ben gelene kadar oğlumun isimine yorum yaparmısınız rica etsem
soyadımızla birlikte yazacam uyumunada bakabilirseniz
tolga savaş
biz geldiiikkkkkkkkkk
nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
öyle bir ünlü vardı sankiben çok severim tolga ismini bence güzel
tolga savacı var tatlım
iyiyim. iş yerinde hem gergin bir gün yaşadım hem de belim çok zorladı bugün. amaaaaaaaa bişiii farkettim, kuyruk sokumu ağrısı kalmamaış, bu iyi haber olsa gerek
canım kim üzdü seni bilmiyolarmı hamile olduğunuiyiyim. iş yerinde hem gergin bir gün yaşadım hem de belim çok zorladı bugün. amaaaaaaaa bişiii farkettim, kuyruk sokumu ağrısı kalmamaış, bu iyi haber olsa gerek
tolga savacı var tatlım
saadet magnezyum verdimi dr unn sana bu ağrılar için veriormuşş
işyerinde noldu kim üzdü seni
sinir oldum iş arkadaşlarınahayatım bi demir hapı verdi ferrum fort diye, onu kullanacan doğuma kadar dedi, 22sinde gittiğimde söylücem bakalım ne dicek...
iş yerimde sevgili iş arkadaşlarım üzdü, hem diyorlar beni çağır hem de çağırınca aman sonra gelecem az işim var deyip takmıyorlar, kızdım valla hepsine, bide ups kargo sinir etti beni, telefona çıkıyor bi bayan, ben konuşurken pat başka yere aktarıyor beni, kadın bi dur ben lafımı bitireyim demi, dellendim, telefondan aldım hıncımı
sonra kuzum aklıma geldi sakinleşmeye çalıştım....
hepsi kocamın suçuuzakta olmasaydı bukadar hırçın olmazdım....
sinir oldum iş arkadaşlarınaboş ver canım takma kimseyi bebişini düşün. o ilaçtan banada verdi doktor
iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı
iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı
hoş geldin,
demek neymiiiişşşş, her akşam süt içileceeeekkkkk
canım benim herşeyin yolunda allahın izniyle...ilaçları ihmal etme tatlım....selam kızlar ben geldim
gülşen hnma gittim bugün
öncelikle kızım çoookkkkkk iyi 18 haftalık olarak hesaplıcaz artık 1 hafta geriyi onayladı ama diğer dr dediği gibi 3 hafta gerilik yokmuş
hatta ilginç ama kafası 19+1 çıktıkızımız biraz koca kafalı olakmış
cd vercekti ama vermedi bende soramadım çekindim hiçbir problemi yok dedi bebek gayte iyi dedi yinede ilaç verdi kalsiyum ama bunu veriorum diye kendini zorlamayı bırakma dedi
sonra kan testlerini sordu ebnde anlattım tamam dr un haklı ama bunun bir çaresi var edi beni koluman çekti kan odasına götürdü rubella toxoplazma afp ve hemogram bakıcaz ama demir deposu boş vücut yerine kan üretmior dedi 3 kişi benden öyle bir kna aldılarki anlatamam damla damla kontrollü bir damla fazla almadı
hemogramım hemen çıktı aa dedim çok kötü deil sanırım evet kötü deil berbat dedibu seni öldürmez ama süründürür dedi 2 günde 1 içmeyi dene dedi bende geçtiğimiz hafta dünde dahil toplamda 3 tane içmiştim zaten içemezsen başka yollar deneyeceğiz ama doğuma yakın dedi ben sana şimdi ne yaparsam yapim sen düzenli ilaç kullanmadığın için doğuma kadar yine başa dönücez çünkü senin vücudun kendi başına kan üretemior dedi
buarada bukdr berbatlığa bebeğime maşallah diyip durdusuyu iyi plesenta normal yerinde dedi ama biraz daha geç kalsak 2 hafta daha dedi calsium zamanını kaçırabilrdin dedi birde evde kalma annene taşın dr kontrolü için geç bu tarafa dedi olmaz dedim ama senin hareket etmemen lazım kalbin çok yoruluor bebeğin iyiyken seni kaybetmeyelim dedi ama elden bişi gelmez işte
işte bölee canlarım hepinizi öper geçmişe dalarımmmmm
ay bu çok güzel haberben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum
dualarım seninle tatlımKislar bis geldik..misafirim vardi bisi yapmadim ama cok yorgun hissediyorum kendimi..bi uykum bi uykum var..telden girdim..uzaniyorumm..yarin amniyosentez var. sbh 9da..bagira bagira aglamak istiyorummmm!haa buarada kislar çevremden kimse bilmiyo bu amniyosentezi.duvarima falan yazmayin olur mu ugrasamayacagimm kimseyle..dua edin bize teyzeleri yalvaririmm..
bende tuttum....birazdan kapatıcamtolga savaş tamamdır beğendim illa 80lerden bir isim koycam tutturmanızda ki en iyi isim buydubnm msjı oku çık hemnnnnn meloşumm öperimm yılmaza selaammm
zor isim bulmak ben de çok beğendimtolga savaş mı olacak??? çok güzel
biz halaa bulamadık isim, inada bindi iş, kocamın dediğini ben kabul etmiyorum benim dediğimide o
hayatım bi demir hapı verdi ferrum fort diye, onu kullanacan doğuma kadar dedi, 22sinde gittiğimde söylücem bakalım ne dicek...
iş yerimde sevgili iş arkadaşlarım üzdü, hem diyorlar beni çağır hem de çağırınca aman sonra gelecem az işim var deyip takmıyorlar, kızdım valla hepsine, bide ups kargo sinir etti beni, telefona çıkıyor bi bayan, ben konuşurken pat başka yere aktarıyor beni, kadın bi dur ben lafımı bitireyim demi, dellendim, telefondan aldım hıncımı
sonra kuzum aklıma geldi sakinleşmeye çalıştım....
hepsi kocamın suçuuzakta olmasaydı bukadar hırçın olmazdım....
selam herkese. geçmiş olsun selmacım. o da bişey mi ben doğumdan çıktım yatağa yatırdılar sonra baktım çat çut bişeyler geldi ağzıma.çıkardım çürük dişimim vardı o kırılmış. bu sefer tecrübe ettiğim için bütün çürükleri dolguları hallettim hamile kalırsam dedim daha beter olur.geçen seneden yaptırmıştım hepsini şimdi rahatım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?