2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda ümraniyede oturn varmı?varsa hangi hastane ve doktora gidiyosunuz?ben ümraniyede oturuyorum hospitilaium a gidicem bu ay ilk defa.gidenler varmı acaba?

Ben çekmeköyde oturuyorum..Doktorum ise beykozda..
Hospitaliumda Mehmet Beye daha önce gitmişliğim var..Ama hamile değildim..İşinde süper bi adam..

ben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum

Gözünaydın canım..

Kızlar bişey sorcam kızdamı yanılma çok oluyor yoksa erkekte mi yakınlarınızdan duyduğu kadarıyla mesale önce kız deyip daha sonra erkek demelerimi yoksa önce erkek deyip sonra kız mı deniyo

bence önce kız sonra erkek denmesi oluyor genelde. cunku goremeyince direk kız diye yapıştırıyolar ama şöyle biş de var, bazı renkli doppler olmayan doktorlar (sen daha iyi bilirsin ama) kordonla pipiyi karıştırabiliyo erken dönemde. o zaman da erkek deyip kıza dönüyolar sonra.

40,58 TL (Clever Td 1112 Ateşölçer )
16,56 TL (Dinar punto battaniye)
7,22 TL (Nuk Easy Learning Burun Aspiratörü)
7,58 TL (Nuk Baby Blue - Saklama Kutulu Silikon Uyku Emzik)
10,45 TL (Uni Baby Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural)
5,93 TL (Canbebe Bebek Bakım Örtüsü )

ŞİMDİ HEPSİBURADA.COM SİTESİNDEN ALDIKLARIM..
4,07 TL KARGO ÜCRETİ BONUSA 2 TAKSİT 102,58 TL...
NASILIM AMA

süpersin canım, çok güzel şeyler almışsın, güle güle iyi günlerde kullansın bebişin.

gerçi ben ilk çocuğumdada bundada aynı doktora gidiyorum ilk çocuğum erkek ve onda 11 haftadan itibaren doktorum bana hep erkek dedi hiç kız kelimesi bile geçmedi bundada en baştan beri kız diyor ama burda yazılanları okuyunca insan bir düşünüyor anlatabildimmi canım

selam kızlr bende bir eylül anne adayı olarak aranıza katılmış bulunuyorum :) bütün eylül anne adaylarına allah kolay doğum nasip etsin inş.ben bebeğimin cinsiyetini daha öğrenmedim ve hangi hastaneye gideceğimden çok kararsızım bu ikinci hamileliğim oğlum daha 14 aylık fazla yş farkı olmayacak :) listeye eklenelim :)

Ama senin doktorun kız diyosa ve eminse kızdır canım. sen kuruntu yapma boşuna.

Esrant'a bastaki listedeki bilgileri özel mesajlar gonder canım, ekler zamnı olunca listeye. bebegin hayirli olsun.hangi şehirdesin, kaç haftalıksın?

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

hoşgeldiniz aramızaa

hg canım:)bende bu hafta ogrenicem cinsiyetini insl. cok heyecanlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…