2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

damlaaa concorda karar verdin mi?? ben bi türlü karar veremiyorum yani herşeyi iyi de renkleri içime sinmiyo turkuaz dışında diğerleri neredeyse kapkara:44:

sağolsun benim dr.15 günde bir istiyodu bu sefer 1ay geçsin ole gidecem cuma yada pazartesi gitmiyi düşünüyorum hemde başka dr.

doktorlar bir sorun yoksa kontrollere ilk ayda ayda bir sonra 15 te bir sonlara doğru kişinin doğum durumuna göre değiştiriyorlarmış cnm bende ayda bir gidiyorum şimdilik

canım hepimizin farklı farklı oluyor. Kimi 3 haftada bir gidiyor kimi daha sık. Ben ayda 1 gidiyorum.

bende 15 günde bir gidiyorum.annemde para için istiyo dedi her gittiğime kan,şeker,idrar tahlili yapıyo.bende başka dr gidecem ama karar veremiyorum hala tereddütteyim

damlaaa concorda karar verdin mi?? ben bi türlü karar veremiyorum yani herşeyi iyi de renkleri içime sinmiyo turkuaz dışında diğerleri neredeyse kapkara:44:

ahahah al benden de o kadar. Ben sevmiyorum çocuk ürünlerinde kara kara şeyler en içime sinmeyen şeyi de o zaten.Turkuaz güzel ama 2010 modellerde var sadece..Ben sanırım içi kırmızı olanı alıcam.Yani concord alıcam kesin ama renk ve yıl konusunda kararsız kaldım..dün yine inceledim 2010 vardı 2011 le tek farkı çantasının boyuymuş satıcı 2011 de de çok büyük değil dedi başka fark yok dedi fren sistemi aynıymış elle kontrol. Napsam bilemiyorum

ya benim hala cinsiyet belli değil yaaaa :-((( kızlar meraktan ölecem artık. dokotora dedim artık görün şunu yeterrrrrr bişiler almak istiyorum alamıyorum dedim :-(( o da sen her renkten al en iyisi dedi :-(((

bende 15 günde bir gidiyorum.annemde para için istiyo dedi her gittiğime kan,şeker,idrar tahlili yapıyo.bende başka dr gidecem ama karar veremiyorum hala tereddütteyim

aaa o biraz para için gibi geldi bana da canım..Herhangi bir sorunun yoksa genelde bu dönemde ayda 1 çağırır doktorlar. Her kontrolde de kan testi yapılmaz. herhangi bi sorunun var mı senin? eğer yoksa konuş o zaman kontrol yazsın 15. güne yada Genelde zaten 10 gün konrol süresi vardır. Sen de 10 günde bir git ücret ödeme..

benim de 27 sinde randevum cinsiyet belli olucak ama bekliyemiyorum yarın başka bi doktora gidicem

valla ben martta gittim 21 idi galiba yine gözükmüyo dedi ama büyük ihtimalle kız dedi ben ona göre şeyler aldım.zaten doğru dürüst cevap vermiyo kerpetenle cevap alıyorum ağzından.ay aslın benim şikayetlerim çok...tansiyonun yüksek dedi bende heyecandan heralde dedim benim normaldir yani..tuzsuz ye dedi yiyorum tansiyon aleti aldım hep normal çıkıyo nedense dr ölçünce yüksek çıkıyo..
ya kansız çıktım 9larda geziyo kanım hala bana kan ilacı vermiyo zorla ilaç yazdırdım kendime,nasıl bi doktorsa anlamadım .şimdide ilgili bir dr.arıyorum anlıyacağın...

beni de hep ayda 1 çağırıyolar ama ben 2 haftada bir farklı doktorlara gidiyorum ))

ben 3 haftada 1 gidiyodum. baktı ki her gelişinde , uzun süredir bebegimi görememiş olmaktan dolayı acayip stresliyim, 2 haftada 1'e cekti simdi. ama her gidişimde ödeme yok. 2 gidişte 1.

ya hiçbir şeyim yok gayet iyi diyo bi kansızlık çıktı oda hamilelerin genelinde olurmuş.özel hastane işte.eşim hasta oldu aynı hastaneye gitti hemen tahlil dediler.ya benim bademciklerim ağrıyo dedi.test sonucu bişey çıkmadı ve şaka gibi yazdıkları ilaçda aspirin..bunların gözünü para bürümüş

slm kızlar nasılsınız.
Cok vaktım yok cok gecmıse gıdemıycem ama bırkac sayfa okuyup geleyım hemen cok kalamıycam bu arada gobus ve bebegımın usg sınden sectıgım 2 resmı paylastım gobek sayfasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…