şeker yüklemesi kaçıncı hafta yapılıyooor?
24. hafta diye biliyorum ben.
senin 4 haftan kalmış.....
ay kızlar tamam, ben gerçekten çok fena oldum çok pişmanım bu konuyu açtığım için, canı çeken olduysa şimdiden özür dilerim. kim ne istiyosa yollucam vallahi.
ben listemi göndereyim o zaman))
Ya ben aldıklarımı ekledim. kimse yorum yapmadı..
17 haftamdayım ve 35 yaşımdayım,yaştan dolayıda riskler beni çok korkutkuyor,3 lü test yaptırdım,sonuçlarıda çıktı,22.haftamda ayrıntılıya gircem,anca randevu aldım,bu arada amniyosentez en son ne zamana kadar yapılıyor acaba?
Bu arada 3lü test sonuçlarım:
AFP 28.4 IU/ml 0.78 Düzeltilmiş MoM
UE3 2.9 ng/ml 1.40Düzeltilmiş MoM
HCG 20417 mIU/ml 0.78Düzeltilmiş MoM
TR21 riski 1:978
Yaş riski 1:251
TR18 riski 1:8633
Sizce sonuçlarım nasıl???
Allah hepimize hayırlısını versin...
:18:
4 boyutluya girdim evet cd yi sanırım unuttu dr neyse sağlık olsun ben süt yoğurt falan yemediğim için verdi bana ilaç ben beslenemiorum ya doru düzgün benle bir tutmayın yani kendinizibana kimse kals,yum hapı kullan demedi gerekli mi????? bu arada renkli doblere mi girdin??? ne cd si?
özel göztepe cnm mükemmel bi dr ama çok pahalı bugün 450 tl gitti limitten sanırım doğuma paramız kalmıcak cepten ödiycezMELİS KIZ BU GÜLŞEM jkf MI NEDİR BU GÜLŞEN KİMLERDEN
o 1 hafta kapanmazmış ces geç döllenme bu o yüzden yani bir sorun yok çok şükür her dediğinede amin buarada cnm püre çektii neysee yarın veya öbür gün bizim yaşlıları ziyarete giddicem rica ederim yaparlar yerimmm yan esasında yazılan herşey bulunan kolay şeylerde işte ben yapamıorum ya beni o zorluo malesef yoksa yazın ki bnmde iştahım artın ne yiyip yiyemediğimi göreyimMeliscim çook sevindim bebeginin iyi olmasına yaaaaa, bebegin ne kadar inatçı seninle tanışmaya gördünmü, beslesen de beslemesen de saglikla yoluna devam ediyo masallah. Ama artık sen de yavas yavas bisiler yemeye basladigina gore, o 1 haftalık gerilik de kapanacaktır zamanla. Kalsiyum da verdigi iyi ollmuş, süper süper herşey çok güzel maşallah. Allah nazarlardan saklasıııın.
elimden geleni yapıcamm cnmm söz vallasağlıkla bebeğini kucağana alırsın illah cnm sen yinede içmeye çalış ilaçları kendin için
evetsibel yaaa sürekli ne kdr lık bebek diye kasılıordummmaşallah sahileartık tam haftasınıda öğrendim için rahatlamıştır
gördüm ama anlamadım ama kafası kocamanmış bnm kocamla erkek kardeşimde koca kafalıdır ya babaya ya dayıya benzicek herhaldemaşallah Sahilimizesen de ilaçlarını düzenli kullanmaya çalış azcıkta yemeklerini yesen biraz daha toparlanıcaksın Allahın izniyle..Kendini de halı kilim silkeleyip saçmalayarak yorma artık bi zahmet. Dinleniceksin başka çaren yok bebeğin iyi olmasını istediğimiz kadar senin de iyiliğini,sağlığını istiyoruz unutma..
yüzünü gördün mü bu arada, kime benziyooo?
leylayada gidicem doğum teminatından baya bir harcadık çünkü nakit ödemek zorunda kalcaz doğumu en azından doğum göztepeye göre daha insaflı orda hospitalıumuda iyice anlatsana bana birde odalarına baksana inciii merak ediorum çok orayıdameliscim çok sevindim maşallah sahilimizeesen de dikkat et yorma kendini fazla bu arada asyam da tam zamanında sormuş melis medipolü aradım bugün leyla hanım kongredeymiş haftaya gelicekmiş o yüzden tekrardan bi araştırma yaptım bugün ve çamlıca hospitalium da mehmet güçlüye randevu aldım bakalım cinsiyeti öğrenirim kesin inşallah
bu arada kızımıza isim beğendi sonunda babası ecrin ela dedi kızımda beğendi
h.b cnm bende heycanlanıyorum valla bir tane oğlum var kızım olurbu sefere belki hayırlısı olsun inş. ilk bebeğinmi ?ve kaçhaftalık cinsiyetini öğrenince burda paylaşırsırız beraber :)
evet canım ilk bebegim 17 haftalık suan.cumartesi gunu ogrenicem cinsiyetini kısmetse:)senin kac haftalık umrım sende ogrenirsin hemen canım hayırlısı olsun insl:)
Sağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun:82:
sağol melis ciiiim...
Kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine ces teyzesinden başka
Nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?