2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün damlada sakız çiğnerken dişi elinde kalmış sizin bu oğlanlar çok fena selma

ya kuşum melis ya hani senin oğluş oluyodu ya len benim kafamı iyi yoksa ay şaşırdım kaldım kızım demişsin. sana daha önce de sornuştum ama ya hatlar karıştı geneee....

yok beyaa, ben akşam eve gelince ona sarılıyordum bütün stresimi ona aktarıyordum valla

herkese iii akşamlar ben çıkıyorum kızlar:80::80::80:

sanada ii akşamlar...

ya kuşum melis ya hani senin oğluş oluyodu ya len benim kafamı iyi yoksa ay şaşırdım kaldım kızım demişsin. sana daha önce de sornuştum ama ya hatlar karıştı geneee....

hiii sen gittin memlekete unuttun bizi iyice kızım oluorr bnm geçen salı öğrendik ben ondan öncede kızım olsun kızım olcak diyip duruordum yaa

hiii sen gittin memlekete unuttun bizi iyice kızım oluorr bnm geçen salı öğrendik ben ondan öncede kızım olsun kızım olcak diyip duruordum yaa

ya şekerim hani doktor erkek demişti.üzülüyodun hani ben kız istiyom diyodun.dimi sonra kız mı dedi doktorlar ha canım *?

bugün damlada sakız çiğnerken dişi elinde kalmış sizin bu oğlanlar çok fena selma

bak sen demek damlada diş magduru oldu çok komik oldu eşim dalga geçiyor ben senin saçının teline kıyamazken oglun dişini kırdı diyor:)sen sahilimizi gördün bugün ne güzel 19 başı demek ha doca dafalım yerim ben onu

eşim derdi git tamirini ol kaporta falan baktır ona göre yani dedi hamile felan kalırsan dedi rahat edersin.
canım yaaa

senin eşinde işi biliyor demek benim ki birden çürüdü hapta içmiyordum karanfil karabiber... ne çektim nesli ya şimdi bişey yiyemiyorum fare gibi ön dişlerle takılıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…