Sağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun:82:
4 boyutluya girdim evet cd yi sanırım unuttu dr neyse sağlık olsun ben süt yoğurt falan yemediğim için verdi bana ilaç ben beslenemiorum ya doru düzgün benle bir tutmayın yani kendinizi
özel göztepe cnm mükemmel bi dr ama çok pahalı bugün 450 tl gitti limitten sanırım doğuma paramız kalmıcak cepten ödiycez
o 1 hafta kapanmazmış ces geç döllenme bu o yüzden yani bir sorun yok çok şükür her dediğinede amin buarada cnm püre çektii neysee yarın veya öbür gün bizim yaşlıları ziyarete giddicem rica ederim yaparlar yerimmm yan esasında yazılan herşey bulunan kolay şeylerde işte ben yapamıorum ya beni o zorluo malesef yoksa yazın ki bnmde iştahım artın ne yiyip yiyemediğimi göreyim
elimden geleni yapıcamm cnmm söz valla
evetsibel yaaa sürekli ne kdr lık bebek diye kasılıordumm
gördüm ama anlamadım ama kafası kocamanmış bnm kocamla erkek kardeşimde koca kafalıdır ya babaya ya dayıya benzicek herhalde
leylayada gidicem doğum teminatından baya bir harcadık çünkü nakit ödemek zorunda kalcaz doğumu en azından doğum göztepeye göre daha insaflı orda hospitalıumuda iyice anlatsana bana birde odalarına baksana inciii merak ediorum çok orayıda
çok beğendim ismi ela adını zaten çok severim ecrin bnm listedede vardı sonra sahilde karar kıldık
gülay güle güle kullan aldıklarını işe yarar şeyler almışsın hep aferin valla
battaniyenin cinsi ne gülay çok şekerden öte çok mantıklı bir alışveriş yapmışsın valla helal
cnm walla göremedim ama görseydim yorum yazardım :) hayırlı olsun :)şimdiden
Sağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun:82:
kızlar beni sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırdılar. doktoru aradım 20. haftan dolmadan gitme sağlık bakanlığı ile tabibler odası birbirine düştü ama kabul ettiremedik 18. haftanın erken olduğunu dedi. bebeğin şifre oluşumu 20. hafta sonuna kadar devam ediyor, kuduz aşısı dışında hiç bir aşıyı yaptırmıyoruz dedi. bilginize...
kızlar bende bu cumartesi icin randevu aldım dr mehmet guclu den. hospitalium odalarını gexicem dogum ücretlerini falan herseyi ögrenicem insl paylsırım sizlerlede.umarım memnun kalırım dr degistirmek cok stresli bi is
Eki Görüntüle 176488 40,58 TL (Clever Td 1112 Ateşölçer )
Eki Görüntüle 176491 16,56 TL (Dinar punto battaniye)
Eki Görüntüle 176494 7,22 TL (Nuk Easy Learning Burun Aspiratörü)
Eki Görüntüle 176496 7,58 TL (Nuk Baby Blue - Saklama Kutulu Silikon Uyku Emzik)
Eki Görüntüle 176497 10,45 TL (Uni Baby Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural)
Eki Görüntüle 176498 5,93 TL (Canbebe Bebek Bakım Örtüsü )
ŞİMDİ HEPSİBURADA.COM SİTESİNDEN ALDIKLARIM..
4,07 TL KARGO ÜCRETİ BONUSA 2 TAKSİT 102,58 TL...
NASILIM AMA
beni de bugün aradılar önümüzdeki hafta aşı için bekliyoruz dediler.Doktora sormadım ama zaten yaptırıcam o yüzden 20.haftanın bitmesini bekliyorum..
evet inan dünden beri ne çektiğimi bir ben birde allah bilir fikirlerini bekliorz cnm ben kadın dr istiorum ama hani beni anlasın diyekızlar bende bu cumartesi icin randevu aldım dr mehmet guclu den. hospitalium odalarını gexicem dogum ücretlerini falan herseyi ögrenicem insl paylsırım sizlerlede.umarım memnun kalırım dr degistirmek cok stresli bi is
penye battaniyeyeyde yüüklen cnm ilk aylar çok lazım olcak birde annene 1 tane ördür mesela bulunsun böle böle toparlarsınPolar değil kuşum, ama yorumlarda pamuk gibi çok yumuşak benim yatasım geliyo filan yazıyodu dayanamadım aldım.. zaten bize en az 4-5 tane battaniye lazım olacağı için birini almış olim dedim..
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/411016-2011-eylul-anneleri-3239.html#post18668746 bu sayfada bakabilirsin.. belki işine yarayan ucuz bişey görürsün..
bu arada hoşgeldin..
cnm bugü sordum1 ay sonra git dedi bana ben 31. haftada bile gönderiorum erken olmasında gçe olmasında sakınca yok dedi 20. haftanı bitir öle git iyice hesapla cnm bnmde 25 nisandaydı ama daha geç gidicemkızlar beni sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırdılar. doktoru aradım 20. haftan dolmadan gitme sağlık bakanlığı ile tabibler odası birbirine düştü ama kabul ettiremedik 18. haftanın erken olduğunu dedi. bebeğin şifre oluşumu 20. hafta sonuna kadar devam ediyor, kuduz aşısı dışında hiç bir aşıyı yaptırmıyoruz dedi. bilginize...
yarın 1 de benim de randevumilk izlenimler benden hoş ben kaçamak yapıyorum yani 1 kereliğine gitmeyi düşünüyorum ama bakalım belki süper hastane ve doktorla karşılaşırım değiştiririm
süpersin 1 saattir bakıyorum bir çöp alamadım. çok mu kararsızım ne.
evet inan dünden beri ne çektiğimi bir ben birde allah bilir fikirlerini bekliorz cnm ben kadın dr istiorum ama hani beni anlasın diye
penye battaniyeyeyde yüüklen cnm ilk aylar çok lazım olcak birde annene 1 tane ördür mesela bulunsun böle böle toparlarsın
yarın 1 de benim de randevumilk izlenimler benden hoş ben kaçamak yapıyorum yani 1 kereliğine gitmeyi düşünüyorum ama bakalım belki süper hastane ve doktorla karşılaşırım değiştiririm
evet inan dünden beri ne çektiğimi bir ben birde allah bilir fikirlerini bekliorz cnm ben kadın dr istiorum ama hani beni anlasın diye
penye battaniyeyeyde yüüklen cnm ilk aylar çok lazım olcak birde annene 1 tane ördür mesela bulunsun böle böle toparlarsın
cnm bugü sordum1 ay sonra git dedi bana ben 31. haftada bile gönderiorum erken olmasında gçe olmasında sakınca yok dedi 20. haftanı bitir öle git iyice hesapla cnm bnmde 25 nisandaydı ama daha geç gidicem
nolur yarın hemen gel inci çatlarımmm meraktannn
canım ins memnun kalırsın:)yarın gelince anlatırsan cok sevinirim gitmeden once fikrim olur:)
:26: yarın plan var melisim tabi inşallah kötü bişey yoksa doktordan çıktıktan sonra ayhan çocuğa gidicez barışla bebek arabası bakmayageç gelirim
cnm bugü sordum1 ay sonra git dedi bana ben 31. haftada bile gönderiorum erken olmasında gçe olmasında sakınca yok dedi 20. haftanı bitir öle git iyice hesapla cnm bnmde 25 nisandaydı ama daha geç gidicem
nolur yarın hemen gel inci çatlarımmm meraktannn
İncicim baştan hazırlıklı ol:) pek normal gözükmeyen bi doktor ama dediğim gibi çok kadın doğumcu gördüm ama adam işinin ehli :) Melis gülşenle bile yarışabilir :) Ancak azıcık normal değil :)) Çok eğlenceli bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?