2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

markofoniden alışveriş yapan oldu mu hiç. güvenli midir. sanki uygun gibi fiyatları

Ben tüm alışveriş sitelerinden alışveriş yaptım.Tecrübelerimi aktarırımki (strawbery)honkong dan dahi alışveriş yaptım heçbişeycik olmiyyyyy
Markafoni
Limango
Trendyol
Gittigidiyor
Hepsiburada
ve daha aklıma gelmeyen bir sürü siteden alışveriş yaptım

markofoniden alışveriş yapan oldu mu hiç. güvenli midir. sanki uygun gibi fiyatları

ben hep oralardan yapiyorum. malatyadan pek bsey almiyorum canim.. guvenilir merak etme.. trendyol limango markafonu vip dukkan bingimingo hepsinden yaptim hepsi ii..

kızlar siz bu bluze 55 tl fazla mı kargo dahil? bluzu cok begendim ama bilemedim.

üzerime bi rehavet çöktü Elmam..Az önce eşim aradı onunla konuştum böööyle anılar canlandı gözümde

Ay kıyamam sana
Tabiki bebeğini gördün çok mutlu oldun ama içinin biryeri buruldu çünki babası göremedi sen anlattın ona offff kıyamam ya.Canım biz varız sen hiç üzülme sakın.

Ay kıyamam sana
Tabiki bebeğini gördün çok mutlu oldun ama içinin biryeri buruldu çünki babası göremedi sen anlattın ona offff kıyamam ya.Canım biz varız sen hiç üzülme sakın.

aynen öyle canım dün hemen aradı nasıl olmuş oğlum büyümüş mü diye, tekrar tekrar anlattırıyor kıyamam aklı hep burda..2.düzeydeki görüntülerle fotosunu yollamayı düşünüyorum inşallah becerebilirsem ordan görsün hiç olmazsa oğluşunu..sizlerle beraber geçiyor Allahtan bu süreç..Ya sizi bulamasaydım ne kadar sıkıcı olucaktı benim için..iyiki varsınız hepiniz

KIZLAR YAAA

Ben öğlen civl mağazına gittim ya 3 adet badi 4 adet corap 3 adet eldiven ve 1 adet 3 lü set aldım 22 tl verdim allahım neler neler aklım gitti...

Canım kameraya çektir direkt..İnternete yükler linkini yollarsın..Her anı yaşamış olursunuz..

ces bence değilgüzel baya ben ikilerden bir penye aldım çok yakıştı diye topluca aldım ama o gün bakmamışım 80 liraymış 550 lr verdiydim aldıklarıma 5 kuruşta inmediler ama içim acıyor keşke o parayla ist bakırköy pazarına gitseydim ne güzel şeyler var

KIZLAR YAAA

Ben öğlen civl mağazına gittim ya 3 adet badi 4 adet corap 3 adet eldiven ve 1 adet 3 lü set aldım 22 tl verdim allahım neler neler aklım gitti...

anaaa ne güzelmiş Mehtap hangi mağazasına gittin?

Canım kameraya çektir direkt..İnternete yükler linkini yollarsın..Her anı yaşamış olursunuz..

bende onu düşündüm Handem.. doktor cd veriyor ama onun boyutunu falan küçültemem ben.En iyisi annem telefonla çeksin onu internete yüklerim Onurda Amerikaya geçince izler
ya bikaç yıl evvel bi reklam vardı hatırlar mısınız bilmiyorum..Bi deniz subayı gizli gizli kamaraya giriyor gemide (bayramdı sanırım) eşi kızının görüntülerini çekmiş yollamış subay izlerken ağlıyor bi yandan sonra komutanı geliyor falan..O reklam geldi aklıma

Canım ya düşünüyorum ve seni çok iyi anlıyorum ben geçen eşimle biraz kırgındım 2 gün pek konuşmadık.Sonra diyorki oğlumu özledim ondanda ayrı kaldım.
Evet çok güzel bir fikir gönder bebişinin resimlerini.Harika bir sürpriz olur eşine canım ya

ben depozito istoç mağazına gittim canım bahriyeli kıyafetlerde var aklım gitti ya

canım ya ne zaman dönecek eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…