Valla ben baston puset almayı düşünmüyorum. 1.5 2 yasina kadar kullanır concordu, sonrasında yürümeye tesvik edicem. yeni bir araba daha alamam acikcasi. oyle 4-5 yaslarına kadar arabada gezdirilmesine de cok karsiyim.enerjisini atamıyo cocuk sonra evde haytalık yapıyo.
ahhaah oda doğru yaçocuğu renkli giydiririz artık dün quantum gördüm demirleri de siyah ya çocuk zor görünüyo içinde zaten maksimum 1 yaşına kadar kullanıcaz bak görürsün ondan sonra bason puset alınıcak Allahın emri
oleeeyy çok sevindim canım..Hem erkek evlat hem kız evlat sevgisi tadıcaksın.Çoook sevindim Ayşegül.
Valla ben baston puset almayı düşünmüyorum. 1.5 2 yasina kadar kullanır concordu, sonrasında yürümeye tesvik edicem. yeni bir araba daha alamam acikcasi. oyle 4-5 yaslarına kadar arabada gezdirilmesine de cok karsiyim.enerjisini atamıyo cocuk sonra evde haytalık yapıyo.
ben malatyadayim olurmu?
çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için hepimiz için allah hayırlısını versin hepimize allah kolay doğumlar nasip etsin aranıza çok giremiyorum ama artık katılırım herhalde aranıza biraz acı bi durum ama belkide hayırlıdır küçük teyzemde bizde eşinden boşandı şiddet görüyodu annemin yanına sığındı başka kimsesi yok annemde bende olduğu için bana geldi oda oğlumun arkadaşı bakanı çok artık aranıza daha sık girerim herhalde
Sevgili arkadaşım ,
USG sonucunda bebeşim kız değil erkek olduğu kesinleşti.
Aynı zamanda 3 lü tarama testimi yaptırdım ve sonuçlarını bekliyoruz.
Bilgilerimizi güncelleyebilirmisiniz lütfen
Teşekkür ederiz
tünaydınn herkese dün çok mutlu oldum kızlar eve giderken o yeşil küçük sulu meyveden canım bir istiyordu anlatamam anneme ölücem yemessem diyordum annemde sabret dedi 1 2 haftaya gelir eşimle pazara gideyim hava almış olurum dedim pazara gider gitmez ne göreyim başında o meyve kim tutar beni pazarı dolaşasıya yıkanmamış yedim 1 kutuyu 1 kutuda ileride aldım evde beni bekliooo keşke yanıma alsaydım bak gene kriz tuttu :26::26:
günaydın kızlarrrrrrrr, dün doktora gittim kasılma ve sancı var diye hareketlerine dikkat et dedi, yorma kendini dedi ve ilaç verdi. ayrıca çatlak kremi pregnacare verdi. sizce nasıl???? 30 tl fiyatı da iyi ama ne kullanmalıyım bilmiyorumki
bu arada kızlar gelecek ay çatı muayenesi yaptırcam darsa normali hiç düşünme dedi, ona göre kendini hzaırlarsın dedi. ayrıca renki dopler 5,5 ayında yaptır dedi. orda fiyat sordum 20 tl dedi, şok oldum))
kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa
ya benim hala cinsiyet belli değil yaaaa :-((( kızlar meraktan ölecem artık. dokotora dedim artık görün şunu yeterrrrrr bişiler almak istiyorum alamıyorum dedim :-(( o da sen her renkten al en iyisi dedi :-(((
slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda
benım yan yatma yastıgımı ve emzırme yastıgımı annem dıkecek canım. melisin onerısıyle ıcını pamuk yapıcaz.şu yan yatma yastığı konusunda bilgisi olan var mı?
hangi markayı alsak, ne şekilde alsak?
ay bugün çok araştırmacı gördüm kendimi..
olur tabı bızım hazıran annelerı nısan sonu gelıyolar malatyaya sende gel malatya hamıleler kulubu gorsun
inşallah istediğin gibi olur ama ne kadar çocuğu olan varsa görüyorum ki anneler birazda kendi rahatlıkları için hafif baston pusete geçiyorlar. 4-5 yaşında çocuk bağlasanda arabada durmaz zaten maksimum 2 yaşına kadar arabaya biniyorlar.
Teyzen için çok üzüldüm canım, benim teyzem de 2 cocukla bosandı ama seneleeer seneler önce, kendi basina herseyini yapti, oretmendi zaten. calisti didindi hem ogullarına baktı hem de kendilerine geleceklerini hazırladı. Senin teyzen de basaracaktır eminim. Uzulmesin, uzulmeyin.
evet canım anadolu yakasında ama hala nereye gideceğime karar veremedim(
ces çok doğru söylüyosun ben doğaçı hep yürüttüm yürümeye alıştı hamileliğmdede sürekli kucak isteyen bi çocuk haline gelmedi alışkın yürümeye sadece pazar alışverişlerinde biner ondada çok kalabalık eziyolar çocukları bide pusete aldıklarımızı takmak iyi olyor
sohbet yine koyulaşmışmerabalar gebecikler nasılsınız bakalım biz ancak gelebildik
olsun canım geç olsun güç oolmasın gelişin. Hoş geldiin.
hiiiç bişey olmayacak Allahın izniyle lütfen poziif düşünmeye devam et Esracım..Böyle kötü şeyleri sil at aklından..
valla çok rahatladım canım..Acıbadem olması tabiki kaliteyi arttırma açısından güzel olur hepimiz fiyatları düşünüyoruz ama Gülfem hanım sgk anlaşması devam edicek( normalde acıbademde sgk geçmiyor biliyorsun) o yüzden çok pahalı olamaz dedi.Mayısta netleşicekmiş bilgi vericem bi dahaki kontrolunde dedi en azından zamanımız kalıyor.Şimdiden onun stresine girmek istemiyorum.Hayırlısı olsun ortada kalmayız. nasılsa araştırıyoruz sürekli..Bende 26 sında Utku beydeyim inşallah çok heyecanlıyımm
ahahah annemde aynı şeyi söylüyor şimdiki çocuklar daha hastanede kafalarını tutup cin gibi bakıyorlar ne içiriyorlarsa size diye..Bizim zamanımızda çocuklar pelte gibi olurdu diyor ahah
bana geçen ay yapıldı bizde de kan uyuşmazlığı var.Ama neye bakıyorlar ben anlamadım.Sonuç negatif çıkmış sadece onu biliyorum. Ne işe yarıyor ki bu test?
Sevalcim 4lüyü 16.haftada yaptırdım ben. İstersen doktorunu bi ara sor..
hoşbulduk bitanem nasılsın kuzucuğun nasıl iyi mi
ben üsküdarda özel muaynehanesi olan bi doktora gidiyorum memnunum güleryüzlü canayakın ilgisi normalmedicanayla anlaşmalıymış doğum da orda olucak heralde.. dilek yağmur adı araştır bi istersen
bugün saat 3de randevum var kızlar dua edin ben hepimize ediyorum
oww supermis.. nasi malatyada kime gidiyosun? gecicimi malatyadasın yoksa sende tayincimisin?
İyi vallahi, tam senin mesajini okurken durtukledi, selam soyluyo sana zannedersem :) sen nasılsın bebegin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?