2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaa ben ilk defa duydum bana hep kesinlikle geöme dediler

coks evindim canim memnun olduguna aklimda olsun bazen bebekimi cok ozluyom. olmadi ona giderim.cok kalabalık oluyomu yaaa randevu almak gerekiyomu

valla randevulu calıyo gunde 30 hastadan fazla almıyo en fazla bır saat beklersınız dogumda degılse sıra derdı yok yanı

tamam gel gidelim:)) denizhan bey çok bekletiyo ya. eşim deli oluyor benide deli ediyo:)) ben 20 haftalık hamileyim.

aaaaaaa ben ilk defa duydum bana hep kesinlikle geöme dediler

Ayy yok bende artık geçmem zaten...zaralı değilmiş ama yiede geçmem...yaa bu arada az öncede sezeryan doğum aşamalrını okudum içim kötü oldu yaaa..ben nasıl doğurcam yaaa korkmaya başladım...inanın kasıklarım kasılmaya başladı....

lila5 cnm korkunun ecele faydası yok korkuyorsanda kurcalama içimizde kalcak değil ya çıkacak elbet bi şekilde sen bugünlerinin anne olmanın tadını çıkar

sağol canım. arada gideriz belki. bekletmezse seve seve giderim:)))

kızlar ben çıkıyorum evde temizlik var ben hala oturuyorum bakıyım neler oluyo:))))kendinize iii bakın...

kızlar gittigidiyor com baktım da bebek nevresim takımları çok pahalı bildiğiniz uygun yerler var mı

hepsiburada.com a bak bide ben birazdan ateş ölçer bebek bezi filan sipariş edicem.. bi içerdeki pc boşalsın.. alışveriş yapıcam azıcık

Offff kızlar ya size neti yasaklamak lazım.
Allahım ne diyeyim size okumayın,bakmayın,bilmeyin bu konuda cahil ve bilgisiz kalın.
Sezeryandan dahi korkuyorsunuz inanamıyorum size.
Normal dığum yapıcam hiçte korkmuyorum

Kızlar şaka bir yana gerçekten biraz cesaret ve az bilgi

lila5 cnm korkunun ecele faydası yok korkuyorsanda kurcalama içimizde kalcak değil ya çıkacak elbet bi şekilde sen bugünlerinin anne olmanın tadını çıkar

Öyle canım şimdi lay laylom herşey..karınlar bile küçücük şöyle bi düşündümde anammmm nasıl çıkarcam ben bunu diye..ben doktordanda çok korkarım üstelik:)))

Bir sezaryen ameliyatnn aamalar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bu yazıyla karşılaştımda gerçi çok faydalı ama beni korkuttu biraz...

Tamam sustum yaaa ne kızıyon hemen:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…