2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

iyiyim. iş yerinde hem gergin bir gün yaşadım hem de belim çok zorladı bugün. amaaaaaaaa bişiii farkettim, kuyruk sokumu ağrısı kalmamaış, bu iyi haber olsa gerek

Son düzenleme:
tolga savaş tamamdır beğendim illa 80lerden bir isim koycam tutturmanızda ki en iyi isim buydu bnm msjı oku çık hemnnnnn meloşumm öperimm yılmaza selaammm

iyiyim. iş yerinde hem gergin bir gün yaşadım hem de belim çok zorladı bugün. amaaaaaaaa bişiii farkettim, kuyruk sokumu ağrısı kalmamaış, bu iyi haber olsa gerek

saadet magnezyum verdimi dr unn sana bu ağrılar için veriormuşş

işyerinde noldu kim üzdü seni

canım kim üzdü seni bilmiyolarmı hamile olduğunu inşallah bel ağrında geçer canım
tolga savacı var tatlım

aa evet canım yakışıklı adamdır

saadet magnezyum verdimi dr unn sana bu ağrılar için veriormuşş

işyerinde noldu kim üzdü seni

hayatım bi demir hapı verdi ferrum fort diye, onu kullanacan doğuma kadar dedi, 22sinde gittiğimde söylücem bakalım ne dicek...

iş yerimde sevgili iş arkadaşlarım üzdü, hem diyorlar beni çağır hem de çağırınca aman sonra gelecem az işim var deyip takmıyorlar, kızdım valla hepsine, bide ups kargo sinir etti beni, telefona çıkıyor bi bayan, ben konuşurken pat başka yere aktarıyor beni, kadın bi dur ben lafımı bitireyim demi, dellendim, telefondan aldım hıncımı

sonra kuzum aklıma geldi sakinleşmeye çalıştım....
hepsi kocamın suçu uzakta olmasaydı bukadar hırçın olmazdım....

sinir oldum iş arkadaşlarına boş ver canım takma kimseyi bebişini düşün. o ilaçtan banada verdi doktor

iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı

sinir oldum iş arkadaşlarına boş ver canım takma kimseyi bebişini düşün. o ilaçtan banada verdi doktor

özgeciim, benim sinir olduğum bu davranışı değil aslında, yerden eğilip birşey aldığımda aman sen dur bize söyle diyen, ben çağırınca gelmiyor... neyse bende bağırdım duymadılar ama olsun yinede bağırdım

iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı

selam herkese. geçmiş olsun selmacım. o da bişey mi ben doğumdan çıktım yatağa yatırdılar sonra baktım çat çut bişeyler geldi ağzıma.çıkardım çürük dişimim vardı o kırılmış. bu sefer tecrübe ettiğim için bütün çürükleri dolguları hallettim hamile kalırsam dedim daha beter olur.geçen seneden yaptırmıştım hepsini şimdi rahatım çok şükür.

hoş geldin,

demek neymiiiişşşş, her akşam süt içileceeeekkkkk

dişimi sakladım ilerde duygu sömürüsü yaparken koz olarak kullanacagım bak ben senin için dişimi bile döktüm diye süt bir bardak içiyordum artırmak lazım ama önce kalan dişi çektirmem gerekecek

canım benim herşeyin yolunda allahın izniyle...ilaçları ihmal etme tatlım....
keşke birileri sana bakabilse....daha iii olacaksın sakın iş yapma...hiçbişey senden ve sahilden önemli değil...yorma olur mu bitanem kendini.....
ben geldim kızlar ben oğlum çok ii suyumuzda ii ayrıntılı ultrason çektiricez ahmet gül var bakırköyde alanının 1 numarası 220 liraymış ya bakalım araştırıyorum
ay bu çok güzel haberçok sevindim
dualarım seninle tatlım
tolga savaş tamamdır beğendim illa 80lerden bir isim koycam tutturmanızda ki en iyi isim buydu bnm msjı oku çık hemnnnnn meloşumm öperimm yılmaza selaammm
bende tuttum....birazdan kapatıcam
tolga savaş mı olacak??? çok güzel

biz halaa bulamadık isim, inada bindi iş, kocamın dediğini ben kabul etmiyorum benim dediğimide o
zor isim bulmak ben de çok beğendim

kocan yanında olsaydıda aynı şeyler olurdu merak etme geçen gün eylül ayında anne olan bir arkadaşım kendi bokula kavga ediordum okdr berbattıki dedi bende böle birilerini öldürsem sonrada oturup ağlasam anca rahatlarım gibi hissediorum koca moca paklamaz kuşum inan

merhaba canım sorma ya benim tecrübesizligime geldi tamirden geçmek aklımdaydı ama dayanamadık napalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…