özgeemmmm saoll kuum nasılsın iyimsin oğluşum nasılll
artik benimde cizelgem var tskler melis:)) biraz renklimi olmus ne?
çok güzel olmuşşş çokta dikkat çekici bayıldımmmmartik benimde cizelgem var tskler melis:)) biraz renklimi olmus ne?
iyiyiz canım yürüyüşe çıktık geldik bir ağırlık var üstümde kendimi mutsuz hissediyorum neden bilmem
güle güle kullan canım çok güzel olmuş gözümüz gönlümüz açıldı
çok güzel olmuşşş çokta dikkat çekici bayıldımmmm
hamilelikten kuzum bendede bi heyecan yok gülmek siemiorum modu var işte zoraki yaşıorum gibi bişi ama geriye atmaya çalışıorum
anlatırım canım.. sen de okumuşsundur yorumları hiç kötü bişey okumadım doktorla ilgili iyi bahsetmişler hepbakalım inşallah cinsiyetimizi doğru ve kesin tahmin eder
11833 reklamından sonra 11880 reklamı bana ilaç gibi gelior yaa ne kadannn tatlı reklamm çekip kızımada izletcem doğuncaaaa yeşil minik şirin şeyyy
Kislar bis geldik..misafirim vardi bisi yapmadim ama cok yorgun hissediyorum kendimi..bi uykum bi uykum var..telden girdim..uzaniyorumm..yarin amniyosentez var. sbh 9da..bagira bagira aglamak istiyorummmm!haa buarada kislar çevremden kimse bilmiyo bu amniyosentezi.duvarima falan yazmayin olur mu ugrasamayacagimm kimseyle..dua edin bize teyzeleri yalvaririmm..
kaydet canım kesin hoşuna gider kızım bir zıplıyor görmelisin
canım dualarımız seninle hiçbişi olmayacakkk allahın izniyle güzel güzelll gelippp geçecek yarın tertemiz haberlerle gel3eceksinn
özlemcim inşalllah çoook güzel haberlerle döneceksin dualarımız seninle moralini yüksek tutKislar bis geldik..misafirim vardi bisi yapmadim ama cok yorgun hissediyorum kendimi..bi uykum bi uykum var..telden girdim..uzaniyorumm..yarin amniyosentez var. sbh 9da..bagira bagira aglamak istiyorummmm!haa buarada kislar çevremden kimse bilmiyo bu amniyosentezi.duvarima falan yazmayin olur mu ugrasamayacagimm kimseyle..dua edin bize teyzeleri yalvaririmm..
2 gün ne ki özlemm gözaçıp kapayana kadar geçerr durumuzun güzeelll güzellllll haberleride gelirr
özlemcim inşalllah çoook güzel haberlerle döneceksin dualarımız seninle moralini yüksek tut
evet canım kitleniyor dünyadan cemreye diyorum bağırıyorum yokkk çok komik oynuyor zillim ...karnındakini hissetmiştir canım melek onlarya seninkide çok tatlı olr eminim bol bol baksaydın bebiş oynarken beğendiğin bebek resimlerine bk benziyor gerçektenayyy tahmin ederim zeyneeppppp bnm kızımdaa oynasınnn bu reklamda yaa birde çocuklar ilk reklamlara tepki verirya böle kitlenirler falan bayılırımmmmm
ayy bugün hastanede 4,5 aylık kocaman bir bebek bana nasıl tepkiler verior anlatamam kadınaa ilkdefa tepki verior birine dedi görsen ne desem cvp verior resmen dedim çünkü karnımdaa kızım varrr onu hissetmiştir dedim kadının çok hoşuna gitti ama bebek süperdiiiii
Hayirlisiyla kuzuumm inşallaaahh tek dilegim bu inanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?