2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

örgü battaniye mi bende örebilirim. annen nasıl iplikle ördü bi öğrensene.. ben çok severim örgü yapmayı..
bugün yüksek doz annemden aldım yeter bugünlük yarın sabah maltaya uçuor ptesi gelecek ondan sonra sorarım
:26: yarın plan var melisim tabi inşallah kötü bişey yoksa doktordan çıktıktan sonra ayhan çocuğa gidicez barışla bebek arabası bakmaya geç gelirim

temem ozmnnn ay iş cinsiyeti gösterir yaa

heyy negüzel işte eğlenceli olması nesi normal değil:86: çok mu espri yapıyo

Ben azıcık üstün zekalı bile olduğunu düşündüm.. ciddi bi adam..pek espri yapmaz..bütün gerçekleri pat pat söyler..genç bi adamda:) tikleride var sanırım:) böyle ağzım bi karış açık izlemiştim hem kendini hemde bilgisini ilk gittiğimde..

bebisimin besigi buda
insallah saglikla uyumasini nasip etsin RABBIM:)
cinsiyeti belli olmadigi icin sari rengini aldim ama nevresimlerini kendi ellerimle dikicem
becerikli annesi var nede olsa bebisiminn

Eki Görüntüle 176560
bebisimin besigi buda
insallah saglikla uyumasini nasip etsin RABBIM:)
cinsiyeti belli olmadigi icin sari rengini aldim ama nevresimlerini kendi ellerimle dikicem
becerikli annesi var nede olsa bebisiminn

çok beğendim modelini beyazı yokmuymuşş beyazıda süper durur ay keşke bnm kızımında beceerikli bir annesi olsaydı bana birisi bebek sepetini vericek içindeki takımı kremle kahve imiş ben kara kara düşünüorum o kahveler nasıl pembe olur diye

kızlarrr çizelgemi düzenledimmmmm artık sahilim dr un belirlediği güne göreeee olduu

Mavi ve sari vardi bi tek :)
cizelgeyi nasil yapiyorsunuz, ben cok ugrastim ama olmadi

ne olacak benim bu halim duygulandım yine görünce çok güzel olmuş melisss

Mavi ve sari vardi bi tek :)
cizelgeyi nasil yapiyorsunuz, ben cok ugrastim ama olmadi
ağustos 2011 annelerinin ilk sayfasında adım adım yazıor cnm yapabilrsin bende öncekini becerememiştim ama bunda anladım 2 ayrı sayfa aç bizede sor takıldığın yeri yap hadi üşenme
ne olacak benim bu halim duygulandım yine görünce çok güzel olmuş melisss

duygulanma lenn ben duygusal biri deilimmm bana duygulanma ama bak bebek koymadımmm bikinili kadın koydum beni yansıtsın diyeee göbeğede şişersee miss gibi çizelge olur

Deliricem kızlar ben artık bısıye yetısemıyorum yaaaaa
ne burdakı yazılara ne faceye ne baska bısıyeee
ayyyy uyusuk mu oldum ben neeeee

Canımda sıkıldı esımın ıs yerınde calısan bır estetısyen vardı hamıs dıe duymustum bebegı dusmus
bana solemıomus askım sımdı kızın dosyasına baktım ıstırahat vermısler orda gordum solemıo da korkmıyım dıe onada cnaım sıkıldı kız kac aylık hamıstı acaba

11833 reklamından sonra 11880 reklamı bana ilaç gibi gelior yaa ne kadannn tatlı reklamm çekip kızımada izletcem doğuncaaaa yeşil minik şirin şeyyy

ölee sulugöz bi insanım benn şişer şişer.. şişeceğe benziyo

doktor bana da verdi geçen hafta aynısını ama daha almadım ben.. korkuyorum çok kilo alcam diye:26: iştah açıyomuş ya:18:

aaa İnci okumamış olayım bu yazdığını!! İştahın ilaç içsen de içmesen de açılıcak zaten.Omega3 önemli kuzum al lütfen bi an önce..Ayrıca iştahımda değişiklik olmadı benim 2 aydır kullanıyorum..

ya nedne birde üstüne gidip okuorsun kızın dosyasını sıkma canını böle şeyler didem kızına yazık sen bişiye üzülünce o içerde kasılıp kalıor günah deilmi allah o arkadaşada hayırlı evlatlar ve sağlık versin bundan sonrası için çok üzücü ama eşin saklamakla en iyisini yapmış

bendende birinin hastalığını saklıorlarmış bana mide kanaması geçirdi dediler 2 hafta öncesine kadar öle biliordum annem akıllısı aynen şöle dedi aaa hüseyin amca lösemiii sen üzülme diye sana sölemiorlarmış dedi bukdr düşünür ve sever beni annem işte

slm güzel anneler bugün sabah devlet hastanesine gittim sonunda kesinleşti cinsiyet 100de 100 kızım olucakmış oh be ya netleşti sonunda
kızın hayırlı olsun canım maşallah
canım çok sevindim sahil iyiymiş inşallah en kıa zamanda sende iyi olursun.buarada çizelgene bayıldım
ben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum
canım geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza
Sağol melis ciiiim...
kimse yorum yapmadı bebişimin cicilerine CES teyzesinden başka
nasıl ama çok ciciler dimi, fiyatlarıda çok uygun :82:
gülaycım güle güle kullanın çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…