senin eşinde işi biliyor demek benim ki birden çürüdü hapta içmiyordum karanfil karabiber... ne çektim nesli ya şimdi bişey yiyemiyorum fare gibi ön dişlerle takılıcam artık
Hayirlisiyla kuzuumm inşallaaahh tek dilegim bu inanki..
pardon menekse yazıyo
ee 1.de tecrübe ettik ya ondan.ay çok kötü şekerim bilirim yani bende öyleydim ay çok zor.sen bi git doktora canım bi danış.hamileyken de bişeyler yapılıyo artık diş için çünkü belli bi aydan sonra sanırım.
onu sen değiştirmiyosun kendi değişiyo.mesaj yadıkça artıyo değişiyo sanırım
geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı
ıyı aksamlarrr tüm ayların en güzelll eylül annelerı veeeee mınıkcık pıtırcıkları:79::79::79:
geçmiş olsun canım
hoşgeldim canım miniği yatırdınmı
geçmiş olsun canım
hoşgeldim canım miniği yatırdınmı
hala mersinde degil mi eşin
hosbuldummm ...yok canım ne yatması esımle markete postaladımm fırsat gırdım hemn..sen nasılsınn
iyiyim canım bende.menekşe yazısını nasıl kaldıracağını sormuşsun konrol paneline gir ordan profilimi düzenle de menekşeyi sil istediğin bişey yaz sonrada kaydet
iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı
hosgeldın damla nasılsınn kucuk beyımız nasıl
kız seninde mibenimde gitti azı dişimin bi yarısı daha..Napçaz şimdi biz :44: benimkinin içinde bi de dolgu var..dişin yarısı var yarısı yok..Oğlana zararı olmayacaksa idare ederim doğuma kadar ama bi zararı olur mu ki?
hoşbulduk canım iyiyim dişimin bi kısmı daha kırıldı bugünyarım kaldı azı dişim bu oğlan yedi bitirdi beni..Küçük beyin maşallahı var sağ tarafımdan ayakları çıkıcak birazdan Sen nasılsın?
kız seninde mibenimde gitti azı dişimin bi yarısı daha..Napçaz şimdi biz :44: benimkinin içinde bi de dolgu var..dişin yarısı var yarısı yok..Oğlana zararı olmayacaksa idare ederim doğuma kadar ama bi zararı olur mu ki?
hoşbulduk canım iyiyim dişimin bi kısmı daha kırıldı bugünyarım kaldı azı dişim bu oğlan yedi bitirdi beni..Küçük beyin maşallahı var sağ tarafımdan ayakları çıkıcak birazdan Sen nasılsın?
iyiyim canım bende.menekşe yazısını nasıl kaldıracağını sormuşsun konrol paneline gir ordan profilimi düzenle de menekşeyi sil istediğin bişey yaz sonrada kaydet
senin küçük beydemi sağı mekan yapmış benimkide sağımda
ya canım beceremedımkı bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?