2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yerleşik malatyadayım malatya parka gidiyorum sen hangısıne gıdıyosun hemen hemen tum doktorları tanırım

malatya parkami gidiyon orda doktor yokki park hastanesi diyosan bende oray gidiyodum degistirdim.. deniz beye gidiyorum simdi.. tabi ara ara ankarada takip eden bir doktorumuzda var

Allah varlıklarını eksik etmesin, bazen hala hamile olmadığımı düşünüyorum da, hani rüyaymış bitmiş gibi, çok üzgün hissediyorum kendimi hamile olmadığımı düşününce. düşünüp düşünüp hüzünleniyorum. deli miyim neyim.

ben de anlamaıdm gitti ya, herkes öğrendi ben neden öğrenemiyorum :-((((

Feyruka sen kime gidiyordun.Sende Gülfem e geçecek olanlardandın ne oldu.
Ben 12 haftadan beri biliyorum cinsiyeti ilk öğrenenlerden biriyim 3.tane doktor tasdikledi artık yanlış olma ihtimalide yoktur herhalde

malatya parkami gidiyon orda doktor yokki park hastanesi diyosan bende oray gidiyodum degistirdim.. deniz beye gidiyorum simdi.. tabi ara ara ankarada takip eden bir doktorumuzda var

kız valla cok guldum cok hossun evet malatya park :))))))) alemsın ya alıs verıs merkezının ortasında doguracam :))
deniz denizshanamı gidiyosun tanırım ıyıdır :) bı coguyla konusutum ben ılk basta 3 hastane degısıtırdım en son park hospıtalde karar kıldım sen şeymayamı gıdıyoduun

hımm seymaya gidiyodum.. tartistik bıraktik.. iiyikide tartismisiz.. denizhan bey cok tatlı her muayeden sonra opuyorum adamı seyma tam bir tuccar..

hımm seymaya gidiyodum.. tartistik bıraktik.. iiyikide tartismisiz.. denizhan bey cok tatlı her muayeden sonra opuyorum adamı seyma tam bir tuccar..

Allah tüccar doktora düşürmesin kimseyi yaaaaaa, vicdansız oluyorlar cok.

Kızlar yaaa bişy sorcam.az önce okuldaki arkadaşlar içime kurt düşürdü..şu alışveriş merkezlerinde kapıda hani bi güvenlikten geçiyoruz yaaa...kapı şeklinde bişyin içinden geçiyoruz metal falan varsa ötüyor çantadamızda yandaki cihazdean geçiyor...x-ray cihazı zararlı biliyorumda o kapıdan geçtiğimiz cımbırtıda zararlı mı yaaaaa ben hep geçtiiiiimmm ama(((

ben 1. ayımdan beri hic gecmedim hava alaninda bileee.. gecme tabii bundan sonraaa

vallahi ben hamile kalmaya karar verdigimden beri geçmiyorum o kapılarda. üstlerinde isaret var zaten. boyle hamile bi rkadın üstünde kocaman çapraz. yani bazılarında var. geçme canım bundan sonra, az da olsa x ışını içeriyo diye biliyorum. ama kuruntu da yapma bişi olmamıştır merak etme.

Ben bu konuda mir makale okumuştum.Kesin zararlı diye birşey yokmuş fakat doktorlar annelerin bebeklerini koruma güdüsüne karşın geçmeyin diyorlarmış.

alemsin valla her zamanki gibi:))))

offf yaaa şu zamana kadar kaç defa geçtim(((gerçi çantamı hep eşim veriyor diğer cihaza ve o alıyor ama o metal dedektörden çok geçtim(((

bende malatyadayım. şeyma hanım übeyt bey ve denizhan beye gittim en son denizhan beyde karar kılabildim. şeyma ile übeyt fazla ukala.zorla laf alıyoruz ağzından.yarında kontrolüm var denizhan beyden

ben de 1. ayımdan beri geçmiyorum ama kesin kanıtlanmış bi zararı olmadığını biliyorum.. bişey olmaz canım

bende malatyadayım. şeyma hanım übeyt bey ve denizhan beye gittim en son denizhan beyde karar kılabildim. şeyma ile übeyt fazla ukala.zorla laf alıyoruz ağzından.yarında kontrolüm var denizhan beyden

fatmaaaaaaaaaaaaaa cok tatlı dimi denizhannn selam soleEe

öncelikle allah yardımcın olsun saglıklı bebekler nasıp eder ınsallah rabbım bıze sen benı güldürdün allahta senı guldursun dogumunda kolaylık versın koptum sabahtan berı :)) biliyorum aynen öyle
seymagıvık zaten ben ona gıtmıyorum sevmıyorumda esımın tum doktor arkadasları bızı meltem ısıga yonlerdırdı mukemmel bır kadın cok matrak ve ıcten para pul hıc mevzu bahıs olmadı 12 mılyondan baska para vermıyorum hıc bıseye sımdı malatyada yenıbı sıstem getırdı agrısız dıkıssız dogum dıye jelle dogurtuyo belkı denız soyler sana getırmısse oda doktor sadece doktor degıl senın pıskologunda olmalı yoksa cok sıkıntılı gecıyo haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…