öncelikle allah yardımcın olsun saglıklı bebekler nasıp eder ınsallah rabbım bıze sen benı güldürdün allahta senı guldursun dogumunda kolaylık versın koptum sabahtan berı :)) biliyorum aynen öyle
seymagıvık zaten ben ona gıtmıyorum sevmıyorumda esımın tum doktor arkadasları bızı meltem ısıga yonlerdırdı mukemmel bır kadın cok matrak ve ıcten para pul hıc mevzu bahıs olmadı 12 mılyondan baska para vermıyorum hıc bıseye sımdı malatyada yenıbı sıstem getırdı agrısız dıkıssız dogum dıye jelle dogurtuyo belkı denız soyler sana getırmısse oda doktor sadece doktor degıl senın pıskologunda olmalı yoksa cok sıkıntılı gecıyo haftalar
bende malatyadayım. şeyma hanım übeyt bey ve denizhan beye gittim en son denizhan beyde karar kılabildim. şeyma ile übeyt fazla ukala.zorla laf alıyoruz ağzından.yarında kontrolüm var denizhan beyden
fatmaaaaaaaaaaaaaa cok tatlı dimi denizhannnselam soleEe
Kızlar yaaa bişy sorcam.az önce okuldaki arkadaşlar içime kurt düşürdü..şu alışveriş merkezlerinde kapıda hani bi güvenlikten geçiyoruz yaaa...kapı şeklinde bişyin içinden geçiyoruz metal falan varsa ötüyor çantadamızda yandaki cihazdean geçiyor...x-ray cihazı zararlı biliyorumda o kapıdan geçtiğimiz cımbırtıda zararlı mı yaaaaa ben hep geçtiiiiimmm ama(((
söylerim:)) evet denizhan bey tatlı mı tatlı:)) oda çok yoğun ya iki saat sıra bekliyorum. randevu sistemi iyi değil sadece. sendede öyle oluyor mu
Kızlar yaaa bişy sorcam.az önce okuldaki arkadaşlar içime kurt düşürdü..şu alışveriş merkezlerinde kapıda hani bi güvenlikten geçiyoruz yaaa...kapı şeklinde bişyin içinden geçiyoruz metal falan varsa ötüyor çantadamızda yandaki cihazdean geçiyor...x-ray cihazı zararlı biliyorumda o kapıdan geçtiğimiz cımbırtıda zararlı mı yaaaaa ben hep geçtiiiiimmm ama(((
canim meltem beni bir kere muayene etti.. seyma izinliydi.. evet cok tatlı bi kadin.. ama hic dusunmemistim acıkcasi onunasi peki tahliller ilgi takip iimi?
malatyada gıdılmeyecek doktorlar lıstesı sayardım sımdı sıze ekmeklerıyle oynamak ıstemıyorum seyma ubeyt unver .... diye sıralayabılırım
valla benım esım unıverstede onun doktor arkadaslarının hepsı meltem ısıgı ve hulya aladagı soyledıler ıkısıde alanında cok ıyı dedıler meltem aynı zamanda onceden tanısıtıgım bı kısıydı takıbı olsun karsıdakıne ılgısı olsun bebegı kendı bebegıymıs gıbı sevısı olsun herseyıyle ıyı bı doktor ben hıc bır kusur gormedım sımdıye kadar bence sadece doktor olmak yetmıyo aynı zamanda pıskolojık destekte sart hamılelıkte terapı bıle yapıyo bana oyle dıyım komsum hamıle onuda goturdum oda cok memnun kaldı ıyı bence malatya en ıyılerden bırı sımdıye kadar tanıdıgım halıyle tabı ılerıde ne olur bılemem
Feyruka sen kime gidiyordun.Sende Gülfem e geçecek olanlardandın ne oldu.
Ben 12 haftadan beri biliyorum cinsiyeti ilk öğrenenlerden biriyim 3.tane doktor tasdikledi artık yanlış olma ihtimalide yoktur herhalde
seymayı sevmedigine okadar sevindimki sevenleri anlamıyorumfacebook vars ekle beni buket dündar piştav
ne facebookmu bak kıskandım kankimi elimden alıyosun:))))
ne facebookmu bak kıskandım kankimi elimden alıyosun:))))
sen askımsın kankım olurmu oyle sey
seymayı sevmedigine okadar sevindimki sevenleri anlamıyorumfacebook vars ekle beni buket dündar piştav
meltem hangi hastanede parkda mı. ben hiç gitmedim ona. facebook yok bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?