slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda
yerleşik malatyadayım malatya parka gidiyorum sen hangısıne gıdıyosun hemen hemen tum doktorları tanırım
Ayyy yerim ben onu minik kuşben iyiyim güzelim kuzucuğum da iyi maşallah teyzesi senin de dediğin gibi sürekli dürtüklüyo beni o kadar hoşuma gidiyoki ama anlatamam çok güzel bişe baya baya hissediyorum artık oğluşumu içimde
alla alla dalga mı geçmiş20. hafta da nasıl göremiyo yaa kız mı acaba
allah yardımcın olsun cnm inş. hayırlı haberlerle gelirsin
ben de anlamaıdm gitti ya, herkes öğrendi ben neden öğrenemiyorum :-((((
malatya parkami gidiyon orda doktor yokkipark hastanesi diyosan bende oray gidiyodum degistirdim.. deniz beye gidiyorum simdi.. tabi ara ara ankarada takip eden bir doktorumuzda var
kız valla cok guldum cok hossun evet malatya park :))))))) alemsın ya alıs verıs merkezının ortasında doguracam :))
deniz denizshanamı gidiyosun tanırım ıyıdır :) bı coguyla konusutum ben ılk basta 3 hastane degısıtırdım en son park hospıtalde karar kıldım sen şeymayamı gıdıyoduun
hımm seymaya gidiyodum.. tartistik bıraktik.. iiyikide tartismisiz.. denizhan bey cok tatlı her muayeden sonra opuyorum adamıseyma tam bir tuccar..
Kızlar yaaa bişy sorcam.az önce okuldaki arkadaşlar içime kurt düşürdü..şu alışveriş merkezlerinde kapıda hani bi güvenlikten geçiyoruz yaaa...kapı şeklinde bişyin içinden geçiyoruz metal falan varsa ötüyor çantadamızda yandaki cihazdean geçiyor...x-ray cihazı zararlı biliyorumda o kapıdan geçtiğimiz cımbırtıda zararlı mı yaaaaa ben hep geçtiiiiimmm ama(((
Kızlar yaaa bişy sorcam.az önce okuldaki arkadaşlar içime kurt düşürdü..şu alışveriş merkezlerinde kapıda hani bi güvenlikten geçiyoruz yaaa...kapı şeklinde bişyin içinden geçiyoruz metal falan varsa ötüyor çantadamızda yandaki cihazdean geçiyor...x-ray cihazı zararlı biliyorumda o kapıdan geçtiğimiz cımbırtıda zararlı mı yaaaaa ben hep geçtiiiiimmm ama(((
Allah tüccar doktora düşürmesin kimseyi yaaaaaa, vicdansız oluyorlar cok.
kız valla cok guldum cok hossun evet malatya park :))))))) alemsın ya alıs verıs merkezının ortasında doguracam :))
deniz denizshanamı gidiyosun tanırım ıyıdır :) bı coguyla konusutum ben ılk basta 3 hastane degısıtırdım en son park hospıtalde karar kıldım sen şeymayamı gıdıyoduun
bende malatyadayım. şeyma hanım übeyt bey ve denizhan beye gittim en son denizhan beyde karar kılabildim. şeyma ile übeyt fazla ukala.zorla laf alıyoruz ağzından.yarında kontrolüm var denizhan beyden
hımm seymaya gidiyodum.. tartistik bıraktik.. iiyikide tartismisiz.. denizhan bey cok tatlı her muayeden sonra opuyorum adamıseyma tam bir tuccar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?