bugün yüksek doz annemden aldım yeter bugünlük yarın sabah maltaya uçuor ptesi gelecek ondan sonra sorarımörgü battaniye mi bende örebilirim. annen nasıl iplikle ördü bi öğrensene.. ben çok severim örgü yapmayı..
:26: yarın plan var melisim tabi inşallah kötü bişey yoksa doktordan çıktıktan sonra ayhan çocuğa gidicez barışla bebek arabası bakmayageç gelirim
bende kadın dr die cok istedim ama memnun kalmadım birde erkek dr deneyelm bakalım.guleryuzlu deneyimli bi dr olsun ilgili olsun en önemlisi bunlar bence
heyy negüzel işte eğlenceli olmasınesi normal değil:86: çok mu espri yapıyo
bugün yüksek doz annemden aldım yeter bugünlük yarın sabah maltaya uçuor ptesi gelecek ondan sonra sorarım
temem ozmnnn ay iş cinsiyeti gösterir yaa
adı ne hangi hastaneinşallahişinin ehliymiş baksana doktor da ayy çok heveslendim yaaa
Eki Görüntüle 176560
bebisimin besigi buda
insallah saglikla uyumasini nasip etsin RABBIM:)
cinsiyeti belli olmadigi icin sari rengini aldim ama nevresimlerini kendi ellerimle dikicem
becerikli annesi var nede olsa bebisiminn
çok beğendim modelini beyazı yokmuymuşş beyazıda süper durur ay keşke bnm kızımında beceerikli bir annesi olsaydı bana birisi bebek sepetini vericek içindeki takımı kremle kahve imiş ben kara kara düşünüorum o kahveler nasıl pembe olur diye
kızlarrr çizelgemi düzenledimmmmm artık sahilim dr un belirlediği güne göreeee olduu
adı ne hangi hastane
çok beğendim modelini beyazı yokmuymuşş beyazıda süper durur ay keşke bnm kızımında beceerikli bir annesi olsaydı bana birisi bebek sepetini vericek içindeki takımı kremle kahve imiş ben kara kara düşünüorum o kahveler nasıl pembe olur diye
kızlarrr çizelgemi düzenledimmmmm artık sahilim dr un belirlediği güne göreeee olduu
ağustos 2011 annelerinin ilk sayfasında adım adım yazıor cnm yapabilrsin bende öncekini becerememiştim ama bunda anladım 2 ayrı sayfa aç bizede sor takıldığın yeri yap hadi üşenmeMavi ve sari vardi bi tek :)
cizelgeyi nasil yapiyorsunuz, ben cok ugrastim ama olmadi
ne olacak benim bu halim duygulandım yine görünce çok güzel olmuş melisss
ağustos 2011 annelerinin ilk sayfasında adım adım yazıor cnm yapabilrsin bende öncekini becerememiştim ama bunda anladım 2 ayrı sayfa aç bizede sor takıldığın yeri yap hadi üşenme
duygulanma lenn ben duygusal biri deilimmm bana duygulanma ama bak bebek koymadımmm bikinili kadın koydum beni yansıtsın diyeeegöbeğede şişersee miss gibi çizelge olur
kızlar SOLGAR omega 3 kullanan var mı aramızda??
doktor bana da verdi geçen hafta aynısını ama daha almadım ben.. korkuyorum çok kilo alcam diye:26: iştah açıyomuş ya:18:
doktor bana da verdi geçen hafta aynısını ama daha almadım ben.. korkuyorum çok kilo alcam diye:26: iştah açıyomuş ya:18:
Deliricem kızlar ben artık bısıye yetısemıyorum yaaaaa
ne burdakı yazılara ne faceye ne baska bısıyeee
ayyyy uyusuk mu oldum ben neeeee
Canımda sıkıldı esımın ıs yerınde calısan bır estetısyen vardı hamıs dıe duymustum bebegı dusmus
bana solemıomus askım sımdı kızın dosyasına baktım ıstırahat vermısler orda gordum solemıo da korkmıyım dıe onada cnaım sıkıldı kız kac aylık hamıstı acaba
kızın hayırlı olsun canım maşallahslm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda
canım çok sevindim sahil iyiymiş inşallah en kıa zamanda sende iyi olursun.buarada çizelgene bayıldımselam kızlar ben geldim
gülşen hnma gittim bugün
öncelikle kızım çoookkkkkk iyi 18 haftalık olarak hesaplıcaz artık 1 hafta geriyi onayladı ama diğer dr dediği gibi 3 hafta gerilik yokmuş
hatta ilginç ama kafası 19+1 çıktıkızımız biraz koca kafalı olakmış
cd vercekti ama vermedi bende soramadım çekindim hiçbir problemi yok dedi bebek gayte iyi dedi yinede ilaç verdi kalsiyum ama bunu veriorum diye kendini zorlamayı bırakma dedi
sonra kan testlerini sordu ebnde anlattım tamam dr un haklı ama bunun bir çaresi var edi beni koluman çekti kan odasına götürdü rubella toxoplazma afp ve hemogram bakıcaz ama demir deposu boş vücut yerine kan üretmior dedi 3 kişi benden öyle bir kna aldılarki anlatamam damla damla kontrollü bir damla fazla almadı
hemogramım hemen çıktı aa dedim çok kötü deil sanırım evet kötü deil berbat dedibu seni öldürmez ama süründürür dedi 2 günde 1 içmeyi dene dedi bende geçtiğimiz hafta dünde dahil toplamda 3 tane içmiştim zaten içemezsen başka yollar deneyeceğiz ama doğuma yakın dedi ben sana şimdi ne yaparsam yapim sen düzenli ilaç kullanmadığın için doğuma kadar yine başa dönücez çünkü senin vücudun kendi başına kan üretemior dedi
buarada bukdr berbatlığa bebeğime maşallah diyip durdusuyu iyi plesenta normal yerinde dedi ama biraz daha geç kalsak 2 hafta daha dedi calsium zamanını kaçırabilrdin dedi birde evde kalma annene taşın dr kontrolü için geç bu tarafa dedi olmaz dedim ama senin hareket etmemen lazım kalbin çok yoruluor bebeğin iyiyken seni kaybetmeyelim dedi ama elden bişi gelmez işte
işte bölee canlarım hepinizi öper geçmişe dalarımmmmm
canım geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanızaben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum
gülaycım güle güle kullanın çok güzelSağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?