2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah istediğin gibi olur ama ne kadar çocuğu olan varsa görüyorum ki anneler birazda kendi rahatlıkları için hafif baston pusete geçiyorlar. 4-5 yaşında çocuk bağlasanda arabada durmaz zaten maksimum 2 yaşına kadar arabaya biniyorlar.

evet ya o da var herkes öle diyo bi de sonradan baston puset alıyomuşlar valla ben başka araştırmalar içine girdim ama çıkamıyorumm

ces çok doğru söylüyosun ben doğaçı hep yürüttüm yürümeye alıştı hamileliğmdede sürekli kucak isteyen bi çocuk haline gelmedi alışkın yürümeye sadece pazar alışverişlerinde biner ondada çok kalabalık eziyolar çocukları bide pusete aldıklarımızı takmak iyi olyor

Teyzen için çok üzüldüm canım, benim teyzem de 2 cocukla bosandı ama seneleeer seneler önce, kendi basina herseyini yapti, oretmendi zaten. calisti didindi hem ogullarına baktı hem de kendilerine geleceklerini hazırladı. Senin teyzen de basaracaktır eminim. Uzulmesin, uzulmeyin.

Tebrık ederım canım 3lu de ıyı cıkar merak etme

o kucuk yesıl meyveyı bulursam cekırdegını bıle yıcem. Artık ruyamda gorunce aglıyorum ama pazardan falan degıl agactan kopararak yemek ıstıyorum. Şoklanmıslarını yedım alakası yok cok baska bısey olmuslar dondurulunca. Annemlerde agacı var ah bı cıksalar agacın altına sandalye koycam zaten dalları yere degcek nerdeyse gomulcem dalların arasına cıkmıcam diyare olana kadar.

benımde kasılmalarım var canım dokkorum banada yorulma yuruyuslerını azalt dedı. Bana dalının aleo veralı hamıleler ıcın olan bebe yagını onerdı. onu aldım bakalım ıse yarayacakmı. Istersen baska seylerde yazarım ama catlayacaksa zaten catlar dedı en azından en zararsızı bebe yagları dedı bendeonu aldım.

bu arada kızlar gelecek ay çatı muayenesi yaptırcam darsa normali hiç düşünme dedi, ona göre kendini hzaırlarsın dedi. ayrıca renki dopler 5,5 ayında yaptır dedi. orda fiyat sordum 20 tl dedi, şok oldum ))

Canım catı muayenesı yaptırmanı onermem sımdıden ama yınede bılene danısmak gerekır.

kızlar ya benim mide dünden beri çok yanıyor hele boğaz bölgem çok fena ne olcak.bide dün akşam mideme kramp mı artık baskı mı bilmiyorum çok fena ağrılar girdi ne yapcam böle yaaa

mıde yanmasını cok yasadım canım bısey yıyemez oldum ama benım 2 hafta kadar surdu. maden suyu gecıcı bır surelıgıne bıle olsa ıyı gelıyor sakın hamur ısı eksı yeme. gece yastıgını yuksek tut. gecmıs olsun

ya benim hala cinsiyet belli değil yaaaa :-((( kızlar meraktan ölecem artık. dokotora dedim artık görün şunu yeterrrrrr bişiler almak istiyorum alamıyorum dedim :-(( o da sen her renkten al en iyisi dedi :-(((

canım benımkı 11. haftada bellı olduda ne oldu ozamandan berı oglum dıye sevıyordum sımdı doktor kıza benzıyor demeye basladı ama ben hala oglum dıye sevıyorum karnımı.

slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda

cok sevındım canım tebrık ederım.

şu yan yatma yastığı konusunda bilgisi olan var mı?
hangi markayı alsak, ne şekilde alsak?
ay bugün çok araştırmacı gördüm kendimi..
benım yan yatma yastıgımı ve emzırme yastıgımı annem dıkecek canım. melisin onerısıyle ıcını pamuk yapıcaz.

concordu da 2 yasina kadar kullanır iste canım, yani tekrar baston almana ve ikinci bir masraf yapmana gerek kalmaz.

sağol canım teyzeminde 2tane çocuğu var zorla evlendirildi 14 yaşında okutmadılar evlendiği kişi hem özürlü hem kekeme hemde yaşca çok büyüktü herşey bi tarafa özürlü olmak kötü değil ama insan değildi dövüyor sövüyordu çocukların yanında dahi 27 yaşında şu an yılları boşa gitti keşke çocuklar olmadan boşansaydı ama kader okumadığı için çocuklarını alamıyor işi yok gücü yok saf annemin yanında güvende inş. ilerde iyi bi kısmeti çıkar bu kez sevdiğiyle evlenir

evet canım anadolu yakasında ama hala nereye gideceğime karar veremedim(

ben üsküdarda özel muaynehanesi olan bi doktora gidiyorum memnunum güleryüzlü canayakın ilgisi normal medicanayla anlaşmalıymış doğum da orda olucak heralde.. dilek yağmur adı araştır bi istersen

Valla kocam benim pazara gitmemi de yasakladı, pazar derdi de yok heralde benim cocuk seferi olcak yürücek heryere :)

saol cnm inş. allahın izniyle atlatıcaz hepimiz bu günleri hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alcaz

İyi vallahi, tam senin mesajini okurken durtukledi, selam soyluyo sana zannedersem :) sen nasılsın bebegin nasıl?

Ayyy yerim ben onu minik kuşben iyiyim güzelim kuzucuğum da iyi maşallah teyzesi senin de dediğin gibi sürekli dürtüklüyo beni o kadar hoşuma gidiyoki ama anlatamam çok güzel bişe baya baya hissediyorum artık oğluşumu içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…