iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı
merhaba canım sorma ya benim tecrübesizligime geldi tamirden geçmek aklımdaydı ama dayanamadık napalım:)
ben gelene kadar oğlumun isimine yorum yaparmısınız rica etsem
soyadımızla birlikte yazacam uyumunada bakabilirseniz
tolga savaş
neslıhancıgım resmı degıstrdımmm...hayatımın ugur bocegı oglusumu temsıl eden bı resımmm
bugün damlada sakız çiğnerken dişi elinde kalmış sizin bu oğlanlar çok fena selma
kocan yanında olsaydıda aynı şeyler olurdu merak etme geçen gün eylül ayında anne olan bir arkadaşım kendi bokula kavga ediordum okdr berbattıki dedi bende böle birilerini öldürsem sonrada oturup ağlasam anca rahatlarım gibi hissediorumkoca moca paklamaz kuşum inan
herkese iii akşamlar ben çıkıyorum kızlar:80::80::80:
karanfilcimm neslicinin canı bu uğurböceklerindende çekebilir dikkat et
karanfilcimm neslicinin canı bu uğurböceklerindende çekebilir dikkat et
ya kuşum melis ya hani senin oğluş oluyodu ya len benim kafamı iyi yoksa ay şaşırdım kaldım kızım demişsin. sana daha önce de sornuştum ama ya hatlar karıştı geneee....
ay saol hayatım o meyvenin zamanı çıkınca geri koyarsın ok. bu da çok güzelmişşşş amaaa yaa çok şeekerrr
hiii sen gittin memlekete unuttun bizi iyice kızım oluorr bnm geçen salı öğrendik ben ondan öncede kızım olsun kızım olcak diyip duruordum yaa
hiii sen gittin memlekete unuttun bizi iyice kızım oluorr bnm geçen salı öğrendik ben ondan öncede kızım olsun kızım olcak diyip duruordum yaa
bugün damlada sakız çiğnerken dişi elinde kalmış sizin bu oğlanlar çok fena selma
eşim derdi git tamirini ol kaporta falan baktır ona göre yani dedi hamile felan kalırsan dedi rahat edersin.
canım yaaa
kızlarr hanı profıl resmımm altında nergıs yazıyo ya onu nasıl degıstrcem ben yaa
yok beyaa, ben akşam eve gelince ona sarılıyordum bütün stresimi ona aktarıyordum valla
sanada ii akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?