kızlar aranızda ümraniyede oturn varmı?varsa hangi hastane ve doktora gidiyosunuz?ben ümraniyede oturuyorum hospitilaium a gidicem bu ay ilk defa.gidenler varmı acaba?
ben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum
Kızlar bişey sorcam kızdamı yanılma çok oluyor yoksa erkekte mi yakınlarınızdan duyduğu kadarıyla mesale önce kız deyip daha sonra erkek demelerimi yoksa önce erkek deyip sonra kız mı deniyo
Eki Görüntüle 176488 40,58 TL (Clever Td 1112 Ateşölçer )
Eki Görüntüle 176491 16,56 TL (Dinar punto battaniye)
Eki Görüntüle 176494 7,22 TL (Nuk Easy Learning Burun Aspiratörü)
Eki Görüntüle 176496 7,58 TL (Nuk Baby Blue - Saklama Kutulu Silikon Uyku Emzik)
Eki Görüntüle 176497 10,45 TL (Uni Baby Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural)
Eki Görüntüle 176498 5,93 TL (Canbebe Bebek Bakım Örtüsü )
ŞİMDİ HEPSİBURADA.COM SİTESİNDEN ALDIKLARIM..
4,07 TL KARGO ÜCRETİ BONUSA 2 TAKSİT 102,58 TL...
NASILIM AMA
bence önce kız sonra erkek denmesi oluyor genelde. Cunku goremeyince direk kız diye yapıştırıyolar ama şöyle biş de var, bazı renkli doppler olmayan doktorlar (sen daha iyi bilirsin ama) kordonla pipiyi karıştırabiliyo erken dönemde. O zaman da erkek deyip kıza dönüyolar sonra.
gerçi ben ilk çocuğumdada bundada aynı doktora gidiyorum ilk çocuğum erkek ve onda 11 haftadan itibaren doktorum bana hep erkek dedi hiç kız kelimesi bile geçmedi bundada en baştan beri kız diyor ama burda yazılanları okuyunca insan bir düşünüyor anlatabildimmi canım
selam kızlr bende bir eylül anne adayı olarak aranıza katılmış bulunuyorum :) bütün eylül anne adaylarına allah kolay doğum nasip etsin inş.ben bebeğimin cinsiyetini daha öğrenmedim ve hangi hastaneye gideceğimden çok kararsızım bu ikinci hamileliğim oğlum daha 14 aylık fazla yş farkı olmayacak :) listeye eklenelim :)
kızlar ben 17 haftalık hamileyim top gibi göbek çıktı daha erken değilmi yaaaa :18:çok yemekte yemiyorum
selam kızlr bende bir eylül anne adayı olarak aranıza katılmış bulunuyorum :) bütün eylül anne adaylarına allah kolay doğum nasip etsin inş.ben bebeğimin cinsiyetini daha öğrenmedim ve hangi hastaneye gideceğimden çok kararsızım bu ikinci hamileliğim oğlum daha 14 aylık fazla yş farkı olmayacak :) listeye eklenelim :)
erken degil canım, hemen hemen hepimizin başladı o haftalardan belirmeye.
süpersin canım, çok güzel şeyler almışsın, güle güle iyi günlerde kullansın bebişin.
kızlar ben 17 haftalık hamileyim top gibi göbek çıktı daha erken değilmi yaaaa :18:çok yemekte yemiyorum
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?