ya kızlar siz kaç günde bir kontrole gidiyosunuz?
canım hepimizin farklı farklı oluyor. Kimi 3 haftada bir gidiyor kimi daha sık. Ben ayda 1 gidiyorum.
bugün saat 3de randevum var kızlar dua edin ben hepimize ediyorum
canım nasılsı gülfem memnun kaldın mı
ayda 1 gidiyorum bazen 1 hafta falan geçiyo bile
sağolsun benim dr.15 günde bir istiyodu bu sefer 1ay geçsin ole gidecem cuma yada pazartesi gitmiyi düşünüyorum hemde başka dr.
canım hepimizin farklı farklı oluyor. Kimi 3 haftada bir gidiyor kimi daha sık. Ben ayda 1 gidiyorum.
sağolsun benim dr.15 günde bir istiyodu bu sefer 1ay geçsin ole gidecem cuma yada pazartesi gitmiyi düşünüyorum hemde başka dr.
damlaaa concorda karar verdin mi?? ben bi türlü karar veremiyorumyani herşeyi iyi de renkleri içime sinmiyo turkuaz dışında diğerleri neredeyse kapkara:44:
bende 15 günde bir gidiyorum.annemde para için istiyo dedi her gittiğime kan,şeker,idrar tahlili yapıyo.bende başka dr gidecem ama karar veremiyorum hala tereddütteyim
Allah mutlulugunu dail etsin canım, hep hissedersin inş. bundan sonraaa. hoşçakal.
benim de 27 sinde randevum cinsiyet belli olucak ama bekliyemiyorumyarın başka bi doktora gidicem
beni de hep ayda 1 çağırıyolar ama ben 2 haftada bir farklı doktorlara gidiyorum))
ya hiçbir şeyim yok gayet iyi diyoaaa o biraz para için gibi geldi bana da canım..Herhangi bir sorunun yoksa genelde bu dönemde ayda 1 çağırır doktorlar. Her kontrolde de kan testi yapılmaz. herhangi bi sorunun var mı senin? eğer yoksa konuş o zaman kontrol yazsın 15. güne yada Genelde zaten 10 gün konrol süresi vardır. Sen de 10 günde bir git ücret ödeme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?