2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin eşinde işi biliyor demek benim ki birden çürüdü hapta içmiyordum karanfil karabiber... ne çektim nesli ya şimdi bişey yiyemiyorum fare gibi ön dişlerle takılıcam artık

ee 1.de tecrübe ettik ya ondan.ay çok kötü şekerim bilirim yani bende öyleydim ay çok zor.sen bi git doktora canım bi danış.hamileyken de bişeyler yapılıyo artık diş için çünkü belli bi aydan sonra sanırım.

doktoruma geçen hafta söyledim erkek kardeşi dişçiymiş onu aradı gebemi gönderiyorum bekletme dedi sagolsun ama ben hafta sonunu bekliyordum bebegimin canı sagolsun idare edicez püre yapar yerim artık:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar benim bu oglan dişimi kırdı ya kalsiyum canavarı fazla çekmiş depodan herhalde akşam yemeginde dişim elimde kaldı

kız seninde mi benimde gitti azı dişimin bi yarısı daha..Napçaz şimdi biz :44: benimkinin içinde bi de dolgu var..dişin yarısı var yarısı yok..Oğlana zararı olmayacaksa idare ederim doğuma kadar ama bi zararı olur mu ki?

hosgeldın damla nasılsınn kucuk beyımız nasıl

hoşbulduk canım iyiyim dişimin bi kısmı daha kırıldı bugün yarım kaldı azı dişim bu oğlan yedi bitirdi beni..Küçük beyin maşallahı var sağ tarafımdan ayakları çıkıcak birazdan Sen nasılsın?

dıkkat et canım sutunu ıhmal etme emı....bızde ıyıız bugune prensımle uyandım resmne damla cok heyecan werıcydı ya onu hıssettım superdııı

senin küçük beydemi sağı mekan yapmış benimkide sağımda

geçmiş olsun canım görümcem diyordu erkek çocuk anneyi dişinden eder diye bizimkiler parça parça kazı çalışması gibi bir ucundan başladılar kırmaya benimde azı dişim yanagıma deydikçe huylanıyorum doktorum hiç bir sakıncası yok dedi işlemlar hakkında bilgilendir beni dedi sadece...onura ispiyonladın mı orkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…