- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Asıl ben göstericem size göbeğide offf nedense böyle resim çek+ekle işlerinden hiç hazetmiyorum.
Çok zor geliyo iyice tembel oldum
boyun kaç senin Gülaycım, alayım boyunun ölçüsünü hemen :)
Nolur bana fikir verin akşama ne yemek yapıcaaam. ama nolur makarnalı bişi sölemeyin şeker yüklemesine kadar makarna tüketmemem gerekiyo cunku.
tavuk ızgara,yanında püre ve bol salata nasıl?
Nolur bana fikir verin akşama ne yemek yapıcaaam. ama nolur makarnalı bişi sölemeyin şeker yüklemesine kadar makarna tüketmemem gerekiyo cunku.
benim menü çalışan anneye uygun değil o yüzden yazmıyorum ama evet tavuz izgara ve püre süper bence hem kolay
hg canım:)bende bu hafta ogrenicem cinsiyetini insl. cok heyecanlıyım:)
Damlacım çookk güzel fikir ama daha öğlen yedik tavuuk
balık mı yapsam acaba, ama o da dipfrizde, çözümes ki hemen. offf çok sıkıldım ben bu yemek işinden. yapmasından degil de ne yapçağımı bulmaktan gocunuyorum vallahi.
pazı yemeğini severmisin pazı kavurması yada mantar al eve gidrrken mantar yap canım oda lezsetli oluyoDamlacım çookk güzel fikir ama daha öğlen yedik tavuuk
balık mı yapsam acaba, ama o da dipfrizde, çözümes ki hemen. offf çok sıkıldım ben bu yemek işinden. yapmasından degil de ne yapçağımı bulmaktan gocunuyorum vallahi.
pazı yemeğini severmisin pazı kavurması yada mantar al eve gidrrken mantar yap canım oda lezsetli oluyo
kuru fasulye pilav yapdüdüklüyle yarım saatte oluo :))))))))))))
damlacım çookk güzel fikir ama daha öğlen yedik tavuuk
balık mı yapsam acaba, ama o da dipfrizde, çözümes ki hemen. Offf çok sıkıldım ben bu yemek işinden. Yapmasından degil de ne yapçağımı bulmaktan gocunuyorum vallahi.
cabım dışarıda yiyin bu akşam yada çorba salata
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/317670-aksama-yemek-var.html
Buraya bi bak bakalım Ces...
olmadı öyle olcak napalım, sagol canım.
Çorba+salata+tavuk ciğeri(galete unu ile kızart)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?