2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

artik benimde cizelgem var tskler melis:)) biraz renklimi olmus ne?

artik benimde cizelgem var tskler melis:)) biraz renklimi olmus ne?
çok güzel olmuşşş çokta dikkat çekici bayıldımmmm
iyiyiz canım yürüyüşe çıktık geldik bir ağırlık var üstümde kendimi mutsuz hissediyorum neden bilmem

hamilelikten kuzum bendede bi heyecan yok gülmek siemiorum modu var işte zoraki yaşıorum gibi bişi ama geriye atmaya çalışıorum

Kislar bis geldik..misafirim vardi bisi yapmadim ama cok yorgun hissediyorum kendimi..bi uykum bi uykum var..telden girdim..uzaniyorumm..yarin amniyosentez var. sbh 9da..bagira bagira aglamak istiyorummmm!haa buarada kislar çevremden kimse bilmiyo bu amniyosentezi.duvarima falan yazmayin olur mu ugrasamayacagimm kimseyle..dua edin bize teyzeleri yalvaririmm..

anlatırım canım.. sen de okumuşsundur yorumları hiç kötü bişey okumadım doktorla ilgili iyi bahsetmişler hep bakalım inşallah cinsiyetimizi doğru ve kesin tahmin eder

kc haftalık bebisin? benm daha once gittigm doktor erkek olma ihtimali yuksek demisti ama kordonmu tam anlayamamıstı 13. hftalıkkken.ins mehmet bey kesin bisiy soyler ikimizede:)

canım dualarımız seninle hiçbişi olmayacakkk allahın izniyle güzel güzelll gelippp geçecek yarın tertemiz haberlerle gel3eceksinn

kaydet canım kesin hoşuna gider kızım bir zıplıyor görmelisin

ayyy tahmin ederim zeyneeppppp bnm kızımdaa oynasınnn bu reklamda yaa birde çocuklar ilk reklamlara tepki verirya böle kitlenirler falan bayılırımmmmm

ayy bugün hastanede 4,5 aylık kocaman bir bebek bana nasıl tepkiler verior anlatamam kadınaa ilkdefa tepki verior birine dedi görsen ne desem cvp verior resmen dedim çünkü karnımdaa kızım varrr onu hissetmiştir dedim kadının çok hoşuna gitti ama bebek süperdiiiii

özlemcim inşalllah çoook güzel haberlerle döneceksin dualarımız seninle moralini yüksek tut

2 gün ne ki özlemm gözaçıp kapayana kadar geçerr durumuzun güzeelll güzellllll haberleride gelirr

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar nbr:80::80::80:
geçmişe dalıp nasıl çıkacam bilmem
melis yılmaz evde senin ayrıntılar içinm açtım

ben gelene kadar oğlumun isimine yorum yaparmısınız rica etsem
soyadımızla birlikte yazacam uyumunada bakabilirseniz

tolga savaş

evet canım kitleniyor dünyadan cemreye diyorum bağırıyorum yokkk çok komik oynuyor zillim ...karnındakini hissetmiştir canım melek onlarya seninkide çok tatlı olr eminim bol bol baksaydın bebiş oynarken beğendiğin bebek resimlerine bk benziyor gerçekten
Hayirlisiyla kuzuumm inşallaaahh tek dilegim bu inanki..

inş. canım sağlıklı sonuçlarını alırsın sorunsuz atlatman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…