2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin 4 haftan kalmış.....

Evet canım 4 haftam kaldı. haftaya cumartesi de tetanoz aşım var. ben saglik ocagına gidicektim ama doktorum ben yapçam dedi, o yuzden ben de doktoruma yaptırcam, tanımadığım birine yaptırmaktansa doktorsum yappsın çok çok daha iyi.

17 haftamdayım ve 35 yaşımdayım,yaştan dolayıda riskler beni çok korkutkuyor,3 lü test yaptırdım,sonuçlarıda çıktı,22.haftamda ayrıntılıya gircem,anca randevu aldım,bu arada amniyosentez en son ne zamana kadar yapılıyor acaba?
Bu arada 3lü test sonuçlarım:

AFP 28.4 IU/ml 0.78 Düzeltilmiş MoM

UE3 2.9 ng/ml 1.40Düzeltilmiş MoM

HCG 20417 mIU/ml 0.78Düzeltilmiş MoM

TR21 riski 1:978
Yaş riski 1:251

TR18 riski 1:8633

Sizce sonuçlarım nasıl???
Allah hepimize hayırlısını versin...

:18:

Ay ben çıkıyorum vallahi artık dayanamıcam. PAtronlar da yok zaten, fırsattan istifade çıkıyım, kipaya gidiyim belkim de bişiler bulurum güzel yiycek :)

ben 3lü yaptırmadığım için bir yorum yapamıycam ama inşallah iyidir.

bana kimse kals,yum hapı kullan demedi gerekli mi????? bu arada renkli doblere mi girdin??? ne cd si?
4 boyutluya girdim evet cd yi sanırım unuttu dr neyse sağlık olsun ben süt yoğurt falan yemediğim için verdi bana ilaç ben beslenemiorum ya doru düzgün benle bir tutmayın yani kendinizi
MELİS KIZ BU GÜLŞEM jkf MI NEDİR BU GÜLŞEN KİMLERDEN
özel göztepe cnm mükemmel bi dr ama çok pahalı bugün 450 tl gitti limitten sanırım doğuma paramız kalmıcak cepten ödiycez
o 1 hafta kapanmazmış ces geç döllenme bu o yüzden yani bir sorun yok çok şükür her dediğinede amin buarada cnm püre çektii neysee yarın veya öbür gün bizim yaşlıları ziyarete giddicem rica ederim yaparlar yerimmm yan esasında yazılan herşey bulunan kolay şeylerde işte ben yapamıorum ya beni o zorluo malesef yoksa yazın ki bnmde iştahım artın ne yiyip yiyemediğimi göreyim
sağlıkla bebeğini kucağana alırsın illah cnm sen yinede içmeye çalış ilaçları kendin için
elimden geleni yapıcamm cnmm söz valla
maşallah sahile artık tam haftasınıda öğrendim için rahatlamıştır
evetsibel yaaa sürekli ne kdr lık bebek diye kasılıordumm
gördüm ama anlamadım ama kafası kocamanmış bnm kocamla erkek kardeşimde koca kafalıdır ya babaya ya dayıya benzicek herhalde
leylayada gidicem doğum teminatından baya bir harcadık çünkü nakit ödemek zorunda kalcaz doğumu en azından doğum göztepeye göre daha insaflı orda hospitalıumuda iyice anlatsana bana birde odalarına baksana inciii merak ediorum çok orayıda
bu arada kızımıza isim beğendi sonunda babası ecrin ela dedi kızımda beğendi

çok beğendim ismi ela adını zaten çok severim ecrin bnm listedede vardı sonra sahilde karar kıldık

gülay güle güle kullan aldıklarını işe yarar şeyler almışsın hep aferin valla

h.b cnm bende heycanlanıyorum valla bir tane oğlum var kızım olurbu sefere belki hayırlısı olsun inş. ilk bebeğinmi ?ve kaçhaftalık cinsiyetini öğrenince burda paylaşırsırız beraber :)

evet canım ilk bebegim 17 haftalık suan.cumartesi gunu ogrenicem cinsiyetini kısmetse:)senin kac haftalık umrım sende ogrenirsin hemen canım hayırlısı olsun insl:)

Sağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…