2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Asıl ben göstericem size göbeğide offf nedense böyle resim çek+ekle işlerinden hiç hazetmiyorum.
Çok zor geliyo iyice tembel oldum

Nolur bana fikir verin akşama ne yemek yapıcaaam. ama nolur makarnalı bişi sölemeyin şeker yüklemesine kadar makarna tüketmemem gerekiyo cunku.

tavuk ızgara,yanında püre ve bol salata nasıl?

Damlacım çookk güzel fikir ama daha öğlen yedik tavuuk
balık mı yapsam acaba, ama o da dipfrizde, çözümes ki hemen. offf çok sıkıldım ben bu yemek işinden. yapmasından degil de ne yapçağımı bulmaktan gocunuyorum vallahi.

Nolur bana fikir verin akşama ne yemek yapıcaaam. ama nolur makarnalı bişi sölemeyin şeker yüklemesine kadar makarna tüketmemem gerekiyo cunku.

benim menü çalışan anneye uygun değil o yüzden yazmıyorum ama evet tavuz izgara ve püre süper bence hem kolay

hg canım:)bende bu hafta ogrenicem cinsiyetini insl. cok heyecanlıyım:)

h.b cnm bende heycanlanıyorum valla bir tane oğlum var kızım olurbu sefere belki hayırlısı olsun inş. ilk bebeğinmi ?ve kaçhaftalık cinsiyetini öğrenince burda paylaşırsırız beraber :)

Son düzenleme:

kuru fasulye pilav yap düdüklüyle yarım saatte oluo :))))))))))))

pazı yemeğini severmisin pazı kavurması yada mantar al eve gidrrken mantar yap canım oda lezsetli oluyo

pazı yemeğini severmisin pazı kavurması yada mantar al eve gidrrken mantar yap canım oda lezsetli oluyo

kuru fasulye pilav yap düdüklüyle yarım saatte oluo :))))))))))))

Çoook faydalı ama ben onu hiç sevmiyorum. ya neyse daha fazla konuşmayalım, birisi aşercek şimdi, kendimi kotu hissediyorum şu an. düşüncesizlik ettim böyle bir soru sorarak.

Son düzenleme:
kızlarr iyi akşamlar herkese ben kaçar daha anneme gidicem ordanda carrefoura gidicem indirimdeki ürünleri güzel görünüyordu yakından bakmak lazım :))))))))) öptüm göbüşlerinizden

cabım dışarıda yiyin bu akşam yada çorba salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…