2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun :82:

gülaycım yanlış yere eklemişsin kaynamış arada burası hızlı ilerliyor ya.cici bölümüne ekle bence onları daha çok dikkat çeker..Ben baktım çok güzel şeyler almışsın ateş ölçer özellikle çok kullanışlı duruyor. Güle güle kullansın güzel kızın

kızlar bende bu cumartesi icin randevu aldım dr mehmet guclu den. hospitalium odalarını gexicem dogum ücretlerini falan herseyi ögrenicem insl paylsırım sizlerlede.umarım memnun kalırım dr degistirmek cok stresli bi is

tamam bakarım:13: benim de şu an hospitaliumla ilgili hiç bilgim yok:44: netten buldum öle.. incelerim baya gidince

battaniyenin cinsi ne gülay çok şekerden öte çok mantıklı bir alışveriş yapmışsın valla helal

Polar değil kuşum, ama yorumlarda pamuk gibi çok yumuşak benim yatasım geliyo filan yazıyodu dayanamadım aldım.. zaten bize en az 4-5 tane battaniye lazım olacağı için birini almış olim dedim..

cnm walla göremedim ama görseydim yorum yazardım :) hayırlı olsun :)şimdiden

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/411016-2011-eylul-anneleri-3239.html#post18668746 bu sayfada bakabilirsin.. belki işine yarayan ucuz bişey görürsün..
bu arada hoşgeldin..

kızlar beni sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırdılar. doktoru aradım 20. haftan dolmadan gitme sağlık bakanlığı ile tabibler odası birbirine düştü ama kabul ettiremedik 18. haftanın erken olduğunu dedi. bebeğin şifre oluşumu 20. hafta sonuna kadar devam ediyor, kuduz aşısı dışında hiç bir aşıyı yaptırmıyoruz dedi. bilginize...

beni de bugün aradılar önümüzdeki hafta aşı için bekliyoruz dediler.Doktora sormadım ama zaten yaptırıcam o yüzden 20.haftanın bitmesini bekliyorum..

yarın 1 de benim de randevum ilk izlenimler benden hoş ben kaçamak yapıyorum yani 1 kereliğine gitmeyi düşünüyorum ama bakalım belki süper hastane ve doktorla karşılaşırım değiştiririm

süpersin 1 saattir bakıyorum bir çöp alamadım. çok mu kararsızım ne.

beni de bugün aradılar önümüzdeki hafta aşı için bekliyoruz dediler.Doktora sormadım ama zaten yaptırıcam o yüzden 20.haftanın bitmesini bekliyorum..

beni geçen hafta aradılar. daha 18 haftalıktım. kızdım hemşireye de. insan sağlığı bu kadar değersiz mi ya:

evet inan dünden beri ne çektiğimi bir ben birde allah bilir fikirlerini bekliorz cnm ben kadın dr istiorum ama hani beni anlasın diye
penye battaniyeyeyde yüüklen cnm ilk aylar çok lazım olcak birde annene 1 tane ördür mesela bulunsun böle böle toparlarsın
cnm bugü sordum1 ay sonra git dedi bana ben 31. haftada bile gönderiorum erken olmasında gçe olmasında sakınca yok dedi 20. haftanı bitir öle git iyice hesapla cnm bnmde 25 nisandaydı ama daha geç gidicem
yarın 1 de benim de randevum ilk izlenimler benden hoş ben kaçamak yapıyorum yani 1 kereliğine gitmeyi düşünüyorum ama bakalım belki süper hastane ve doktorla karşılaşırım değiştiririm

nolur yarın hemen gel inci çatlarımmm meraktannn

süpersin 1 saattir bakıyorum bir çöp alamadım. çok mu kararsızım ne.

Lazım olmayan tek bişeyi eve sokma bence..
bak bende çok bişey almadım, hepsi lazım ve kullanışlı şeyler..
daha alınacak çok şey var diye ufak ufak alayım diyorum, hepsi birden çok ağır gelir..
böyle ufak şeyler birleştimi çok fazla para tutuyo...

örgü battaniye mi bende örebilirim. annen nasıl iplikle ördü bi öğrensene.. ben çok severim örgü yapmayı..

canım ins memnun kalırsın:)yarın gelince anlatırsan cok sevinirim gitmeden once fikrim olur:)

:26: yarın plan var melisim tabi inşallah kötü bişey yoksa doktordan çıktıktan sonra ayhan çocuğa gidicez barışla bebek arabası bakmaya geç gelirim

canım ins memnun kalırsın:)yarın gelince anlatırsan cok sevinirim gitmeden once fikrim olur:)

anlatırım canım.. sen de okumuşsundur yorumları hiç kötü bişey okumadım doktorla ilgili iyi bahsetmişler hep bakalım inşallah cinsiyetimizi doğru ve kesin tahmin eder

:26: yarın plan var melisim tabi inşallah kötü bişey yoksa doktordan çıktıktan sonra ayhan çocuğa gidicez barışla bebek arabası bakmaya geç gelirim

İncicim baştan hazırlıklı ol:) pek normal gözükmeyen bi doktor ama dediğim gibi çok kadın doğumcu gördüm ama adam işinin ehli :) Melis gülşenle bile yarışabilir :) Ancak azıcık normal değil :)) Çok eğlenceli bi doktor

bende kadın dr die cok istedim ama memnun kalmadım birde erkek dr deneyelm bakalım.guleryuzlu deneyimli bi dr olsun ilgili olsun en önemlisi bunlar bence

heyy negüzel işte eğlenceli olması nesi normal değil:86: çok mu espri yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…