ahahah al benden de o kadar. Ben sevmiyorum çocuk ürünlerinde kara kara şeyler en içime sinmeyen şeyi de o zaten.Turkuaz güzel ama 2010 modellerde var sadece..Ben sanırım içi kırmızı olanı alıcam.Yani concord alıcam kesin ama renk ve yıl konusunda kararsız kaldım..dün yine inceledim 2010 vardı 2011 le tek farkı çantasının boyuymuş satıcı 2011 de de çok büyük değil dedi başka fark yok dedi fren sistemi aynıymış elle kontrol. Napsam bilemiyorum
ben 3 haftada 1 gidiyodum. baktı ki her gelişinde , uzun süredir bebegimi görememiş olmaktan dolayı acayip stresliyim, 2 haftada 1'e cekti simdi. ama her gidişimde ödeme yok. 2 gidişte 1.
ya benim hala cinsiyet belli değil yaaaa :-((( kızlar meraktan ölecem artık. dokotora dedim artık görün şunu yeterrrrrr bişiler almak istiyorum alamıyorum dedim :-(( o da sen her renkten al en iyisi dedi :-(((
slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda
özel hastane dimi?valla ben her gidişimde para alıyolar...
özel hastane dimi?valla ben her gidişimde para alıyolar...
slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda
valla ben martta gittim 21 idi galiba yine gözükmüyo dedi ama büyük ihtimalle kız dedi ben ona göre şeyler aldım.zaten doğru dürüst cevap vermiyo kerpetenle cevap alıyorum ağzından.ay aslın benim şikayetlerim çok...tansiyonun yüksek dedi bende heyecandan heralde dedim benim normaldir yani..tuzsuz ye dedi yiyorum tansiyon aleti aldım hep normal çıkıyo nedense dr ölçünce yüksek çıkıyo..
ya kansız çıktım 9larda geziyo kanım hala bana kan ilacı vermiyo zorla ilaç yazdırdım kendime,nasıl bi doktorsa anlamadım.şimdide ilgili bir dr.arıyorum anlıyacağın...
ben de kırmızıyı alırım diyodum ama e o kırmızı kısmı da çocuk biraz büyüyünce çıkarılıyo kalıyo yine kapkara
maaşalkaranfilim bizim günler aynı sanırım 2 gündür bende şiddetle hissediyorum ömerimi mükemmel bir duygu
evet evet son kontrolde ben de çok heyecanlanmıştım o yüzden tansiyonum yüksek çıkmıştı benim de yoksa normal.. senin de kesin öyle olmuştur. istanbulda mısın nerde oturuyosun?
ahhaah oda doğru yaçocuğu renkli giydiririz artık dün quantum gördüm demirleri de siyah ya çocuk zor görünüyo içinde zaten maksimum 1 yaşına kadar kullanıcaz bak görürsün ondan sonra bason puset alınıcak Allahın emri
oleeeyy çok sevindim canım..Hem erkek evlat hem kız evlat sevgisi tadıcaksın.Çoook sevindim Ayşegül.
ben sana diyorum kanki gel malatyaya senı çatır çatır doğurturum bakarım sana hastaneye parada vermezsin sen gelmıyosun odan hazır bılıyosun
ben sana diyorum kanki gel malatyaya senı çatır çatır doğurturum bakarım sana hastaneye parada vermezsin sen gelmıyosun odan hazır bılıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?