2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kırmızıyı alırım diyodum ama e o kırmızı kısmı da çocuk biraz büyüyünce çıkarılıyo kalıyo yine kapkara

offff adanalı damarım tuttu gene sövücem bu doktora. millet vekili adayı olmuş doktor ama hastalara bakmaya dewam edecekmiş. külahıma anlastın sallıyodu daha da sallayacak. gelde bul yeniden doktor. yok doktor beğenmiyora çıkıcak adım. adana da iyi bir kadın doğum uzmanı aranıyorrr efendim. görenlerin yada duyanların bana msj atmaları önemle rica olunur.....

slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda

ya benim hala cinsiyet belli değil yaaaa :-((( kızlar meraktan ölecem artık. dokotora dedim artık görün şunu yeterrrrrr bişiler almak istiyorum alamıyorum dedim :-(( o da sen her renkten al en iyisi dedi :-(((

alla alla dalga mı geçmiş 20. hafta da nasıl göremiyo yaa kız mı acaba

özel hastane dimi?valla ben her gidişimde para alıyolar...

benim hastane degil muayenehane canım. özel sigorta ödemeleri 20 günde bir ama benimki ayda 1 para alıyor gibi bişi olucak sanırım.

slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda

Ay canıııım çok sevindim, bir oğlan bir kız ne kadar harika bişi oldu senin icin yaaaa, artık sana karada ölüm yok canım. kızın da oğlun da yanındaaaa. Allah saglikli dogumlar saglikli ömürler nasp etsin.

şu yan yatma yastığı konusunda bilgisi olan var mı?
hangi markayı alsak, ne şekilde alsak?
ay bugün çok araştırmacı gördüm kendimi..

evet evet son kontrolde ben de çok heyecanlanmıştım o yüzden tansiyonum yüksek çıkmıştı benim de yoksa normal.. senin de kesin öyle olmuştur. istanbulda mısın nerde oturuyosun?

ben de kırmızıyı alırım diyodum ama e o kırmızı kısmı da çocuk biraz büyüyünce çıkarılıyo kalıyo yine kapkara

ahhaah oda doğru ya çocuğu renkli giydiririz artık dün quantum gördüm demirleri de siyah ya çocuk zor görünüyo içinde zaten maksimum 1 yaşına kadar kullanıcaz bak görürsün ondan sonra bason puset alınıcak Allahın emri

oleeeyy çok sevindim canım..Hem erkek evlat hem kız evlat sevgisi tadıcaksın.Çoook sevindim Ayşegül.

evet evet son kontrolde ben de çok heyecanlanmıştım o yüzden tansiyonum yüksek çıkmıştı benim de yoksa normal.. senin de kesin öyle olmuştur. istanbulda mısın nerde oturuyosun?

evet canım anadolu yakasında ama hala nereye gideceğime karar veremedim(

Valla ben baston puset almayı düşünmüyorum. 1.5 2 yasina kadar kullanır concordu, sonrasında yürümeye tesvik edicem. yeni bir araba daha alamam acikcasi. oyle 4-5 yaslarına kadar arabada gezdirilmesine de cok karsiyim.enerjisini atamıyo cocuk sonra evde haytalık yapıyo.

Son düzenleme:
sakın her seferınde dahlıl deyıp sızden para almalarına ızın vermeyın her seferınde ıdrar tahlılı kan tahlılı yapılmaz para tuzagı bunlar kanmayın ya ıkılı ya 3 test yaptırın ıkısıne bıden para vermeyın suan ıcın eger bebekle ılgılı saglıklı denıyosa ayda bır gıdın yazık cocugu ıkıde bır makıneye sokmayın zaten 31 haftaan sonra 2 haftada bır gıdeceksınız rahat olun hamılelıgın tadını cıkarın emın olun sona yaklastıkca hamıle olmanın ne kadar guzel bır duygu oldugunu ıyce hıssedıyorsunuz hadı bakalın hemınıze koay dogumlar saglıklı bebekler ınsallah :)))

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için hepimiz için allah hayırlısını versin hepimize allah kolay doğumlar nasip etsin aranıza çok giremiyorum ama artık katılırım herhalde aranıza biraz acı bi durum ama belkide hayırlıdır küçük teyzemde bizde eşinden boşandı şiddet görüyodu annemin yanına sığındı başka kimsesi yok annemde bende olduğu için bana geldi oda oğlumun arkadaşı bakanı çok artık aranıza daha sık girerim herhalde

ben sana diyorum kanki gel malatyaya senı çatır çatır doğurturum bakarım sana hastaneye parada vermezsin sen gelmıyosun odan hazır bılıyosun

sen doğurdunda ben kaldım kanki:)))ama uçağa binemem zaten normalde heyecandan ölüyorum artık hamileyken binersem havada doğururum canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…