zor olur dedi çatın dar gibi dedi tabii ablam yine de normal istedi ve az kalsın bebek ölüyodu. çıkamadı da vakumla çektiler bebeği.

Süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bütün morali bozuk arkadaşlar senden örnek alsın, alalım. Tabi ki alıcaksın kucagina sag salim. yerim ben onun tekme atan ayakcıklarını.

Ya bilemiyorum tabi doktorun söyledigi de yalan degildir heralde ama hiç daha önce aylar öncesinden çatı muayenesi yaptırma diye bişi duymamıştım. enteresan geldi. bence doktoruna güven tabi. sonuçta sen ona emanetsin.

karamürsel mi memleketim benim bende altınovalıyım hoş artık yallovaya bağlıyız ama

Maşallah size... Oğlunu kucağına alacağından ötesi yalan

Süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bütün morali bozuk arkadaşlar senden örnek alsın, alalım. Tabi ki alıcaksın kucagina sag salim. yerim ben onun tekme atan ayakcıklarını.
bi doğsun bende yiğcem onun ayaklarını 2. bebek beklemek daha zor biliyomusnuz biliyorum doğduğunda kokusunu neler hissedicemi daha çok sabırsızlanıyorum özlemişim o kokuyu hepimiz sağlıkla doğum yapıcaz buna inannın

canım ya bak bulamayacak gibiysen adresini at özelden göndereyim rahatladım resmen bende ölüyorum sandım dün ben yada başkası bugün sen meyveyi yiyeceksin canım dua et bakalım torpilliyiz biliosun kabul olur hemen

perlecim dün verdiğin siteden hemen siparişimi verdim inşallah yarın elimde olcak kocişime aldığım hediye çok teşekkür ederimmmmm

ettim ettim canım sağol bulurum inş istanbuldada vardır kesşn ben çıkamadım için evden eş dost herkeze haber saldım :)

bununla geçmiş olsun ya sen ,içindeyken olsaydı boşver olucağı varmış

tabi canım çok şükür arabam derken ben hala kullanamıyorum temmuz ayında evlilik yıldönümü diye eşim göya bana almıştı ama nerdeeee adamdan bana fırsat kalmıyor.... şimdide hamileyim diye vermiyor

ettim ettim canım sağol bulurum inş istanbuldada vardır kesşn ben çıkamadım için evden eş dost herkeze haber saldım :)

var canım okumadın mı benim yazdığımı sen galiba bahçelievler civarında oturuyordun bende oralardayım yedim ben ama güzel değilfdi yaaa

üfff beee arabama çarpmış belediyenin aracı sağ taraf gitmiş aman beeeee

geçmiş olsun canım, çok şükür içinde değilmişsin..

bende hamileyim bizim herif şahinle gezdiriyo beni.. hiç te kullanma demiyo..
(beni sevmiyoda kurtulmaya mı çalışıyo yoksa? )

kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…