anaaa ne güzelmiş Mehtap hangi mağazasına gittin?
bende onu düşündüm Handem.. doktor cd veriyor ama onun boyutunu falan küçültemem ben.En iyisi annem telefonla çeksin onu internete yüklerim Onurda Amerikaya geçince izler
ya bikaç yıl evvel bi reklam vardı hatırlar mısınız bilmiyorum..Bi deniz subayı gizli gizli kamaraya giriyor gemide (bayramdı sanırım) eşi kızının görüntülerini çekmiş yollamış subay izlerken ağlıyor bi yandan sonra komutanı geliyor falan..O reklam geldi aklıma
ben depozito istoç mağazına gittim canım bahriyeli kıyafetlerde var aklım gitti ya
canım civilin sitesine girdim bakıyorum şimdede bay güzel şeyler var
benimde çok aklım gidiyo ama almıycam artık kıyafet çok oldu ufalıp kalıcaklar çoğunu giydiremeden..Dün anneme diyorum bu ne ya dedim kendime çöp almıyorum hep bebek mağazasındayım daha doğmadan böyleyse doğdukan sonra napçaz bizSen aldıklarını ekle akşama bakalım yeni cicilere..
canım ya ne zaman dönecek eşin
tamam canım eklerim başka şeylerde almıştım onlarıda eklerim ama bu akşam anneme gideceğim kardeşim hastaneden çıktı onun ve küçük kardeşimin doğum gününü kutlayacağız eğlenceye akacağız
temmuzda inşallah canım..
tamam kuzum gözünüz aydın kardeşin çıkmış çok sevindim..eğlenin tabi uygun olduğunda eklersin Rüzgarın cicilerini
Kızlar şuna bakın çok şık
mehtap sen nerede çalışıyorsun istoça yakınmısın bende oradayımda.birde civile bende gidicem netten inceledim fiyatlar çok uygun.ben dün hepsiburadan bir iki parça bişiy aldım birde gs stordan
istanbul da oturan arkadaşlar bebek alışverişi için havuzlu hanı önerebilirim mahmutpaşa da istediniz herşeyi bu handa bulabilirsiniz..
cumartesi gittim canım ama şuna karar verdim civilde herşey varrrr
istanbul da oturan arkadaşlar bebek alışverişi için havuzlu hanı önerebilirim mahmutpaşa da istediniz herşeyi bu handa bulabilirsiniz..
ben daha önce de duymuştum, fiyatlar nasıl orda bilgin varmı?
selam kızlar ben geldim
gülşen hnma gittim bugün
öncelikle kızım çoookkkkkk iyi 18 haftalık olarak hesaplıcaz artık 1 hafta geriyi onayladı ama diğer dr dediği gibi 3 hafta gerilik yokmuş
hatta ilginç ama kafası 19+1 çıktıkızımız biraz koca kafalı olakmış
cd vercekti ama vermedi bende soramadım çekindim hiçbir problemi yok dedi bebek gayte iyi dedi yinede ilaç verdi kalsiyum ama bunu veriorum diye kendini zorlamayı bırakma dedi
sonra kan testlerini sordu ebnde anlattım tamam dr un haklı ama bunun bir çaresi var edi beni koluman çekti kan odasına götürdü rubella toxoplazma afp ve hemogram bakıcaz ama demir deposu boş vücut yerine kan üretmior dedi 3 kişi benden öyle bir kna aldılarki anlatamam damla damla kontrollü bir damla fazla almadı
hemogramım hemen çıktı aa dedim çok kötü deil sanırım evet kötü deil berbat dedibu seni öldürmez ama süründürür dedi 2 günde 1 içmeyi dene dedi bende geçtiğimiz hafta dünde dahil toplamda 3 tane içmiştim zaten içemezsen başka yollar deneyeceğiz ama doğuma yakın dedi ben sana şimdi ne yaparsam yapim sen düzenli ilaç kullanmadığın için doğuma kadar yine başa dönücez çünkü senin vücudun kendi başına kan üretemior dedi
buarada bukdr berbatlığa bebeğime maşallah diyip durdusuyu iyi plesenta normal yerinde dedi ama biraz daha geç kalsak 2 hafta daha dedi calsium zamanını kaçırabilrdin dedi birde evde kalma annene taşın dr kontrolü için geç bu tarafa dedi olmaz dedim ama senin hareket etmemen lazım kalbin çok yoruluor bebeğin iyiyken seni kaybetmeyelim dedi ama elden bişi gelmez işte
işte bölee canlarım hepinizi öper geçmişe dalarımmmmm
canım senin ilk bebekmi ...kız erkek cinsiyet bellimi ...sizi heycanınızı gördükce gecen seneki halim aklıma geliyor...bu zamanlarınız çok güzelll kıymetini bilin..gerçi melekleri kucagınıza aldınızda ki mutluluk bambaşka baha bicilemez
ben geçen sana oğluşumun bütün alışverişini ordan yaptım bence çok uygun çeşitde çok fazlaaa
selam kızlar ben geldim
gülşen hnma gittim bugün
öncelikle kızım çoookkkkkk iyi 18 haftalık olarak hesaplıcaz artık 1 hafta geriyi onayladı ama diğer dr dediği gibi 3 hafta gerilik yokmuş
hatta ilginç ama kafası 19+1 çıktıkızımız biraz koca kafalı olakmış
cd vercekti ama vermedi bende soramadım çekindim hiçbir problemi yok dedi bebek gayte iyi dedi yinede ilaç verdi kalsiyum ama bunu veriorum diye kendini zorlamayı bırakma dedi
sonra kan testlerini sordu ebnde anlattım tamam dr un haklı ama bunun bir çaresi var edi beni koluman çekti kan odasına götürdü rubella toxoplazma afp ve hemogram bakıcaz ama demir deposu boş vücut yerine kan üretmior dedi 3 kişi benden öyle bir kna aldılarki anlatamam damla damla kontrollü bir damla fazla almadı
hemogramım hemen çıktı aa dedim çok kötü deil sanırım evet kötü deil berbat dedibu seni öldürmez ama süründürür dedi 2 günde 1 içmeyi dene dedi bende geçtiğimiz hafta dünde dahil toplamda 3 tane içmiştim zaten içemezsen başka yollar deneyeceğiz ama doğuma yakın dedi ben sana şimdi ne yaparsam yapim sen düzenli ilaç kullanmadığın için doğuma kadar yine başa dönücez çünkü senin vücudun kendi başına kan üretemior dedi
buarada bukdr berbatlığa bebeğime maşallah diyip durdusuyu iyi plesenta normal yerinde dedi ama biraz daha geç kalsak 2 hafta daha dedi calsium zamanını kaçırabilrdin dedi birde evde kalma annene taşın dr kontrolü için geç bu tarafa dedi olmaz dedim ama senin hareket etmemen lazım kalbin çok yoruluor bebeğin iyiyken seni kaybetmeyelim dedi ama elden bişi gelmez işte
işte bölee canlarım hepinizi öper geçmişe dalarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?