var canım okumadın mı benim yazdığımı sen galiba bahçelievler civarında oturuyordun bende oralardayım yedim ben ama güzel değilfdi yaaa
ben de yemege cıkıyorum, herkese afiyetler olsuuuun.
geçmiş olsun canım, çok şükür içinde değilmişsin..
Bende hamileyim bizim herif şahinle gezdiriyo beni.. Hiç te kullanma demiyo..
(beni sevmiyoda kurtulmaya mı çalışıyo yoksa?)
kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa
kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa
sen en azından kullanıyorsun bana vermiyor yaa
valla ben 2. Ayımdan beri öyleydim doktor amcamız bana sabah aç karnına içilen bir ilaç verdi harikayım şimdi
seninki hamileliğini bahane ediyo bence
Kendi kullanacak yaaaaaa çakaaaaaaaaaaaaaaaaaal
maşallah diyelim o zaman canımbende doktora gittiğimde ialç isteyeyim durulacak gibi değil.uyuyunca ne güzel geçiyor hissetmiyorum çünkü
sende şeftaliyi buldun tüysüzünü arıyon
bizde öle demezler ona
deki yemek yiyemiyorum çok yanıyor o zaman hemen ilaç veriyo bu doktorlar anne gibi yemek herşeyin çözümü gibi görüyorlar.
Benim doktor yemek yememen benm için çok önemli deyip bu ilacı verdi
valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir güzel yemek yiyorum sonrası beni mahvediyor işte ama artık valla yemicem ızdırap olmaya başladı21 ine kadar çekicem artık randevu o zaman.
Plasenta Previa, Eşin Plasentanın Önde Gelmesi Durması Plasenta Resimleri Plasenta Previya
kızlar canım çok sıkkın psikolojim bozuldu yukarıdaki linki inceleyebilirmisiniz? doktorum benimde plesentamın aşağıda olduğunu söyledi liberty arkadaşımızdada aynı durum var dünden beri sürekli aklımda ya kanamam olursa? ya bebeğime bişey olursa? ya ben doğumda ölürsem bebeğim ortada kalırsa?
Damla çok sevindim canım yazdıklarını bir solukta okudum.
Öncelikle oğlunun sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim,sonra Gülfem le buzların erimesine
ve güzel bilgiler almana.22 Nisanda Utku beydeyiz bir hafta sonrası yani30 Nisanda da Gülfem hanımda o zamana kadar hastane işide netleşirse harika olur.Eşim bu duruma çok memnun oldu hastanenin kalitesi artar fenamı diyor fakat ben fiyatlar açısından endişeliyim.
Hakkımızda hayırlı olsun oyyyy bende oğlumu çok özledim bir görsem
annemin dediği gibi şimdiki bebeklere anne karnında ne yediriyorlarsa doğar doğmaz kafalarını tutuyorlar otursan tv bile izleyecekler diyoo. Folik asit mucizesi.
istedi tatlım doktor pazar günü verdim kanı cuma alacağız sonucu birde Mayıs ayında ayrıntılıya görersin dedi belki kan uyuşmazlığı testi yapacak ama ayrıntılıdan sonra karar verecekmiş..
4lü hangi haftalarda yapılıyor benim 21 nisanda ayrıntılım var yani doktor iç organlar dışında daha farklı şeylerine de bakcakmış sanırım kemiklerinde falan 4lü için geç kalmış değilim di mi
perlecim dün verdiğin siteden hemen siparişimi verdim inşallah yarın elimde olcak kocişime aldığım hediye çok teşekkür ederimmmmm
ya kızlar siz kaç günde bir kontrole gidiyosunuz?
bugün saat 3de randevum var kızlar dua edin ben hepimize ediyorumya kızlar siz kaç günde bir kontrole gidiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?