2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa

üzülme canım hepimiz aynı durumdayız, benimde belime sancı girdimi çöküp kalıyorum.. miğdeye hiiiiç gelme, sanki biri yumruğunu boğazıma sokmuş.. yediklerim boruda duruyo

kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa

valla ben 2. Ayımdan beri öyleydim doktor amcamız bana sabah aç karnına içilen bir ilaç verdi harikayım şimdi

yılın mucisesi(artık hangi yılın bilemicem)

Ağrısız Doğum Jeli
İsviçre’de geliştirilen Dianatal adlı bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Şadiye Ulutürk, bir kız bebek dünyaya getirdi. Nefes adı verilen bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

Son düzenleme:
valla ben 2. Ayımdan beri öyleydim doktor amcamız bana sabah aç karnına içilen bir ilaç verdi harikayım şimdi

maşallah diyelim o zaman canım bende doktora gittiğimde ialç isteyeyim durulacak gibi değil.uyuyunca ne güzel geçiyor hissetmiyorum çünkü

seninki hamileliğini bahane ediyo bence
Kendi kullanacak yaaaaaa çakaaaaaaaaaaaaaaaaaal

göya bana evlilik yıldönümü hediyesi aldı, ama kullandırmıyor bide ne dedi bak bak benim malım kıymetlidir aylar sonra tabi laynnnn dedim hani benimdi bende sağda solda hava atıyom kocam bana araba aldı diye deci kazıklandım feci

maşallah diyelim o zaman canım bende doktora gittiğimde ialç isteyeyim durulacak gibi değil.uyuyunca ne güzel geçiyor hissetmiyorum çünkü

deki yemek yiyemiyorum çok yanıyor o zaman hemen ilaç veriyo bu doktorlar anne gibi yemek herşeyin çözümü gibi görüyorlar.

Benim doktor yemek yememen benm için çok önemli deyip bu ilacı verdi

deki yemek yiyemiyorum çok yanıyor o zaman hemen ilaç veriyo bu doktorlar anne gibi yemek herşeyin çözümü gibi görüyorlar.

Benim doktor yemek yememen benm için çok önemli deyip bu ilacı verdi

valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir güzel yemek yiyorum sonrası beni mahvediyor işte ama artık valla yemicem ızdırap olmaya başladı21 ine kadar çekicem artık randevu o zaman.

valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir güzel yemek yiyorum sonrası beni mahvediyor işte ama artık valla yemicem ızdırap olmaya başladı21 ine kadar çekicem artık randevu o zaman.

valla şekerim bende aynı sorun var gaviscon verdi kana karışmadığı için ehh oda bazen işe yaramıyo hafifye ve kızartma yeme:)))

hiiiç bişey olmayacak Allahın izniyle lütfen poziif düşünmeye devam et Esracım..Böyle kötü şeyleri sil at aklından..

valla çok rahatladım canım..Acıbadem olması tabiki kaliteyi arttırma açısından güzel olur hepimiz fiyatları düşünüyoruz ama Gülfem hanım sgk anlaşması devam edicek( normalde acıbademde sgk geçmiyor biliyorsun) o yüzden çok pahalı olamaz dedi.Mayısta netleşicekmiş bilgi vericem bi dahaki kontrolunde dedi en azından zamanımız kalıyor.Şimdiden onun stresine girmek istemiyorum.Hayırlısı olsun ortada kalmayız. nasılsa araştırıyoruz sürekli..Bende 26 sında Utku beydeyim inşallah çok heyecanlıyımm

annemin dediği gibi şimdiki bebeklere anne karnında ne yediriyorlarsa doğar doğmaz kafalarını tutuyorlar otursan tv bile izleyecekler diyoo. Folik asit mucizesi.

ahahah annemde aynı şeyi söylüyor şimdiki çocuklar daha hastanede kafalarını tutup cin gibi bakıyorlar ne içiriyorlarsa size diye..Bizim zamanımızda çocuklar pelte gibi olurdu diyor ahah

istedi tatlım doktor pazar günü verdim kanı cuma alacağız sonucu birde Mayıs ayında ayrıntılıya görersin dedi belki kan uyuşmazlığı testi yapacak ama ayrıntılıdan sonra karar verecekmiş..

bana geçen ay yapıldı bizde de kan uyuşmazlığı var.Ama neye bakıyorlar ben anlamadım.Sonuç negatif çıkmış sadece onu biliyorum. Ne işe yarıyor ki bu test?

Sevalcim 4lüyü 16.haftada yaptırdım ben. İstersen doktorunu bi ara sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…