2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Meliscim çook sevindim bebeginin iyi olmasına yaaaaa, bebegin ne kadar inatçı seninle tanışmaya gördünmü, beslesen de beslemesen de saglikla yoluna devam ediyo masallah. Ama artık sen de yavas yavas bisiler yemeye basladigina gore, o 1 haftalık gerilik de kapanacaktır zamanla. Kalsiyum da verdigi iyi ollmuş, süper süper herşey çok güzel maşallah. Allah nazarlardan saklasıııın.

çok geçmiş olsun... iyi dinlenmeler

sağlıkla bebeğini kucağana alırsın illah cnm sen yinede içmeye çalış ilaçları kendin için

Bebiişiim dikkat et kendine..ilaçlarını iç ihmal etme..Maşallah sahilime..

bir kaç kişi kafamı karıştırdı... benim 7 aylık olana kadar kız dediler.sonra erkek dediler.dedi...
birinede %90 kız demişler 6 aydan sonra erkek demişler.

ben kızıma çok alıştım ama...
bana da doktor 13.haftada %70 kız dedi 17.haftada da cinsiyeti kız dedi...
ama ben hala alışveriş yapmakta kararsızım.bir don bile alamadım kızıma :) ya banada 7 aydan sonra erkek derlerse

Son düzenleme:

maşallah sahile artık tam haftasınıda öğrendim için rahatlamıştır

benim doktor 12. Hafta %75 erkek dedi 16 haftada milyonda milyon erkek dedi boşver canım allah gönlüne göre verir inşallah valla benim bebek kız olursa kafaya pembe bir toka takar aldıkları giydirirm ne olcak canım

kızlar aranızda ümraniyede oturn varmı?varsa hangi hastane ve doktora gidiyosunuz?ben ümraniyede oturuyorum hospitilaium a gidicem bu ay ilk defa.gidenler varmı acaba?

maşallah Sahilimize sen de ilaçlarını düzenli kullanmaya çalış azcıkta yemeklerini yesen biraz daha toparlanıcaksın Allahın izniyle..Kendini de halı kilim silkeleyip saçmalayarak yorma artık bi zahmet. Dinleniceksin başka çaren yok bebeğin iyi olmasını istediğimiz kadar senin de iyiliğini,sağlığını istiyoruz unutma..

yüzünü gördün mü bu arada, kime benziyooo?

sevindim canım güzel

ben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum

ben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum

Ayyyy suyun yerşne gelmiş miii, negzeeeeel. bak dedik biz gelir yerine diye, sen de iyi düşündün iyi oldu işte canım. çok geçmiş olsun. ayrıntılıda da iyi çıkar inşallah.

kızlar aranızda ümraniyede oturn varmı?varsa hangi hastane ve doktora gidiyosunuz?ben ümraniyede oturuyorum hospitilaium a gidicem bu ay ilk defa.gidenler varmı acaba?

meliscim çok sevindim maşallah sahilimizee sen de dikkat et yorma kendini fazla bu arada asyam da tam zamanında sormuş melis medipolü aradım bugün leyla hanım kongredeymiş haftaya gelicekmiş o yüzden tekrardan bi araştırma yaptım bugün ve çamlıca hospitalium da mehmet güçlüye randevu aldım bakalım cinsiyeti öğrenirim kesin inşallah

Kızlar bişey sorcam kızdamı yanılma çok oluyor yoksa erkekte mi yakınlarınızdan duyduğu kadarıyla mesale önce kız deyip daha sonra erkek demelerimi yoksa önce erkek deyip sonra kız mı deniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…